sakis697 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2014 Καλησπερα, εχω ενα MacBook Pro και θελω να του βαλω μια ασυρματη usb καρτα. Επειδη εψαξα πολλες TP Link και καμια δεν ειχε συμβατοτητα, βρηκα αυτη εδω απο το ΠλαισιοTurbo-X Wireless USB Adapter N300 with Antenna - WiFi Sticks - Κάρτες Δικτύου - plaisio.grπου αναφερει οτι κανει και για OS X. Κανω εγκατασταση το προγραμμα που εχει αν κ ειναι για δυο εκδοσεις λογισμικου πισω, το μονο που μπορω να κανω ειναι να μοιρασω ιντερνετ σε καποιο αλλο χρηστη ασυρματα και οχι να παρω εγω ασυρματα απο το router μου. Συνδεεται για κλασματα του δευτερολεπτου και χανει ξανα το σημα. Καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Μάϊος 22, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 Τσέκαρες αν είναι autoconfigured όλα από τον DHCP του δικτύου που συνδέεσαι?Δηλαδή μην έχει τίποτα static IP.Αυτό συμβαίνει σε windows συνήθως όταν υπάρχει IP conflict.Για mac τωρααα.... Δώσε μας μια τις ρυθμίσεις που παίρνει έστω και για λίγο και τσέκαρε τα DHCP bindings από το router σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis697 Μάϊος 22, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 Τσέκαρες αν είναι autoconfigured όλα από τον DHCP του δικτύου που συνδέεσαι?Δηλαδή μην έχει τίποτα static IP.Αυτό συμβαίνει σε windows συνήθως όταν υπάρχει IP conflict.Για mac τωρααα.... Δώσε μας μια τις ρυθμίσεις που παίρνει έστω και για λίγο και τσέκαρε τα DHCP bindings από το router σου. Ολα ειναι αυτοματα απο τον DHCP δεν εχει τιποτα στατικο. Σε win που δοκιμασα δουλεψε κανονικα. Καλα κ στον Μακ δουλευει αλλα δουλευει μονο για να δινω wifi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Μάϊος 22, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 Δείξε ρυθμίσεις που παίρνει καθώς επίσης και DHCP bindings από router. Αλλιώς είμαστε τυφλοί . Η αν κάποιος ξέρει γιατί συγκεκριμένα συμβαίνει αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis697 Μάϊος 22, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 Αυτές τις παίρνει το κινητό απο τον dhcp. Θες κατι ανάλογο απο την ασύρματη κάρτα φαντάζομαι. Θα το κανω αύριο αν μπορέσω γιατί τωρα δεν είμαι στον υπολογιστή. Sent from my iPhone 5s using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Μάϊος 22, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 Πρώτα απολα το router είναι σπιτιού?τα γνωστά modem -router?Γιατί αυτές οι ρυθμίσεις μου φαίνονται λίγο κουλές γενικά... ο.Ο (classification dafuq... )Υ.Γ Host only network... :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis697 Μάϊος 22, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 Χαχα είναι απο το AirPort Extreme της apple. Συνδέεται με το Μόντεμ του παρόχου μέσω bridge mode κ κανείς αυτός όλο την δουλεια. Sent from my iPhone 5s using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis697 Μάϊος 23, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2014 Οι εικονες απο το προγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.