FrOsT Δεκέμβριος 16, 2004 #221 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Winbond UTT... πολύ ενδιαφέρον!Φένετε να πάνε και πολύ καλά δε Α64, με "τα'ι'σμα"!Ακόμα δεν πήρα στα χέρια μου τα pqi και μπένω σε κενούριους πηρασμούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 16, 2004 #222 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell φτου και χθες παρήγγειλα τα VX Δε πειράζει σα τα OCZ δεν είναι καμία, δε νομίζω η Kingstone και η Twin να βάλει BrainPowerPCB @esdee δεν αποκλείεται να συμβαίνει αυτό που περιγράφεις τα Hynix χαρακτηριστικά που έχω δοκιμάσει δε θέλουν με τίποτα πάνω από 2.7. Βέβαια τα BH είναι άλλη ιστορία... LOOOL στη φώτο βλέπω ότι η Twin έχει Brain Power PCB!!!!!:toomuchne, αυτά είναι πολύ καλά νέα μηπως εχεις ιδεα τι Hynix ειναι? (μολις βρηκα την επομενη μνημη μου twinmos!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 16, 2004 #223 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 μάλλον D5 ήταν αν και παίζει και για D43.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 16, 2004 #224 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell φτου και χθες παρήγγειλα τα VX Δε πειράζει σα τα OCZ δεν είναι καμία, δε νομίζω η Kingstone και η Twin να βάλει BrainPowerPCB @esdee δεν αποκλείεται να συμβαίνει αυτό που περιγράφεις τα Hynix χαρακτηριστικά που έχω δοκιμάσει δε θέλουν με τίποτα πάνω από 2.7. Βέβαια τα BH είναι άλλη ιστορία... LOOOL στη φώτο βλέπω ότι η Twin έχει Brain Power PCB!!!!!:toomuchne, αυτά είναι πολύ καλά νέα Αφου ειναι πιο φτηνο ρε συ γιατι να μην βαλει.Εδω στου κιλου που περνουμε τετοια εχουν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakid Δεκέμβριος 16, 2004 #225 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 20:06] endu το ψαχνω το θεμα ... αλλα εκανα και παραλληλα μια τρελη ανακαλυψη χτες και εχουν αλλαξει τα δεδομενα των μνημων μου τρελα!! ποιο συγκεκριμενα: RAM : 2x256 OCZ EL Plat rev1.1 (DC) παντα σε 1:1 , 1T και timmings 2.5-3-3-5 (ψαχνω να βρω τι chipακια ειναι και δεν βρισκω ΤΙΠΟΤΑ!!!!) με 2.85V επαιξαν μεχρι 247MHz error free memtest#5-6 (οπου αναφαιρω memtest ενοειται error free #5-#6 μετα απο ενα reset CMOS ανεβασα το Vagp στο 1.85 και κατα λαθος αντι για 2.85 εδωσα 2.7 στις μνημες. Αποτελεσμα ηταν να πανε μεχρι τα 252 σε memtest. Νομιζα πως ηταν το Vagp .Μετα παω ΒΙΟS βλεπω την πατατα και χαμηλωνω το Vdimm στα 2.6 με το Vagp στο max παλι. οι μνημες τωρα πηγαν 257!!!!!ενω στα 258 παιζουν με 2-3 λαθη καθε 10 λουπες. Αυτη τη στιγμη δοκιμαζω με δεδομενα TCCD σφιχτα timmings με τις ιδιες τασεις (Vdimm=2.6,Vagp=1.85) , ποιο συγκεκριμενα απο τα AMD64 options του memtest εχω βαλει rd-wr :2 wr-rd :2 rd/wr bypass :8 refresh rate : 15.6us (!!!!!!) Command rate :1T row cicle time : 10 ras-ras: delay :2 write recovery :3 Αν και δεν εχω δοκιμασει αυτο το τρελο με το Vagp που λετε και η δικη μου rev1.1 παει μεχρι 255 με 2.5-3-3-5 αλλα δεν της αρεσει καθολου το ρευμα.. Αυριο θα ανεβασω την ταση στο agp και βλεπουμε.. (μακαρι 260 πολλα ζηταω Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 17, 2004 #226 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από stakid Αν και δεν εχω δοκιμασει αυτο το τρελο με το Vagp που λετε και η δικη μου rev1.1 παει μεχρι 255 με 2.5-3-3-5 αλλα δεν της αρεσει καθολου το ρευμα.. Αυριο θα ανεβασω την ταση στο agp και βλεπουμε.. (μακαρι 260 πολλα ζηταω τελικα δεν ειναι το Vagp μαλον... αλλα η χαμηλοτερη ταση που ηθελαν stakid ξερεις τι chipακια φορανε? δεν ειναι δικες μου οι μνημες και δεν θελω να τις ξηλωσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakid Δεκέμβριος 17, 2004 #227 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Εχω ψαξει παντου και κανενας δεν λεει με σιγουρια..