Jump to content

Απαραδεκτο service απο e-shop!

alexver

Recommended Posts

http://www.asrock.com/mb/AMD/990FX%20Extreme3/index.asp?cat=CPUΔες το κοκκινο αστερακι και τι γραφει κατω κατω επεξηγηση γι αυτους τους 2 συγκεκριμενους επεξεργαστες.δεν το λες και ακριβως συμβατοτητα αυτο. ΚΑι αυτο ειναι για την extreme3 που υποτιθεται σου προτιναν ως αλλαγη σαυτη που εχεις τωρα για να δεχεται τον επεξεργαστη και καλα.Επισης θελει και τα τελευτεα bios εννοειται. Τα ιδια ισχυουν και γι αυτη που εχεις(980 de3) τωρα αλλα με περισσοτερους επεξεργαστες με αστερακι http://www.asrock.com/mb/AMD/980DE3U3S3/index.asp?cat=CPU

Edit εχεις σιγουρα την 970DE3 η την 980? η 970 δεν ειναι καν στη λιστα υποστηρηξης.

Δοκιμασες να φλασαρεις με νεο bios μηπως και στρωσει ? Τελευταιο για την μητρικη σου ειναι 15/04/2013 και εχει ως περιγραφη το "Improve CPU compatibility" Λεω , μηπως και ...

2 ερωτησεις...

α) Το συστημα το παραγγειλες τηλεφωνικα, μεσω Internet η με αλλον τροπο ?

β) Αν δεν ειναι πρόβλημα, ποιά η ημερομηνία αγορας του συστηματος σου ?

1) μεσω ιντερνετ
αντιμετωπιζα ενα προβλημα με τον πυργο που πηρα το καλοκαιρι απο το e-shop
εγγυηση απο αυτους εχω μεχρι τον ιουνιο του 2016

Άρα 6/2013 ??:tongue::tongue::tongue:

ναι 6/2013...

1)λοιπον τελικα οντως η μητρικη δεν υποστηριζει τον επεξεργαστη ειχα κανει λαθος

2) τον απειλησα οτι εχω μιλησει με το ινκα και αμεσως μου βρηκε ως λυση την 980e3 της asrock η οποια θα αντικαταστησει την προηγουμενη δωρεαν

3)νομιζω οτι μαλλον θα φτιαξει

4) το αστερακι που εχει η 980Ε3 ειναι γιατι θελει ψυκτρα;

ναι 6/2013...

1)λοιπον τελικα οντως η μητρικη δεν υποστηριζει τον επεξεργαστη ειχα κανει λαθος

2) τον απειλησα οτι εχω μιλησει με το ινκα και αμεσως μου βρηκε ως λυση την 980e3 της asrock η οποια θα αντικαταστησει την προηγουμενη δωρεαν

3)νομιζω οτι μαλλον θα φτιαξει

4) το αστερακι που εχει η 980Ε3 ειναι γιατι θελει ψυκτρα;

Ναι.αλλα και παλι οπως ειπα στο οριο ειναι κατα καποιο τροπο.δωσε 10-20 ευρω και παρε μια ασουσ μια γκιγκαμπαητ να εισαι ισυχος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.