Jump to content

Πρόβλημα με εκκίνηση PC, HELP!!

V@nt$

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω το παρακάτω πρόβλημα, παρακαλώ βοήθεια!

Εκεί που λειτουργούσα το pc ωραία και καλά, ξαφνικά όταν τον έκλεισα, την επόμενη μέρα πάω να τον ανοίξω και ακούστε το εξής κουφο:

άναβε το λαμπάκι από το tower αλλά δεν ξεκινούσε ο υπολογιστής, δεν λειτουργεί τπτ από το tower, παρά μόνο ανάβι το πράσινο λαμπάκι! Φυσικά στην οθόνη τπτ, σαν να είναι κλειστός.

Δεν ξέρω τι να κάνω

Πού μπορεί να υπάρχει πρόβλημα;

Δεν είχα πειράξει τπτ.

Τι να κάνω;

Έριξα μια ματιά μέσα και όλα ηταν στη θέση τους.

Λέτε να έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό; Όμως λογικά δεν θα είχε ρεύμα ούτε και για το λαμπάκι, έτσι δεν είναι;

Αν έχετε κάτι κατά νου πείτε το μου να το δοκιμάσω,

Ευχαριστώ

Πες μας αν αναβει καθολου το λαμπακι του σκληρου. Μαλλον θα ελεγα να κοιταξεις και το σκληρο σου μηπως παρεδωσε το πνευμα του

για κοιτα τις μνημες σου....και κανε και κανα reset την μητρικη σου....

Δεν ανάβει κανένα άλλο λαμπάκι, παρά μόνο το πράσινο. Έκανα reset τα bios βγάζοντας τη μπαταρία, αν και δεν είχα πειράξει τπτ, αλλά κανένα αποτέλεσμα. Σαν να είναι νεκρό το σύστημα.

Θα δοκιμάσω άλλο τροφοδοτικό.

Οι μνήμες και να μην ήταν οκ πάλι θα άναβε το pc, έστω θα λειτουργούσαν τα ανεμιστηράκια.

Καμιά άλλη ιδέα;

Μητρική ή τροφοδοτικό ακούγεται η δουλειά.Αν ήταν μόνο ο σκληρός τότε θα έκανε ποστ και θα σου έβγαζε non syσtem disk και τα λοιπά

Αποσύνδεσε το τροφοδοτικό από τις συσκευές.

Μόνωσε στην κεντρική φύσα το γκρι με το πράσινο με ένα καλωδιάκι (PS SW + PS ON).

Αν δεν ανάβει το ανεμηστηράκι του τροφοδοτικού, πέτα το.

Εναλλακτική λύση είναι το πολύμετρο, αν έχεις.

Τελικά έφταιγε το τροφοδοτικό, δοκίμασα άλλο και λειτούργησε.

Οπότε αλλαγή τροφοδοτικου ..

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.