marios97 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2014 καλησπερα παιδια, εχω ενα προβλημα με την θυρα των ακουστικων στον υπολογιστη....τον τελευταιο καιρο συνεδεα ακουστικα κινητου τηλεφωνου στον υπολογιστη και ακουγα απο εκει..... οταν ομως τα εβγαζα και ανοιγα τα ηχεια τοτε εμφανιζοταν αυτο το παραθυρακι Screenshot by Lightshot ... την ωρα που ειχα ενα βιντεο στο yt διακοπτοταν συχνα και εβγαζε αυτο "αποσυνδεθηκε μια υποδοχη" απο το σημα του ηχου της realtek... ....αυτο γινοταν συνεχεια με αποτελεσμα να πρεπει να κανω επανεκινηση στον υπολογιστη για να ακουγεται ο ηχος κανονικα χωρις να διακοπτεται ......(αυτο συνεβαινε ειτε εκανα ασφαλη καταργηση υλικου ειτε οχι) .....εχθες ειχα συνδεδεμενα τα ακουστικα και σε ασχετες στιγμες χωρις να παιζει καποιο βιντεο/μουσικη εβγαζε συνεχεια "συνδεθηκε μια αποδοχη,αποσυνδεθηκε μια αποδοχη" ....φαινοταν σαν να τα χε παιξει λιγο.... και απο εκεινη την ωρα σταματησε να ακουγεται ο ηχος απο το ενα ακουστικο.....εβαλα τα ακουστικα στο κινητο τηλεφωνο (για να δω αν ηταν θεμα του υπολογιστη) αλλα και παλι ο ηχος ακουγοταν μονο στο ενα ακουστικο...οποτε ειχαν χαλασει τα ακουστικα........δοκιμασα καποια αλλα ακουστικα στον υπολογιστη και ακουγονταν κανονικα ........ παντως βγαινει συνεχεια αυτο .."συνδεθηκε μια υποδοχη,αποσυνδεθηκε μια υποδοχη" ...πλεον ειτε εχω τα ακουστικα ειτε οχι.........θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει η θυρα του τπολογιστη........ η αν τα ακουστικα χαλασαν εξαιτιας της θυρας που ειχε αυτο το προβλημα...?? οποιος ξερει να απαντησει,να βοηθησει θα το εκτιμουσα... ( ειμαι λιγο αρχαριος σε αυτα τα θεματα , ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.