Jump to content

The ultimate wc project...δειτε και ζηλεψτε

zefiroth

Recommended Posts

Μετα απο πολυ κοπο και ψαξιμο στο νετ κατεληξα τελικα στα κομματια που πληρουν τις προδιαγραφες για το project μου.Εχουμε και λεμε λοιπον

1ο-->Τανκ:

Μ1-abraams latest revision.Δυσευρετο αλλα τελικα με λιγη τυχη το βρηκα στο νετ σε καλη τιμη(http://www.e-go.gr/technology/article.jsp?pubid=147250&artid=121692&catid=54)

e-go_o_tank.jpg

2o-->Αντλια:

Cordless manually regulated water pump-powerless-silent PmpXP revision A03

Φτηνη οικονομικη moddable.Τι αλλο να ζητησει κανειw?pompa.gif

3o-->Μπλοκ:

Μετα απο σκεψη κατεληξα σε μπλοκ "by Vrankovic" που ειναι πασιγνωστο στην Ευρωπη και πετυχημενο

pao96Vrankovic.jpg

4o-->Radiator:

Επειδη το μεγεθος μετραει οταν μιλαμε για radiators αποφασισα να μη τσιγκουνευτω και να παρω οτι καλυτερο ιδου λοιπον:

radiator.jpg

Tα κομματια εχουν μαζευτει και απομενει η συναρμολογηση.Stay tuned για μετρησεις θερμοκρασιων.Προσδοκω μεγαλα πραγματα...

Αρχική απάντηση από NoDsl

Έχεις Ξεχάσει κάτι βασικό νομίζω αλλιώς σε full load θα ανεβείνεις "πολύ"...

Ψύξη για το radiator?????

Θα παρει κανενα hovercraft να φυσαει τον επιταχυντη που εχει για ψυγειο....λολ

Λοιπον το project προχωραει κανονικα παρολο που δεν ειχατε νεα μοθ τις τελευταιεσ μερες.

Υπηρχε ομως ειδικος λογος για αυτο.Πριν προχωρησω παραπερα να ευχαριστησω τον spyrious για το πολυ καλο ανεμιστηρακι που μου προτεινε αφου οντωσ το radiator ηθελε ψυξη.

Συνεχιζω λοιπον:Ως καλος και ευσυνειδητος computeras δεν δοκιμασα το συστημα απευθειας στο pc μου για ευνοητους λογους.Ανταυτου το δοκιμασα πανω μου με καταπληκτικα αποτελεσματα:Μεσα σε λιγα λεπτα η θερμακρασια μου επεσε απο τουσ 37 στους 31 Βαθμους.Τουλαχιστον τοσο μπορεσα να μετρησω μεχρι πριν λιπο8υμησω.Φανταζομαι ομως οτι μεχρι να με βρουνε και να με πανε στο νοσοκομειο πρεπει να ειχε πεσει και αλλο! Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας να ειστε σιγουροι οτι λαμβανω προσεκτικα υποψη τις παατηρησεις σας.

Το τανκ μαλλον 8α φυγει απο το συστημα γιατι δε χωραει κατω απο το κρεβατι μου οπως υπολογιζα.Καμια ιδεα?

Αρχική απάντηση από zefiroth

Το τανκ μαλλον 8α φυγει απο το συστημα γιατι δε χωραει κατω απο το κρεβατι μου οπως υπολογιζα.Καμια ιδεα?

Απλο ειναι: θα χρειαστεις ενα (αρκετα) μεγαλυτερο κρεβατι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.