R@tNET Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2004 Έχω εγκαταστήσει Linux SuSE 8.1 Personal και δουλεύουν όλα ρολόι εκτός από την κάρτα ήχου το μηχάνημα στο οποίο έχω βάλει Linux είναι ένα P2 450MHz, 128MB SDRAM και η κάρτα ήχου που έχω είναι μια Sound Blaster 16 η οποία είναι ISΑ. Του έχω βάλει του drivers όλον των καρτών της Creative αλλά τίποτα βάζω Live-CD SuSE Personal 9.1 την κάρτα ήχου την βλέπει κατευθείαν. Θα μου πείτε εσείς ότι είναι καλύτερη έκδοση αλλά παλιότερα είχα ξαναβάλει το SuSE 8.1 σε μηχάνημα με αυτή την κάρτα και την είχε δει. Τώρα τι συμβαίνει δεν ξέρω. HELP!!!!!! :wassat: :wassat: :wassat: :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Με την 8.1 έκδοση, την audigy που έχω την είχε δεί κανονικά. Τώρα, μήπως η κάρτα σου ή ο controller, παρέδωσε πνεύμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Νοέμβριος 22, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Βοήθειά μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Νοέμβριος 24, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Τελικά την κάρτα ήχου δεν την βλέπει που να της κάνεις τάμα... :cry: :cry: :cry: Βασικά πρέπει να αλλάξω το hardware μου... !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Νοέμβριος 29, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 :happy2: Έγινε format και μπήκε άλλη έκδοση Linux και πόσο μου αρέσει το format... :drool: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.