Παντως οι πιο πολλοι Mosel Vitelic λενε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 17, 2004 #228 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Αλλος ενας εδω που το vagp δεν του εδωσε τιποτα....Αυτο βεβαια που παρατηρησα ειναι οτι στα 275, οι μνημες ειναι ερρορ φρεε στο μεμετεστ , ο επεξεργαστης με διαιρετη στις μνημες και στα 2750 ειναι καρασταβλε ,αλλα μολις ολα μπουν 1-1 δλδ 10*275 θελει ενα κλικ το ρευμα της cpu !!!παραπανω για να σταματησουν οι παπαριες του στα win.....θα εχουμε αλλλα μου φαινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 17, 2004 #229 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 ΟOOOOPPPPPPsssssssss............ New Winbond UTT memory chips HEATS the market......... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=634991#post634991 http://www.forumdeluxx.de/forum/showthread.php?p=1360650#post1360650 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=634991#post634991 Θα μου έρθουν δύο δείγματα από την Twinmos και θα σας πω....... Ο χρήστης Alex [TwinMOS] λέει: they also ran 4V with 120mm fan for cooling whole night Αν οντως ειναι ετσι δεν πρεπει να ειναι η συνεχεια των CH? Aφου τα BH ηταν κατασκευασμενα με μεγαλυτερη τεχνολογια ολοκληρωσης(μικρα) και αυτη ανοικει στο παρελθον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 17, 2004 #230 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Χθες, στις 21:46] LOOOL στη φώτο βλέπω ότι η Twin έχει Brain Power PCB!!!!!:toomuchne, αυτά είναι πολύ καλά νέα Χα,χα,χα.......Πάλι την πάτησες........ Για φαντάσου να έπερνες τα ΙΔΙΑ χωρίς ψύκτρες με καμμιά 100αριά 150αριά Ευρώ λιγότερα.........’ντε δώσε και καμμιά 10αριά Ευρώ γιά ψύκτρες και ......είσαι έτοιμος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 17, 2004 #231 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 10:25] Χα,χα,χα.......Πάλι την πάτησες........ Για φαντάσου να έπερνες τα ΙΔΙΑ χωρίς ψύκτρες με καμμιά 100αριά 150αριά Ευρώ λιγότερα.........’ντε δώσε και καμμιά 10αριά Ευρώ γιά ψύκτρες και ......είσαι έτοιμος...... Η σημειολογία της ψυχολογίας θα συμπέραινε πολλά από την εμμονή σου να γράφεις για μνήμες, επανειλημμένα στο συγκεκριμένο θέμα. Αν θέλεις να γίνεις Πραγματικός Αντρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 17, 2004 #232 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 ΟOOOOPPPPPPsssssssss............ New Winbond UTT memory chips HEATS the market......... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=634991#post634991 http://www.forumdeluxx.de/forum/showthread.php?p=1360650#post1360650 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=634991#post634991 Θα μου έρθουν δύο δείγματα από την Twinmos και θα σας πω....... Ο χρήστης Alex [TwinMOS] λέει: they also ran 4V with 120mm fan for cooling whole night λες ?? http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9765 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 17, 2004 #233 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 LOOL σου την είπε ο ΓιαγκΤ Ηipro χωρίς πλάκα τώρα όταν παρήγγειλα τις μνήμες είχες είδη βγει και πει για τις UTT. Δεν είναι ότι δε σε πίστεψα, απλά γενικά καταλαβαίνω ότι με τις μνήμες η πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω (230+ΦΠΑ για μένα είναι καλά, εδώ το stick πάει 100άρα) ή να είσαι κωλόφαρδος με το stickάκι. Eγώ δε πιστεύω ότι θα είναι παντού αυτά τα IC πάλι θα χρειαστεί να ψάχνουμε σα τους χαζούς από δω και από κει, anyway ότι θα τσιμπήσω ένα value θα τσιμπήσω για backup αν τελικά παν καλά σαν ICs Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 17, 2004 #234 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από unseen λες ?? http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9765 όχι δεν είναι αυτά δεν έχουν τις δύο