denz Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2014 Καλημέρα, ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να στέλνει fax από υπολογιστή online, να μπορώ να διαλέξω ποιες σελίδες θα στείλω (από τυποποιημένο έγγραφο 10σελίδων π.χ) και να αρχειοθετεί τα logs και γενικά τα faxes. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το κόστος, όσο να κάνει καλά την δουλειά του και να έχει υποστήριξη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Μάϊος 27, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 Δες το hellofax. Κάποτε ήταν δωρεάν έως μερικές σελίδες αλλά πλεον πληρωνεις νομίζω.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Μάϊος 27, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 Δες το hellofax. Κάποτε ήταν δωρεάν έως μερικές σελίδες αλλά πλεον πληρωνεις νομίζω.Sent from my Nexus 4 using TapatalkΓνωρίζεις αν κάνει αρχειοθέτηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Μάϊος 27, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 εχει πολυ καλη επικοινωνια με google drive, οποτε μπορεις να φτιαχνεις ενα αρχειο στο g drive και να το στελνεις απο hellofax και μετα κραταει ιστορικο τι εχεις στειλει και που. Δεν ξερω αν αυτο πιανεται ως αρχειοθετηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 27, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 υπαρχει λυση αλλα σε site-υπηρεσια και οχι προγραμμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Μάϊος 27, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 Βλέπω ότι δεν μου δίνει νούμερο για Ελλάδα, μόνο US/Canada/UK . Τι πρέπει να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Μάϊος 27, 2014 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 Το είχα χρησιμοποιήσει και έστελνε κανονικά σε ελληνικά νούμερα. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 27, 2014 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 Δουλεύει κανονικά η αποστολή, το δοκίμασα σήμερα.Απλά αργεί κάπως, έκανε κανένα 5λεπτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.