MV040 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2014 Σύνθεση: Gigabyte Ga p35 ds4 / intel e6600 / gskill ddr2 800MhzΜε τίποτα δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση είτε win 7, είτε vista. Προσπάθησα να βάλω ubuntu 12.04 και ενώ εγκαταστάθηκε μετά από restart δεν ξεκινάει… πετάει τετράγωνα μαύρα-άσπρα (σαν σκακιέρα).Υπέθεσα πρόβλημα στις μνήμες. Αλλά οι μνήμες περνάνε το memtest και έχω προσπαθήσει τόσο με 1 σετ μνημών όσο και με 1 μνήμη σε όλες τις θέσεις της m/b. Στο BIOS έχω βάλει default values και το cpuz μέσα από hiren cd δείχνει να δουλεύει ο επεξεργαστής κανονικά.1. Οπότε καταλήγουμε σε κάρτα γραφικών, motherboard ή κάτι άλλο?2. Πως μπορώ να πάρω κάποια ένδειξη με κάποιο fault report τι φταίει;
GriGaS Μάϊος 21, 2014 #2 Μάϊος 21, 2014 δοκίμασε με κάποιο linux live να δεις εάν παίζει...εάν ναι, ίσως να φταίει ο σκληρός ή το καλώδιο sata που συνδέεται ή η θύρα sata που τον έχεις συνδεδεμένο.
obelix7 Μάϊος 21, 2014 #3 Μάϊος 21, 2014 Για μένα σοβαρή πιθανότητα μητρικής. Αν και εφόσον εγκαταστήσεις καποιο λειτουργικό , πρόσεξε και την εγκατάσταση του driver για chipset πως θα παει....
MV040 Μάϊος 21, 2014 Author #4 Μάϊος 21, 2014 δοκίμασε με κάποιο linux live να δεις εάν παίζει...εάν ναι, ίσως να φταίει ο σκληρός ή το καλώδιο sata που συνδέεται ή η θύρα sata που τον έχεις συνδεδεμένο.έχω δοκιμάσει με 2 δίσκους, αλλά όχι νέα sata cables.
MV040 Μάϊος 21, 2014 Author #5 Μάϊος 21, 2014 Για μένα σοβαρή πιθανότητα μητρικής. Αν και εφόσον εγκαταστήσεις καποιο λειτουργικό , πρόσεξε και την εγκατάσταση του driver για chipset πως θα παει....μπορώ να το επιβεβαιώσω κάπως ότι το θέμα είναι της μητρικής?
obelix7 Μάϊος 21, 2014 #6 Μάϊος 21, 2014 Δυστυχως στην μητρική απο την στιγμή που δεν μπορείς να κανεις εγκατάσταση και καποιο τεστ να υπήρχε, δεν μπορείς να το κάνεις. αρα δεν μπορώ να σκεφτώ κατι αλλο απο το να βρεις μια παρόμοια μητρική και να κανεις εγκατάσταση να δεις. Δε ξερω βεβαια αν εχεις αυτη την δυνατοτηταΑπο εκει και περα με καποιο Live cd να δεις πως τσουλάει, όπως λένε πιο πανω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.