kpetros Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2014 Ποσα μαθηματα εχω χασει αραγε στην σχολη , επιδη δεν ακουσα το ξυπνητηρι του κινητου , η το ακουσα και απλα πατησα snooze διαρκειας 3-4-5 ωρων .... , ασε που το "παρε με τηλεφωνο να σηκωθω" ειναι καπως μη εμπιστευσιμο Ενας θεος ξερει μονο! εγω παντος εχω χασει το μετρημα . Και ολος τυχαιος , σημερα βαριωμουν και εψαχνα λιγο το μενου των 8.1 , και ΒΙΝΓΚΟ , Αlarm . εφτιαξα ενα δοκιμαστικο , χτυπησε κανονικα μετα απο 2 λεπτα , ΑΥΤΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ σκεφτηκα . Μπορει το κινητο να το κουκουλωσω , ομως 6 ηχεια γυρο γυρο στο δωματιο σιγουρα θα με κανουν να σηκωθω . Μετα δοκιμαζω να δω αμα το alarm χτυπαει ακομα και με το pc κλειστο .... τζιφος ομως με λιγο ψαξιμο ειδα πως υπαρχει μια λειτουργια μεονομα InstantGO , η οποια ειναι απο μαμα σε windows 8.1 RT και ορισμενους υπολογιστες με τα απλα 8.1 αλλα με βαση μονο του κατασκευαστη . Ρε μπαμπη , εγω ομως δεν εχω ετοιμο υπολογιστη ... how to enable instant go , αυτη η αναζητηση δεν μου βρηκε τιποτα το χρησημο οποτε καταληγω να γραφω αυτο το ποστ the end οποιος ξερει κατι, ας μιλησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Μάϊος 24, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2014 Μπακαλίστικος τρόπος είναι εάν το motherboard που έχεις υποστηρίζει wake up το ρυθμίζεις να ανοίγει το PC σου λίγο πριν το ALARM των Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάϊος 24, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2014 Μην κλεινεις το Pc:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 24, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2014 οχι το να μεινει ανοιχτο δεν ειναι λυση XD αυτο το wake up (και κυριος απο το LAN) το εχω δει πολλες φορες , ποτε δεν εμαθα τι κανει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Μάϊος 24, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2014 Λοιπόν εάν έχεις τη μητρική της υπογραφής σου μέσα στο BIOS πας Advanced/APMεκεί κάνεις enabled την επιλογή Power on by RTC και επιλέγεις πότε θέλεις να ανοίγει το pc σου μόνο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 24, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2014 axa! το βρηκα μου λεει ομως να σετταρω hours/minutes/seconds αυτο ειναι αντιστροφη μετρηση , η η ωρα που θελω ? το αλαρμ του υπολογιστη ομως δεν θα "χαθει" μετα απο shut down ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Μάϊος 25, 2014 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Εάν κανείς sleep το PC δεν δουλεύει το alarm των Windows;sent from my Amstrad CPC6128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 25, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 το δοκιμασα , παραδοξος δουλευει ομως για καποιον αγνωστο λογο μου ανοιξε αρκετα πριν χτυπησει το ρολοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Μάϊος 25, 2014 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 πάρε ένα ξυπνητήρι να είσαι οκ και να μην χρειάζεται filmware update για να λειτουργεί σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάϊος 25, 2014 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 πάρε ένα ξυπνητήρι να είσαι οκ και να μην χρειάζεται filmware update για να λειτουργεί σωστά. Ναι αλλά έτσι δε μπορείς να βάζεις μουσικούλα από το spotify να σε ξυπνάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Μάϊος 25, 2014 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 το δοκιμασα , παραδοξος δουλευει ομως για καποιον αγνωστο λογο μου ανοιξε αρκετα πριν χτυπησει το ρολοιΠαραδόξως γιατί το λες.Έχω την εντύπωση ότι για να δουλέψει το ξυπνητήρι θα πρέπει να είναι ο υπολογιστής σε sleep ή hibernation για να μπορεί να ανοίξει.sent from my Amstrad CPC6128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 25, 2014 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Ειδαμε στο ετος 2014 και θεμα για ξυπνητηρι.lmfao Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 25, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 με το sleep μου ανοιξε αρκετα πιο πριν το προγραμματισμενο alarm . hibernate δεν εχω στις επιλογες :Sμηπως υπαρχει κανα pocket που να βγαζει audio out ? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.