Cipioner Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2014 Oρισμενες φορες που ψαχνω στο facebook δεν μου εμφανιζει καποιες σελιδες, στις οποιες δεν φαινετε να υπαρχει καποιο προβλημα. Γνωριζει καποιος γιατι? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 25, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 facebook.com/help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Μάϊος 25, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Πρεπει να εχεις λογαριασμο, δηλαδη μηπως πρεπει να εισαι συνδεδεμενος, για να δεις το περιεχομενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 25, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 ehmmm.. προφανώς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Μάϊος 25, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 To ίδιο μηνυμα βγαζει καμιά φορά αν ο χρήστης που έκανε το post/photo/whatevah το διέγραψε με το που το ανέβασε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Μάϊος 26, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2014 Δεν διαφωνω, αλλα επειδη προσωπικα δεν εχω facebook, μια γνωστη μου που το εχει ενεργο και εκει δεν μπορω να δω το περιεχομενο, δεν γνωριζω το κατα ποσον για να μπορεσεις να δεις ολα τα περιεχομενα, πρεπει οντως να εχεις και εσυ facebook και να εισαι συνδεδεμενος ταυτοχρονα, η ισχυει κατι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 28, 2014 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 Είναι και θέμα permissions, μπορείς να μην τους έχεις όλους με τα ίδια δικαιώματα θέασης. Μπορείς να έχεις υλικό σε public, friends, friends except acquaintances ή ορατό μόνο σε συγκεκριμένους χρήστες. Οδηγίες για το πώς γίνεται μπορείς να δεις εδώ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Μάϊος 28, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 Σωστος, τωρα δινετε καποια εξηγηση, γιατι δεν μπορω να δω ορισμενα περιεχομενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.