petrokostas Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2014 Καλησπέρα,εχω μια οθονη TFT Philips 150 S3 15" και την χρησιμοποιω χρονια χωρις προβλημα.Ξαφνικα εγινε μαύρη ενω το led ειναι αναμμενο.Παρατήρησα με την βοήθεια ενος φακού οτι η εικόνα υπάρχει σαν backround και ειναι πολυ αμυδρή.Εβαλα αλλη οθονη και ο υπολογιστης λειτουργει κανονικα.Ξέρει κανείς ποιο μπορει να ειναι το προβλημα;Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Μάϊος 18, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 το πρόβλημα φαίνεται να είναι οι πυκνωτές του τροφοδοτικού της οθόνης.Αν πιάνουν τα χέρια σου και κατέχεις το κολλητήρι, άνοιξε την οθόνη και βγάλε μια φωτογραφία την πλακέτα της τροφοδοσίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrokostas Μάϊος 18, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Την εχω ανοίξει και δεν είδα κατι.Θα το ξανακανω και θα βγαλω φωτογραφια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάϊος 18, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Μηπως είναι η λαμπα της οθονης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrokostas Μάϊος 18, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Πιθανον , αλλα δεν ξερω πως να το ψαξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Μάϊος 19, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 οι οθονες ειναι πολυ ευαισθητες στην υπερταση χρειαζονται ups οποσδηποτε ειδικα αν ειναι κ αξιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrokostas Μάϊος 19, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Εχω ηδη μια (φθηνή) ups.Αν το πρόβλημα δημιουργήθηκε απο υπέρταση να κοιταξω στην πλακετα τροφοδοσίας ή εχω καμμενη οθόνη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Μάϊος 19, 2014 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 aν ειχες ups δε γινετε να υπαρχει προβλημα με την υπερταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.