κυλινδρικές εγκοπές στα IC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 17, 2004 #235 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 11:04] LOOL σου την είπε ο ΓιαγκΤ Ηipro χωρίς πλάκα τώρα όταν παρήγγειλα τις μνήμες είχες είδη βγει και πει για τις UTT. Δεν είναι ότι δε σε πίστεψα, απλά γενικά καταλαβαίνω ότι με τις μνήμες η πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω (230+ΦΠΑ για μένα είναι καλά, εδώ το stick πάει 100άρα) ή να είσαι κωλόφαρδος με το stickάκι. Eγώ δε πιστεύω ότι θα είναι παντού αυτά τα IC πάλι θα χρειαστεί να ψάχνουμε σα τους χαζούς από δω και από κει, anyway ότι θα τσιμπήσω ένα value θα τσιμπήσω για backup αν τελικά παν καλά σαν ICs Ναι μου την είπε το κάθαρμα...... Σωστή η σκέψη σου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 17, 2004 #236 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Λίγο άκαιρο.. , αλλα νομιζω βρηκα τι μου προκαλουσε ασταθεια τοσο καιρο ..(ισως να ειναι και αλλοι επιπλεον λογοι...).Στον tweaker το max async latency και το read preamble τα εβαζα 6 και 5 αντιστοιχα , και μολις ετρεχα ενα quick memory bench στο rmma παφ.... μπλε οθονη , ακομη και στα 220.Δεν ξερω αν ειναι σημαδι οτι ο IMC του winnie ειναι στα τελευταια του..:whistling :whistling , αλλα αφηνοντας τα οπως τα εχει default (7, 6.5) και ολα τα υπολοιπα timmings aggressive, ηταν απολυτως σταθερος , εκει που εβγαζε και memtest.Βέβαια η απόδοση έπεσε περιπου 1.2% , αλλα μπρος στην ασταθεια...btw.. το quick (υποθετω και το stability) bench , κανει τρελό load στις μνημες.Με το μεμτεστ 5τεστ, η ταση απο 3.9-3.4 επεφτε στο 3.6 , με το rmma επεφτε και 3.3-3.4!!!! .Πρακτικα , δεν υπηρξε περιπτωση που να μη φαω μπλε οθονη, στο rmma, και το μεμτεστ να μη βγαλει λαθη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 17, 2004 #237 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Hipro5 υπαρχει περιπτωση τα UTT να ειναι Untested μνημες, δηλαδη να ειναι τσιπακια της winbond που δεν ειχαν γινει για καποιους λογους DDR rated?/θελω twinmoss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 17, 2004 #238 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από papatsonis Λίγο άκαιρο.. , αλλα νομιζω βρηκα τι μου προκαλουσε ασταθεια τοσο καιρο ..(ισως να ειναι και αλλοι επιπλεον λογοι...).Στον tweaker το max async latency και το read preamble τα εβαζα 6 και 5 αντιστοιχα , και μολις ετρεχα ενα quick memory bench στο rmma παφ.... μπλε οθονη , ακομη και στα 220.Δεν ξερω αν ειναι σημαδι οτι ο IMC του winnie ειναι στα τελευταια του..:whistling :whistling , αλλα αφηνοντας τα οπως τα εχει default (7, 6.5) και ολα τα υπολοιπα timmings aggressive, ηταν απολυτως σταθερος , εκει που εβγαζε και memtest.Βέβαια η απόδοση έπεσε περιπου 1.2% , αλλα μπρος στην ασταθεια...btw.. το quick (υποθετω και το stability) bench , κανει τρελό load στις μνημες.Με το μεμτεστ 5τεστ, η ταση απο 3.9-3.4 επεφτε στο 3.6 , με το rmma επεφτε και 3.3-3.4!!!! .Πρακτικα , δεν υπηρξε περιπτωση που να μη φαω μπλε οθονη, στο rmma, και το μεμτεστ να μη βγαλει λαθη. παντος στα bh κανονικα ντιφολτ ειναι 7 και 5.5 αντιστοιχα εσενα γιατι ειναι 6.5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 17, 2004 #239 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 μηπως επειδη ειναι 333,και οταν φορτωνει , , βαζει ρυθμισεις για dr333.Παντως ολη την ζημια την κανει το 7 σε 6 (και στις επιδοσεις) , το αλλο δεν προσεξα να κανει τπτ, απλα μιας και δεν κοβει καθολου σε επιδοσεις , επιφυλακτικα το εχω 6.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 17, 2004 #240 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 ζημια? το 6 αρι ειναι πιο γρηγορο. αλλα μετα απο καπιο σημιο σε κοβη και θελει 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.