Jump to content

Αγορα Headset

Justhavocman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα , μετά από 2 μήνες υπομονής αποφάσισα να πουλήσω τα καταραμένα τα kraken προ και να πάρω ένα headset της προκοπης! Επειδή κρίνοντας απτήν τελευταία μου αγορά δεν θέλω να ξαναπάω στα τυφλά , ποίες είναι οι επιλογές μου με ένα budget κοντά στα 60 euro?

Justhavocman έγραψε:
Καλησπέρα , μετά από 2 μήνες υπομονής αποφάσισα να πουλήσω τα καταραμένα τα kraken προ και να πάρω ένα headset της προκοπης! Επειδή κρίνοντας απτήν τελευταία μου αγορά δεν θέλω να ξαναπάω στα τυφλά , ποίες είναι οι επιλογές μου με ένα budget κοντά στα 60 euro?

Tι θέμα είχες με τα kraken αν επιτρέπεται?

chrkon έγραψε:
Tι θέμα είχες με τα kraken αν επιτρέπεται?

Σε σύγκριση με τα Plantronics 380 που είχα ( RIP ) έχουν πολύ χειρότερο ήχο , το μικρόφωνο είναι μέτριας ποιότητας και είναι εντελώς άβολα ( το τελευταίο ντάξει διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο λόγω όγκο κεφαλιού ) , του λείπει on\off switch για το mic και volume control. Δεν μπορώ να καταλάβω πως συγκρίνοντας headset των 70 euro και των 25 , αυτό των 25 είναι σαφώς καλύτερης ποιότητας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.