zefiroth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2004 Μετα απο πολυ κοπο και ψαξιμο στο νετ κατεληξα τελικα στα κομματια που πληρουν τις προδιαγραφες για το project μου.Εχουμε και λεμε λοιπον 1ο-->Τανκ: Μ1-abraams latest revision.Δυσευρετο αλλα τελικα με λιγη τυχη το βρηκα στο νετ σε καλη τιμη(http://www.e-go.gr/technology/article.jsp?pubid=147250&artid=121692&catid=54) 2o-->Αντλια: Cordless manually regulated water pump-powerless-silent PmpXP revision A03 Φτηνη οικονομικη moddable.Τι αλλο να ζητησει κανειw? 3o-->Μπλοκ: Μετα απο σκεψη κατεληξα σε μπλοκ "by Vrankovic" που ειναι πασιγνωστο στην Ευρωπη και πετυχημενο 4o-->Radiator: Επειδη το μεγεθος μετραει οταν μιλαμε για radiators αποφασισα να μη τσιγκουνευτω και να παρω οτι καλυτερο ιδου λοιπον: Tα κομματια εχουν μαζευτει και απομενει η συναρμολογηση.Stay tuned για μετρησεις θερμοκρασιων.Προσδοκω μεγαλα πραγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 σε καλο δρομο εισαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakislife Νοέμβριος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Το μονο που με προβληματιζει ειναι το οτι θες καποιο... χωρο για το τανκ...:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixlss Νοέμβριος 22, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Το ψυκτικό υγρό θα είναι ανάλογο της αντλίας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Έχεις Ξεχάσει κάτι βασικό νομίζω αλλιώς σε full load θα ανεβείνεις "πολύ"... Ψύξη για το radiator????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 22, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από NoDsl Έχεις Ξεχάσει κάτι βασικό νομίζω αλλιώς σε full load θα ανεβείνεις "πολύ"... Ψύξη για το radiator????? Θα παρει κανενα hovercraft να φυσαει τον επιταχυντη που εχει για ψυγειο....λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 22, 2004 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Γιατι δεν βαζεις κατι τετοιο για τανκ(er) ??? Μπορω να σε βοηθησω να ναυλωσεις ενα. (Η δουλεια μου...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Νοέμβριος 22, 2004 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Πράγματι αυτό το τανκer είναι καλύτερο διότι λόγω μεγάλης ποσότητας υγρού δεν θα ανεβαίνει η θερμοκρασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 22, 2004 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Ασε που το συγκεκριμενο εχει και ενσωματωμενες αντλιες. 8 χ 1250....τονους την ωρα ! Αντεχει αρκετα μπλοκ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Νοέμβριος 22, 2004 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Οπότε μπορεί να βάλει και μπλοκ σε όλα τα μέρη ακόμα και στο modem.To καλοκαίρι θα μπορεί και να το χρησιμοποιεί και σαν κλιματιστικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Νοέμβριος 22, 2004 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Nα και ανεμηστήρας για το radiator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 22, 2004 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Σωστος....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 22, 2004 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Δε μας έχεις δείξει ακόμη το πισί οπυ θα υποδεχθεί αυτά τα καλούδια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Νοέμβριος 22, 2004 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 H αντλια ειναι οφ . Δειξε κατι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 22, 2004 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Εμενα μου την δειχνει. (εκτος αν το εχει σωσει στην cashe...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Νοέμβριος 22, 2004 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Τωρα ναι, την δειχνει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefiroth Νοέμβριος 25, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Λοιπον το project προχωραει κανονικα παρολο που δεν ειχατε νεα μοθ τις τελευταιεσ μερες.Υπηρχε ομως ειδικος λογος για αυτο.Πριν προχωρησω παραπερα να ευχαριστησω τον spyrious για το πολυ καλο ανεμιστηρακι που μου προτεινε αφου οντωσ το radiator ηθελε ψυξη.Συνεχιζω λοιπον:Ως καλος και ευσυνειδητος computeras δεν δοκιμασα το συστημα απευθειας στο pc μου για ευνοητους λογους.Ανταυτου το δοκιμασα πανω μου με καταπληκτικα αποτελεσματα:Μεσα σε λιγα λεπτα η θερμακρασια μου επεσε απο τουσ 37 στους 31 Βαθμους.Τουλαχιστον τοσο μπορεσα να μετρησω μεχρι πριν λιπο8υμησω.Φανταζομαι ομως οτι μεχρι να με βρουνε και να με πανε στο νοσοκομειο πρεπει να ειχε πεσει και αλλο! Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας να ειστε σιγουροι οτι λαμβανω προσεκτικα υποψη τις παατηρησεις σας.Το τανκ μαλλον 8α φυγει απο το συστημα γιατι δε χωραει κατω απο το κρεβατι μου οπως υπολογιζα.Καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 25, 2004 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από zefirothΤο τανκ μαλλον 8α φυγει απο το συστημα γιατι δε χωραει κατω απο το κρεβατι μου οπως υπολογιζα.Καμια ιδεα? Απλο ειναι: θα χρειαστεις ενα (αρκετα) μεγαλυτερο κρεβατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Νοέμβριος 25, 2004 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 με αυτο το συστημα εσεις πιστευετε οτι μπορειτε να ψυξετε 3 μπλοκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Νοέμβριος 25, 2004 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Spyrious [22-11-2004 14:26] Nα και ανεμηστήρας για το radiator. Oχ... Tέτοιο ανεμιστηράκι έχω βάλει και εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.