zac Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2014 Καλησπέρα...Το πρόβλημά μου είναι οτι κάνει restart o windows explorer...για παράδειγμα όταν περνάω κάποιο πρόγραμμα η δουλεύω κάποιο πρόγραμμα πχ photoshop και επιχειρώ να ανοίξω κάποιο φάκελο στην επιφάνεια εργασίας ακόμα τον κάδο ανακύκλωσης η ο υπολογιστής μου βγάζει windows explorer has stopped working και επανέρχεται οτάν επιλέξεις την επιλογή restart και κάνει restart o explorer...καμιά ιδέα;;;ευχαριστώ!!!!WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT χρησιμοποιώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Μάϊος 18, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 στο photoshop αυτο μου το εκανε οταν ενα ντιμακι ραμ δεν ειχε κουμπωσει καλα κι εβλεπε τη μιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
zac Μάϊος 18, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 γενικα το κανει σε εμενα...και με την ram απο οτι φαίνεται την βλεπει σωσταinstalled memory (RAM) 8,00 GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.