nickgrserifos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Εδώ και κάποιους μήνες ψάχνομαι για σπουδές μέσω ίντερνετ και θα ήθελα τα φώτα σας. Η απορία μου είναι η εξής: Είναι δυνατόν να γίνει κάποιος πτυχιούχος μέσω διαδικτυακού πανεπιστημίου; Έχω βρει κάποια sites όπως π.χ το καποδιστριακό πανεπιστήμιο που πιστεύω πως παρέχει αυτήν την δυνατότητα αλλά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο γίνεσαι πτυχιούχος ή απλά αποκτάς μια ειδικότητα παραπάνω για τους ήδη πτυχιούχους. Αν έχετε να προτείνετε από προσωπική εμπειρία ένα τέτοιο πανεπιστήμιο θα το εκτιμούσα. Περιμένω με αγωνιά τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 23, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2014 Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο ΕΑΠ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Οι εγγραφές ομως για το ακαδημιακό έτος 2014-2015 τελείωσαν, θα ανοίξουν ξανά κάπου τον Οκτώβριο για 2015-2016.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.