Jump to content

Αδικαιολογητο Shutdown σε Windows 8.1

JOHNX2

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετα απο 3 χρονια συμβιωσης με τα Wndows 7 Ultimate x64 εγκατεστησα χθες στο PC τα Win 8.1 Pro x64.

Ολα καλα με την εγκατασταση, περαστηκαν οι οδηγοι και ολα τα σχετικα........

Ελα που ομως το PC τρελαθηκε...

Με το που παει να φορτωσει το Windows logo ξαφνικα το PC σβηνει ετσι χωρις λογο και αιτια.

Εκανα ενα flash παλι το τελευταιο BIOS της μητρικης μπας και στρωσει αλλα τιποτα... παλι τα ιδια

Καμια ιδεα ρε παιδια τι μπορει να ειναι ?

Δε νομζω να φταιει το hardware..... μεχρι και χθες λειτουργουσαν τα παντα ολα ρολοι.

Το προβλημα ξεκινησε μετα την εγκατασταση των windows 8.1

Να πω οτι για να ανοιξει τελικα το PC πρεπει να κανω τη διαδικασια που φαινεται στο βιντεο καμια 30ρια φορες.

Απαξ και ανοιξει ομως δεν εχει κανενα προβλημα. Του εκανα και ενα INTEL BURN TEST για 7 ωρες και ολα καλα.

Το

5zm9tv.jpg

Αν δεν έχεις κάποιο λόγο που το έκανες αυτό, γύρνα στα 7

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

τι εχει να κερδισει καπιος να παρει αυτο το ρισκο να αλλαξει λειτουργικο συστημα δε μπορω να καταλαβω

Παιδιά θέμα Windows 8.1 λέτε να είναι ?

Δεν μπορεί μέσα σε μια στιγμή να χάλασε έτσι ξαφνικά το hardware.......

Μόνη λύση είναι να τρέξεις κανένα Windows live cd να δεις αν θα σου κάνει πάλι τα ίδια.

Παιδιά θέμα Windows 8.1 λέτε να είναι ?

Δεν μπορεί μέσα σε μια στιγμή να χάλασε έτσι ξαφνικά το hardware.......

Μπορεί να είναι θέμα drivers 8.1

Εμένα πλέον για κάποιο λόγο, δε δουλεύει το screen saver. Αν ανοίξω τον υπολογιστή και τον αφήσω απείραχτο, μπαίνει κανονικά. Μόλις αρχίσω να τον χρησιμοποιώ και τον αφήσω μετά, δε μπαίνει ποτέ... Αυτό δε, αρχίζει να το κάνει από κάποια στιγμή και μετά, δεν το έκανε όταν έκανα format.

Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι είναι δύστροπα στο στήσιμο, δεν ξέρω γιατί.

Τα έβαλα 3 φορές στο ίδιο μηχάνημα και είχα διαφορετικά συμπτώματα και τις 3.

Αν δεν έχεις στήσει κάτι, δοκίμασε να τα βάλεις πάλι.

Επίσης, αν το DVD σου είναι 8.1, δοκίμασε να βάλεις τα 8, updates, 8.1, 8.1.update. Ξέρω ότι είναι μανούρα, αφού κατεβάζει 8GB από web, αλλά θα ξέρεις ότι είναι "καθαρά"

Δες αν μπαίνεις σε safe mode. Αν ναι είναι θέμα drivers. Πρόσεξε πως πας να ανοίξεις τον υπολογιστή μην κάψεις κανένα τροφοδοτικό. Κάνε και αυτό που προτείνει ο Αστρολάβος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.