Jump to content

Αγορα Headset

Justhavocman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα , μετά από 2 μήνες υπομονής αποφάσισα να πουλήσω τα καταραμένα τα kraken προ και να πάρω ένα headset της προκοπης! Επειδή κρίνοντας απτήν τελευταία μου αγορά δεν θέλω να ξαναπάω στα τυφλά , ποίες είναι οι επιλογές μου με ένα budget κοντά στα 60 euro?

Καλησπέρα , μετά από 2 μήνες υπομονής αποφάσισα να πουλήσω τα καταραμένα τα kraken προ και να πάρω ένα headset της προκοπης! Επειδή κρίνοντας απτήν τελευταία μου αγορά δεν θέλω να ξαναπάω στα τυφλά , ποίες είναι οι επιλογές μου με ένα budget κοντά στα 60 euro?

Tι θέμα είχες με τα kraken αν επιτρέπεται?

Tι θέμα είχες με τα kraken αν επιτρέπεται?

Σε σύγκριση με τα Plantronics 380 που είχα ( RIP ) έχουν πολύ χειρότερο ήχο , το μικρόφωνο είναι μέτριας ποιότητας και είναι εντελώς άβολα ( το τελευταίο ντάξει διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο λόγω όγκο κεφαλιού ) , του λείπει on\off switch για το mic και volume control. Δεν μπορώ να καταλάβω πως συγκρίνοντας headset των 70 euro και των 25 , αυτό των 25 είναι σαφώς καλύτερης ποιότητας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.