esdee Δεκέμβριος 9, 2004 #161 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Χθες, στις 23:36] DC, το Vdimm δε το τρώει ο IMC αλλά το Dimm νομίζω τη σωστότερη συμπεριφορά πάνω σε αυτό το θέμα την έχει η DFI αλλά δε ξέρω τι διαφορετικό έχουν κάνει. βασικα στην DFI απλα πηραν τον Oskar wu...αυτο εχουν κανει διαφορετικο, ειναι σαν να εχουν βαλει το Vdimm mod ιδη στο board οποως ελεγε και ο bigtoe τωρα για τη RAM αποκλειεται να φταει CPU (καλα μπορει να φταει αλλα οχι σε εμας) αλλα κατα 99% τα dimms και ασυμβατοτητα τους με το MSI... /εδιτ ορθογραφιιιιιαααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 10, 2004 Author #162 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Με το tweaker δεν έχω ασχοληθεί ακόμα, εχεις κανενα screenshot απο δικές σου ρυθμίσεις ? Τις πιο πολλές φορές οταν πείραζα κάτι στο tweaker, απλά πάγωνε το μηχάνημα αμέσως και με είχε τσαντίσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 10, 2004 #163 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από papatsonis [Χθες, στις 17:02] 'γεια στο στομα σου , μια παρομοια συμπεριφορα μου εχει πρηξει τα @@ και εμενα, βεβαια , εδω πανε 250 , αλλα ξαφικα πετανε απερα λαθη στο μεμτεστ και δε στρωνουν ουτε με 3.6+ .Για το μεμ κοντρολερ εχω καταληξει , αλλα και παλι , δεν μπορω να πω με σιγουρια ,στο μεταξυ εχει βουηξε και ολο το xs οτι εχει προβλημα σε μεγαλο φσβ-ο IMC- (και απο τα 250) , και οτι το πραιμ σχεδον ποτε δενμ βγαζει 24ωρες σε winch μιας και ειμαι ο 3ος (αν δεν κανω λαθος) με τα ΒΗ5 που κανει πανω κατω τα ιδια, μαλλον φταινε τα ΒΗ5 παρα οτιδηποτε αλλο.kingston valueram 2x256 single sided Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 10, 2004 #164 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 11:46] kingston valueram 2x256 single sided μαλλον φταινε τα kingston... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 10, 2004 #165 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 δεν ξερω , βρε παιδια , αλλα τοσα κρουσματα . αρχιζω και εγω να χαλιεμαι , οτι μαλλον ειναι τα ΒΗ , αλλα c'est la vie.. oότε καλά ειναι και τόσο που φτάσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 10, 2004 #166 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 @Trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 10, 2004 #167 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από papatsonis [Σήμερα, στις 19:52] @Trooper εεεεεεετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 10, 2004 #168 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 μου κάνει εντυπωση που λες οτι με το που πειραζες κατι κολλουσε, εκτος απο ******* δικια μου( π.χ. στα 2700 να βαζω διαιρετη στις μνημες 10 ) , δε μου εχει κολλησει ποτε.Μπας και ειχες ανοικτο παραλληλα και το pu-z ?? το λεω μηπως και επειδη χρησιμοποιει τον ιδιο i/o driver , κολλαγε το μυαλο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 11, 2004 #169 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 papatsonis εγώ θα δοκίμαζα tref 3.9us από το tweaker (στην πραγματικότητα είναι 7.8us αλλά ο Codered το έχει βάλει ανάποδα με τα άλλα, για να δεις τι πραγματικά είναι μπορείς να το δεις από το CBID) το 15.6us παραείναι σφιχτό και καλύτερα να χρησιμοποιείται στο 1Μ μόνο για να πάρεις οριακό bench. Checkάρε και τι λέει ο rojakpotFor better performance, you should consider increasing the DRAM Refresh Rate from the default values (15.6 ΅sec for 128Mbit or smaller memory chips and 7.8 ΅sec for 256Mbit or larger memory chips) up to 128 ΅sec. Please note that if you increase the DRAM Refresh Rate too much, the memory cells may lose their contents.Therefore, you should start with small increases in the DRAM Refresh Rate and test your system after each hike before increasing it further. If you face stability problems upon increasing the refresh interval, reduce the refresh interval step by step until the system is stable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 11, 2004 #170 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 αυτο με το tref εχεις βαση, τωρα το ειδα απο το cbid ,και ενω το εχω στα 3,9 λεει 7.8 αλλα στα 1.95 κ' 7.8 -απο tweaker- το cbid δε λεει τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 11, 2004 #171 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 ναι μπορεί να έχει τα value λίγο off στο tweaker γενικά εγώ παίζω μόνο με 3.9 (δηλαδή 7.8us) και 15.6 για πολύ οριακές καταστάσεις, εξ άλλου το datasheet τον Winbond ΒΗ/CH λέει 7.8us . Αν θες κάτι άλλο από αυτά setάρετα με το CBID (αυτά τα έχω διασταυρώσει με memtest86, Sandra, CBID και το Rightmark Mem αν θυμάμαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 11, 2004 #172 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 αν και απ οτι βλέπω , στα 15.6 που το βαζω , το cbid δειχνει , 3.9, οποτε πρεπει να ειμαι καλλυμενος απο αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 11, 2004 #173 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 περίεργο το CBID και A64tw συμφωνούν στη τιμή 15.6 σε μένα! έχεις την τελευταία έκδοση του CBID? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 11, 2004 #174 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 απ'οτι ειδα την τελεταια εχω (1119RC1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 11, 2004 #175 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 προβληματίστηκα τώρα... μπορεί να έχει να κάνει με το Win και New να setάρονται διαφορετικά σε αυτό το value... δε ξέρω τι να πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 11, 2004 #176 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Υπάρχει τρόπος να ξεκινήσει αυτή η μητρική από USB flash το memtest86+; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 11, 2004 #177 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Υπάρχει τρόπος να ξεκινήσει αυτή η μητρική από USB flash το memtest86+; Λογικα ναι....βαζεις για first boot device το usb κ τρεχει κανονικα το memtest....ο τροοπερ το ειχε κανει νομιζω γιατι κατι ηθελε να κανει...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 11, 2004 #178 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Δοκιμασε ενω εχεις μπριζωμενο το usb flash και να εχεις στο βιος την επιλογη enabled other boot devise κατα την διαρκεια του post να πατησεις F11 , τοτε λογικα πρεπει να σου βγαλει την επιλογη για το στικακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 11, 2004 Author #179 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 To stick το βάζει μέσα στους σκληρούς δίσκους. Οπότε, το συνδέεις και πάνω στο boot πατάς F11, πατάς πάνω στο Hard disks, και επιλέγεις το usb stick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 11, 2004 #180 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Ενώ εντός παραθύρων εμφανίζετε κανονικά σαν αφαιρούμενος δίσκος, στο μπάϊος δεν υπάρχει πουθενά.Βγάζει τους δυο δίσκους που έχω και το Add-in Catds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.