artyom Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2014 Λοιπόν καταρχάς καλησπέρα. Εδώ και ~6 χρονια ειμαι με ενα pc με μια asus m2n32 sli, phenom 9550 και 3gb ram. RAM ειχα ενα dimm των ocz 1gb και ενα των g.skill 2gb. απτις g.skill ειχαν 2 dimm εξ αρχης αλλα το ενα εξ αρχης δε δουλευε γιατι καθε φορα που την εβαζα δεν υπηρχε σημα στο μονιτορ.Χθες βγαζω την μια g.skill που ειχα εδω και 6 χρονια πανω στη mobo να ελενξω κατι και μετα την ξαναβαζω και πρατ, παλι δεν δινει σημα.Σε οποιαδηποτε απο τα 3 slot ραμ δοκιμασα.Οποτε τωρα ειμαι με 1 gb. Τις g.skill τις πηγα για εγγυηση αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι εχουν αυτες προβλημα η η mobo μου.Tεσπα δανειζομαι σημερα μια mushkin ενος φιλου.Την δοκιμαζω και στα 3 σλοτ και παλι χωρις σημα οταν ηταν επανω.Ουτε μπιπ μμπιπ η μητρικη τπτ.Οποτε την εβγαλα.(ελπιζω να μην του την εκαψα).Παιζουν ρολο τπτ τα volt? Γιατι το στανταρ για ddr2 ειναι 1,8v και αυτη γραφει 2,0-2,1v. διαβαζα και αυτο DDR2 Standard voltage 1.8V, but most mem sites say 2.2VWhy? και αναρωτιεμαι που ειναι το θεμα. edit: μάλλλλον ειναι compatibily issue μιας και βρισκω πολλους τωρα που το ψαχνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 21, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2014 Με την ίδια μητρική είχα και γω παρόμοιο πρόβλημα.Ψηφίζω μητρική.Να καούν με 2.1 δε νομιζω, τα πιο πολλά 800αρια με 4αρια τοσο θέλανε.Δες αν υπάρχει πιο καινουριο bios και τσεκαρε και αν προσπαθεί να παίξει με 1Τ αν ναι βαλε 2Τ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάϊος 21, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2014 Χίλια ευχαριστω.Μάλλον αυτο ειναι.Τι ειναι το Τ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 21, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2014 Command rate λεγεται ή κάπως έτσι κατω κάτω πρέπει να είναι στο μενου με τα timings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάϊος 31, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2014 Τελικά η μια ειχε θεμα και το eshop μου τις αλλαξε με παρομοιες, corsair xms2 παλι με low profile ψυκτρα.Τις εβαλα και τις βλεπει κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.