Jump to content

Χρησιμοποιείτε την onboard κάρτα ήχου της μητρικης σας;

TheLab

Χρησιμοποιείτε την onboard κάρτα ήχου της μητρικης σας;  

148 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Η ακουστικη διαφορα, στρατάρχα, στα games ειναι τεραστια. Οχι ακουστικα. βαλε ενα σετ ηχειων 5.1 ή 7.1 για να εχεις πληρη απολαυση και surround ηχο.

Γιατι να κοβει fps? (η onboard εννοεις? τοτε αλλος ενας λογος να μη τη βαζεις).

Αρχική απάντηση από anousios [Σήμερα, στις 14:52]

Η ακουστικη διαφορα, στρατάρχα, στα games ειναι τεραστια. Οχι ακουστικα. βαλε ενα σετ ηχειων 5.1 ή 7.1 για να εχεις πληρη απολαυση και surround ηχο.

Γιατι να κοβει fps? (η onboard εννοεις? τοτε αλλος ενας λογος να μη τη βαζεις).

Η Audigy πηγε σε φιλο και δεν σκοπευω να παρω αλλη,αν βγαλω τα ακουστικα και βαλω τα 5,1 που εχω(creative 5400 νομιζω,εχω να τα δουλεψω κανα χρονο)θα κανει καλυτερη ακουστικη το κεφαλι μου καθως θα πεφτουν πανω οι παντοφλες της κυρας.....οποτε μενω με τα ακουστικα.

ΥΣ:κανα προγραματακι κανεις;για τα fps με και χωρις onboard

κ εγω την Onboard της ultra-d χρησιμοποιω(alc850).Την εχω συνδεσει αναλογικα με το στερεοφωνικο μου(5.1).Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να καταφερω να εχω ηχο 5,1 στα παιχνιδια ενω για τις ταινιες που βλεπω δουλευει κανονικα!!!

Drivers ποιους χρησιμοποιειτε?Της nvidia ή της realtek?Εχουν καμια διαφορα?

Εγω τωρα ειμαι με της nvidia 4.62(ετσι λεει το nvmixer).Κατεβαζω τωρα τους 4.65(περιεχονται στους 6.86 gia nforce4) k τους 3,96 της realtek....

• 2 weeks later...

και γω με onboard ειμαι αλλα μαλλον 8α τσιμπησω καμια Audigy 4 γιατι οι X-Fi μου πεφτουν και πολυ ακριβες αλλα και δεν νομιζω οτι αξιζουν τα λεφτα τους.ποσο μαλλον με τα Τ7900 και το πολυ μικρο δωματιο που εχω.αν ειχα τπτ ηχεια των 500 ευρω τοτε 8α αξιζε την δαπανη αλλα ετσι οπως ειμαι δεν το νομιζω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.