Dem Μάϊος 27, 2014 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να μπω στο bios(με delete δεν εγινε τιποτα)Eπισης δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε με αυτα τα win 8 και το wifi.Βλεπει το router μου ,μου ζηταει το κλειδι ,το βαζω και ενω ειναι σωστο,δεν συνδεετε.Παω στις ρυθμισεις του router βγαζω να μην θελει κλειδι,συνδεετε.Μετα απο restart,παλι δεν μπαινει,ενω δεν εχει κλειδι?Παίξε με encryption σε wpa άλλαξε όνομα και κωδικό και βάλε κανάλι 6-9 save Στο bios δες το λάπτοπ σου συγκεκριμένα μπορεί να μπαίνει με f2 f8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
monotis Μάϊος 28, 2014 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2014 Παίξε με encryption σε wpa άλλαξε όνομα και κωδικό και βάλε κανάλι 6-9 save Στο bios δες το λάπτοπ σου συγκεκριμένα μπορεί να μπαίνει με f2 f8Ευχαριστω,αυτο πρεπει να ηταν!(bios ακομη δεν το δοκιμασα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
monotis Μάϊος 29, 2014 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 Τελικα δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε.Δειχνει οτι ειναι συνδεμενο,μεν ,αλλα δεν μπαινει στο internet δεν ανοιγει καμια σελιδα.Τι γινετε?καμια βοηθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 29, 2014 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 Τελικα δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε.Δειχνει οτι ειναι συνδεμενο,μεν ,αλλα δεν μπαινει στο internet δεν ανοιγει καμια σελιδα.Τι γινετε?καμια βοηθεια?Αρχικά ...Με Ethernet μπαίνεις; Αν κάνεις ping σε σελίδα απαντάει; με wifi (ctrl +r , cmd -> ping www.google.com) Σε άλλο δίκτυο το λάπτοπ μπαίνει ; Εχω ήδη θεωρήσει ότι με άλλη συσκευή έχεις πρόσβαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monotis Μάϊος 29, 2014 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 Οχι μπαινω με wifi.Δεν το ξερω αυτο που μου λες,απλα ανοιγω τον broswer με αρχικη το google και δεν τη φορτωνει,και την ιδια στιγμη κατω δεξια μου δειχνει οτι ειμαι συνδεμενος.Δεν εχω δοκιμασει σε αλλο δικτυο.Αλλα περιεργο μου φαινετε με το κινητο μπαινω κανονικα,ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monotis Μάϊος 30, 2014 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Μετα απο επαννεκινηση του router συνδεθηκα.Σημερα το πρωι που δοκιμασα παλι "δεν ειναι δυνατη η συνδεση σε αυτο το δικτυο".Ομως διαπιστωσα τωρα οτι δεν μπαινει και το κινητο.(και αυτο το ιδιο μου γραφει ενω το δικτυο φαινετε κανονικα στην αναζητηση).Τι στο καλο φταιει ?Επισης κατι ασχετο!εχω και μια τηλεοραση bravia ,η οποια συνδεετε μεσω wifi για να μπαινει στο ιντερνετ,και την βλεπω και εκεινη στην αναζητηση μαζι με τα αλλα δικτυα!πως ειναι δυνατον αφου αυτη παιρνει δεν δινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.