Justhavocman Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2014 Καλησπέρα , μετά από 2 μήνες υπομονής αποφάσισα να πουλήσω τα καταραμένα τα kraken προ και να πάρω ένα headset της προκοπης! Επειδή κρίνοντας απτήν τελευταία μου αγορά δεν θέλω να ξαναπάω στα τυφλά , ποίες είναι οι επιλογές μου με ένα budget κοντά στα 60 euro?
chrkon Μάϊος 22, 2014 #3 Μάϊος 22, 2014 Καλησπέρα , μετά από 2 μήνες υπομονής αποφάσισα να πουλήσω τα καταραμένα τα kraken προ και να πάρω ένα headset της προκοπης! Επειδή κρίνοντας απτήν τελευταία μου αγορά δεν θέλω να ξαναπάω στα τυφλά , ποίες είναι οι επιλογές μου με ένα budget κοντά στα 60 euro?Tι θέμα είχες με τα kraken αν επιτρέπεται?
Justhavocman Μάϊος 22, 2014 Author #4 Μάϊος 22, 2014 Tι θέμα είχες με τα kraken αν επιτρέπεται?Σε σύγκριση με τα Plantronics 380 που είχα ( RIP ) έχουν πολύ χειρότερο ήχο , το μικρόφωνο είναι μέτριας ποιότητας και είναι εντελώς άβολα ( το τελευταίο ντάξει διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο λόγω όγκο κεφαλιού ) , του λείπει on\off switch για το mic και volume control. Δεν μπορώ να καταλάβω πως συγκρίνοντας headset των 70 euro και των 25 , αυτό των 25 είναι σαφώς καλύτερης ποιότητας.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.