gaig Ιούνιος 10, 2014 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 καπου εδω να πω για αλλη μια φορα... ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ eshop!αν συνεχιζετε να παραγγελεντε απο εκει, δε θα κλεισει ποτε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Ιούνιος 10, 2014 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 http://www.asrock.com/mb/AMD/990FX%20Extreme3/index.asp?cat=CPUΔες το κοκκινο αστερακι και τι γραφει κατω κατω επεξηγηση γι αυτους τους 2 συγκεκριμενους επεξεργαστες.δεν το λες και ακριβως συμβατοτητα αυτο. ΚΑι αυτο ειναι για την extreme3 που υποτιθεται σου προτιναν ως αλλαγη σαυτη που εχεις τωρα για να δεχεται τον επεξεργαστη και καλα.Επισης θελει και τα τελευτεα bios εννοειται. Τα ιδια ισχυουν και γι αυτη που εχεις(980 de3) τωρα αλλα με περισσοτερους επεξεργαστες με αστερακι http://www.asrock.com/mb/AMD/980DE3U3S3/index.asp?cat=CPU Edit εχεις σιγουρα την 970DE3 η την 980? η 970 δεν ειναι καν στη λιστα υποστηρηξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Ιούνιος 10, 2014 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Δοκιμασες να φλασαρεις με νεο bios μηπως και στρωσει ? Τελευταιο για την μητρικη σου ειναι 15/04/2013 και εχει ως περιγραφη το "Improve CPU compatibility" Λεω , μηπως και ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 10, 2014 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 2 ερωτησεις...α) Το συστημα το παραγγειλες τηλεφωνικα, μεσω Internet η με αλλον τροπο ?β) Αν δεν ειναι πρόβλημα, ποιά η ημερομηνία αγορας του συστηματος σου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Ιούνιος 10, 2014 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 2 ερωτησεις...α) Το συστημα το παραγγειλες τηλεφωνικα, μεσω Internet η με αλλον τροπο ?β) Αν δεν ειναι πρόβλημα, ποιά η ημερομηνία αγορας του συστηματος σου ?1) μεσω ιντερνεταντιμετωπιζα ενα προβλημα με τον πυργο που πηρα το καλοκαιρι απο το e-shop εγγυηση απο αυτους εχω μεχρι τον ιουνιο του 2016Άρα 6/2013 ??:tongue::tongue::tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexver Ιούνιος 10, 2014 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 ναι 6/2013...1)λοιπον τελικα οντως η μητρικη δεν υποστηριζει τον επεξεργαστη ειχα κανει λαθος2) τον απειλησα οτι εχω μιλησει με το ινκα και αμεσως μου βρηκε ως λυση την 980e3 της asrock η οποια θα αντικαταστησει την προηγουμενη δωρεαν3)νομιζω οτι μαλλον θα φτιαξει4) το αστερακι που εχει η 980Ε3 ειναι γιατι θελει ψυκτρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Ιούνιος 10, 2014 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 ναι 6/2013...1)λοιπον τελικα οντως η μητρικη δεν υποστηριζει τον επεξεργαστη ειχα κανει λαθος2) τον απειλησα οτι εχω μιλησει με το ινκα και αμεσως μου βρηκε ως λυση την 980e3 της asrock η οποια θα αντικαταστησει την προηγουμενη δωρεαν3)νομιζω οτι μαλλον θα φτιαξει4) το αστερακι που εχει η 980Ε3 ειναι γιατι θελει ψυκτρα;Ναι.αλλα και παλι οπως ειπα στο οριο ειναι κατα καποιο τροπο.δωσε 10-20 ευρω και παρε μια ασουσ μια γκιγκαμπαητ να εισαι ισυχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.