Jump to content

PES 4

kallileo

Recommended Posts

Ρε παιδια εχω κατεβασει το demo του παιχνιδιου και ειναι βεβαια καταπληκτικο.

Αυτο που εχω καταφερει να κανω ειναι να αυξησω τον χρονο παιχνιδιου στα 10 λεπτα.

Εχω κατι patch αλλα ειναι στα κινεζικα......εχω καταφερει κανεις να το ενεργοποιησει?????

Για πείτε εντυπώσεις από το παιχνίδι όσοι το έχετε. Έχω ακούσει ότι είναι κορυφαίο. Και φυσικά η δυνατότητα να παίξεις on line μέσω TCP/IP νομίζω ότι προσθέτει στο παιχνίδι και έλειπε πολύ από τα PES3/WE7.

Θα το δοκιμασω σημερα για online play...Κατα τα αλλα κλασικο pes με καλο gameplay και καποιες βελτιωσεις απο το παλιο.Αλλα μου σπαει τα νευρα καποιες φορες που δεν σαφηνει να σουταρεις!

Το παιχνίδι είναι βελτιωμένο σε σχέση με το PES 3 ,όχι όμως μεγάλες αλλαγές.

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι η επιλογή στο τρόπο εκτέλεσης των φάουλ.

On line δεν έχω δοκιμάσει.

Και καλυτερα να μην δοκιμασεις εκτος αν εχεις 1 ΜΒ γραμμη!Δεν παλευεται το game...Ο ενας με 384/128 και ο αλλος με 64αρα και δεν εβλεπα τιποτα!!!!

Α επισης πως διαολο εκτελεις σωστα φαουλ ακομα να καταλαβω σε αυτο το παιχνιδι...Ποτε δεν ειχα καταλαβει.Στο 3 τουλαχιστον εβαζα τιποτα ευθυβολα δυνατα.Εδω ουτε αυτο δεν μπορω να κανω...Ολο κατι λομπες κανει ακυρες

Αρχική απάντηση από icy20 [Σήμερα, στις 08:21]

Και καλυτερα να μην δοκιμασεις εκτος αν εχεις 1 ΜΒ γραμμη!Δεν παλευεται το game...Ο ενας με 384/128 και ο αλλος με 64αρα και δεν εβλεπα τιποτα!!!!

Μάλιστα. Έχω ικανοποιητική γραμμή, το πρόβλημα είναι το οτι ο "άλλος" δεν υπάρχει. :p

Α επισης πως διαολο εκτελεις σωστα φαουλ ακομα να καταλαβω σε αυτο το παιχνιδι...Ποτε δεν ειχα καταλαβει.Στο 3 τουλαχιστον εβαζα τιποτα ευθυβολα δυνατα.Εδω ουτε αυτο δεν μπορω να κανω...Ολο κατι λομπες κανει ακυρες

Πρώτον,κατα κανόνα η μπάρα δύναμης της μπάλας πρέπει να φτάνει στο μέσο ,αλλιώς με περισσότερη δύναμη μόνο τις άκυρες λόμπες θα κάνει.

Μετά κοίταξε πατώντας pause κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και επιλέγοντας το "command list" τους διάφορους τρόπους εκτέλεσης ,θα καταλάβεις αρκετά πράγματα.

Δηλαδή αν η μπάλα είναι στημένη ακριβώς έξω από την μεγάλη περιοχή, για να σκοράρεις θα πρέπει σουτάροντας να έχεις πατήμενο και το πλήκτρο κατεύθυνσης προς τα κάτω για να κάνει αδύναμο σουτ.Φυσικά πριν θα πρέπει να έχεις ήδη τοποθετήσει τον ποδοσφαιριστή στο κατάλληλο σημείο ώστε εκτελώντας να πάει η μπάλα εκεί που θέλεις. Μετά αφού σουτάρεις και στα δευτερόλεπτα που μεσολαβούν μέχρι η μπάλα να φτάσει στα δίκτυα ή στον ούρανό, μπορείς πατώντας το αριστερό ή το δεξί πλήκτρο κατεύθυνσης να βάλεις φάλτσο στην μπάλα. Φυσικά χρειάζεται και αρκετή προπόνηση.

Pro Evolution Soccer 4 PC Patch 1.10 available

Following the launch of Pro Evolution Soccer 4 for PC-DVD, Konami of Europe has released a software update version 1.10 for any users experiencing problems with the game.

Patch description:

Following the launch of Pro Evolution Soccer 4 for PC-DVD, Konami of Europe has released a software update version 1.10 for any users experiencing problems with the game.

Fixed issues:

1. Online gameplay

· The game slow-downs for the client user.

· Slow-down when using the pause of kicker select options during a set-piece.

· Sometimes selecting the pause and kicker or thrower select options would have no effect on the game.

· When using the Solo mode, the CPU penalty taker always shot towards the centre of the goal.

· Corrupted player animations.

· Camera: if the client player sets the camera to P1, it showed the opposite view to that set by the client or host.

· Client Camera issues with free kick, corner kick and goal kick.

· Client control often corrupted when defending a host free-kick.

· Unwelcome pauses after a substitution is shown being made.

· When pressing to leave the Chat mode using the Esc key, the game will exit the whole menu

2. Stop bug

Previously if players played an Exhibition match which went to penalties and opened the Mode Select option after one penalty has been saved, then restarting another Exhibition match, the game would often lock up in halftime.

3. Formation settings

Within the Formation Setting screen, some settings of the keyboard had been problems with the first and second player controls.

Download the patch ---->here<----

• 4 months later...

ρε παιδια τι στο καλο γινεται,παιζω το master league .ξεκινησα με την north london!!!(αρσεναλ) το 2004 και βγηκα πρωτος με ανεβασε team ranking απο 75 στο 11,ωραια μεχρι εδω στην επομενη σεζον κατεκτησα wefa champios d cup και το πρωταθλημα -ολα τα παιχνιδια νικες- αλλα δεν μου ανεβασε καθολου το team ranking με αφησε στην 11 θεση παρολο που στο wefa champios συνετριψα ομαδες -roma,barcelona - που ηταν πιο πανω απο εμενα...ξερει κανενας γιατι με σταματησε εκει???μηπως πρεπει να κανω καμια ηττα???

:devil: :devil: :devil: :D:D:D

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο; Μετά από κάθε παιχνίδι Master League μοιράζονται κάποιοι πόντοι στα attributes κάθε παίκτη. Γιατί σε κάθε season παίρνουν όλο και λιγότεροι παίκτες τέτοιους πόντους και από τι εξαρτάται η επιλογή τους;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.