biker Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2014 Παιδιά έχω ένα Compaq cq57 και το τελευταίο διάστημα ακούγεται ο ανεμιστήρας της cpu σαν τραίνο... Το φύσηξα με αέρα αλλά τπτ!!!Πείτε καμμιά γνώμη για κάτι με μειωμένο θόρυβο από Ελλάδα..Ευχαριστώ!
kpetros Μάϊος 22, 2014 #2 Μάϊος 22, 2014 δεν εχει νοημα να το φυσηξεις με αερα , η ψυχτρα του ειναι τετοια που απλα εσπρωξες την βρωμα πιο μεσα . κανονικα θελει ανοιγμα , καθαρισμα και καλου κακου , μια αλλαγη παστας
biker Μάϊος 23, 2014 Author #3 Μάϊος 23, 2014 Μήπως όμως τα έπαιξε το ανεμιστηράκι της cpu? Το έχω 2.5 χρόνια και δολεύει σχεδόν καθημερινά.
kpetros Μάϊος 23, 2014 #4 Μάϊος 23, 2014 απλα εχει μπουκωσει , η σκονη κανει κουβερτα πανω στην ψυχτρα , και οπως καταλαβαινεις παει κατα διαολου μετα . Και βαση να αγορασεις , αμα δεν μπορεις να εξαγεις τον καυτο αερα απο μεσα , δεν εχει νοημα . Για αυτο σου πα , ανοιξε τον !!!!
Ntontotis Μάϊος 23, 2014 #6 Μάϊος 23, 2014 Κομμάτι κομμάτι μέχρι να φτάσεις στην ψήκτρα, να την ανοίξεις να την καθαρίσεις αλλιώς το πρόβλημα θα μείνει. Εγώ αυτό έκανα πριν 2 μήνες στο δικό μου και τώρα είναι αρκετά cool στις θερμοκρασίες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.