Stanley King Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2014 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Αγόρασα σήμερα έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο τον Seagate STBV2000200 Expansion Desk 2TB. Τον βάζω στο laptop ενα Acer Aspire 5920 G αλλά δεν τον διαβάζει. Ανάβει το λαμπάκι ότι δουλεύει, ο δίσκος γυρνάει αλλά δεν τον βλέπω κάπου.Όταν τον συνδέω κάνει τον γνωστό σε όλους ήχο ότι συνδέθηκε μια συσκευή σε Usb θύρα. Σας επισυνάπτω δύο Printscreen φωτογραφίες να δείτε τι παίζει. Επίσης τον έβαλα σε έναν Sony Vaio με ίδια specs περίπου με τον δικό μου και τον βλέπει κανονικά.Όπως και σε έναν Acer Aspire αρκετά παλαιότερο απ τον δικό μου. Εμένα δεν τον βλέπει.
jordanis Μάϊος 21, 2014 #2 Μάϊος 21, 2014 δοκίμασε να μπεις disk management και να του δλωσεις label. μπορεί να είναι unallocated και να μην τον βλέπει..
Stanley King Μάϊος 21, 2014 Author #3 Μάϊος 21, 2014 δοκίμασε να μπεις disk management και να του δλωσεις label. μπορεί να είναι unallocated και να μην τον βλέπει.. Κάτι σαν αυτό που έχω επισυνάψει?Και ποιο απ ολα να επιλεξω?
kpetros Μάϊος 21, 2014 #4 Μάϊος 21, 2014 Κάτι σαν αυτό που έχω επισυνάψει?Και ποιο απ ολα να επιλεξω? σε λαθος manager μπηκες , αυτο που σου προτινει ειναι το DISK manager πρεπει να βρεις αυτο το παραθυρο
Stanley King Μάϊος 22, 2014 Author #5 Μάϊος 22, 2014 Καλημερα...το βρηκα τελικα...επρεπε να κανω καταργηση συσκευης απ τη διαχειριση συσκευων.εβγαλα και ξαναεβαλα το βυσμα,μου το αναγνωρισε και φορτωσε τους drivers...πφφφ οτι να ναι...ευχαριστω για την βοηθεια παντως παιδια...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.