KostasSTi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Επειδή βλέπω οτι το ίδιο φαινόμενο με τους χρήστες-κομήτες παρουσιάζεται και εδώ, στο subamaniacs.com όπου είμαι moderator, υποχρεώνουμε όλους τους χρήστες να γράφουν το πρώτο ποστ τους στην περιοχή "τα μέλη μας" λέγοντας δυό λόγια γι'αυτούς και το αυτοκίνητό τους. Από κει και πέρα, όσοι δεν το κάνουν, τότε γίνεται edit το post τους από τους moderators (άρα αχρηστεύεται η αγγελία) και δεν τους επιτρέπεται να γράψουν οτιδήποτε αν δεν περάσουν από την προαναφερθείσα περιοχή... Αν πάλι το έχετε συζητήσει οι mods μεταξύ σας και δεν είναι χρήσιμο το θέμα που άνοιξα, απλά διαγράψτε το...
Dr. Gonzo Φεβρουάριος 21, 2008 #2 Φεβρουάριος 21, 2008 Το γράφει ο πολωνός με έντονα γράμματα εδώαλλά κλάιν, ο κάθενας τη δουλειά του θέλει να κάνει.Ένα ωραιότατο infraction δεν θα ήταν έπεφτε βαρύ όμως, έτσι δεν είναι?
KostasSTi Φεβρουάριος 21, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 21, 2008 Μα έτσι κι αλλιώς όλα τα φόρουμ έχουν κανονισμούς γραμμένους. Μόνο που και τα περισσότερα μέλη, γραμμένους τους έχουν! Κι εμείς κάθε μέρα αυτή τη δουλειά έχουμε. Τράβηξέ του ένα edit το ποστ με το link των κανονισμών, να δεις, θα διαβάσει τους κανονισμούς?
xrist Φεβρουάριος 21, 2008 #4 Φεβρουάριος 21, 2008 ενταξει παιδια το παλικαρι ζητησε συγνωμη.δεν χρειαζεται να γινομαστε κακοι.καλο ειναι ομως να μη γινεται καταχρηση....
masxerofkartis143 Φεβρουάριος 21, 2008 #5 Φεβρουάριος 21, 2008 Παίδια μπορεί να μην μου πολυ πέφτει λόγος αλλά αυτο που λές είναι λιγό... Βασίκα θα καταντήσουμε να έχουμε ένα θέμα σαν το οφ τοπικ το οποίο είναι τεράστιο. Εγώ προτείνω να μπούν κάποια access privillages που να απαγορέυουν σε μέλοι με κάτω από ασ'πούμε 10ποστ να γράψουν σε συγκεκριμένες κατηγορίες ξέρω ότι δεν μου πέφτει λόγος αλλά είπα μιας και είναι ανοικτό το θέμα να το προτείνω Συγνώμη αν είπα παπαρία
yiancar Φεβρουάριος 21, 2008 #6 Φεβρουάριος 21, 2008 Παίδια μπορεί να μην μου πολυ πέφτει λόγος αλλά αυτο που λές είναι λιγό... Βασίκα θα καταντήσουμε να έχουμε ένα θέμα σαν το οφ τοπικ το οποίο είναι τεράστιο. Εγώ προτείνω να μπούν κάποια access privillages που να απαγορέυουν σε μέλοι με κάτω από ασ'πούμε 10ποστ να γράψουν σε συγκεκριμένες κατηγορίες ξέρω ότι δεν μου πέφτει λόγος αλλά είπα μιας και είναι ανοικτό το θέμα να το προτείνω Συγνώμη αν είπα παπαρία+1111
xrist Φεβρουάριος 21, 2008 #7 Φεβρουάριος 21, 2008 cool boys:DTo θέμα έχει συζητηθεί πριν καιρό από τους υπεύθυνους του φόρουμ.....
KostasSTi Φεβρουάριος 21, 2008 Author #9 Φεβρουάριος 21, 2008 Σωστός ο yiancar. Δεν το είπα για να θίξω τον συγκεκριμένο, απλά επειδή το έχω δει να συμβαίνει κι αλλού και είναι πραγματικά ενοχλητικό να χρησιμοποιεί κάποιος τα φόρουμ σαν λαική αγορά, γι'αυτό το συζήτησα...
masxerofkartis143 Φεβρουάριος 23, 2008 #10 Φεβρουάριος 23, 2008 δεν ύπαρχεί ουδεμία αμφηβολία για το αν συζητήθηκε ή όχι το συγκεκρίμενο θέμα αλλά απλώς είπαμε να "βοηθήσουμε" και μείς λιγάκι
mixa Ιούνιος 2, 2009 #11 Ιούνιος 2, 2009 Τελικα το να γραψεις και 30 post για να εχεις προσβαση στις αγγελιες δεν ειναι λιγο υπερβολικο?
GeorgeVasil Ιούνιος 2, 2009 #12 Ιούνιος 2, 2009 Τελικα το να γραψεις και 30 post για να εχεις προσβαση στις αγγελιες δεν ειναι λιγο υπερβολικο?Μπορεις να επισκευτεις και το www.emarket.gr και να σταματησεις το Spam.
koumle Ιούνιος 2, 2009 #13 Ιούνιος 2, 2009 Τελικα το να γραψεις και 30 post για να εχεις προσβαση στις αγγελιες δεν ειναι λιγο υπερβολικο?ΌχιΚαι αν συνεχίσεις να spamάρεις με αυτό το ρυθμό ετοιμάσου για Ban.Σταμάτα να γράφεις ανούσια πράγματα.Ο σκοπός του forum δεν είναι οι αγγελίες...Το επόμενο Ban θα είναι μόνιμο.
mixa Ιούνιος 2, 2009 #14 Ιούνιος 2, 2009 Μπορεις να επισκευτεις και το www.emarket.gr και να σταματησεις το Spam.Ευχαριστω.ΌχιΚαι αν συνεχίσεις να spamάρεις με αυτό το ρυθμό ετοιμάσου για Ban.Σταμάτα να γράφεις ανούσια πράγματα.Ο σκοπός του forum δεν είναι οι αγγελίες...Το επόμενο Ban θα είναι μόνιμο. __________________\Μου φαινεται οτι υπαρχει ενα αρκετα επιθετικο υφος σε μια ερωτηση που αν μη τι αλλο ηταν καθ' ολα σε κοσμιο επιπεδο.Αφου δεν υπαρχει προσβαση σε μια παρουσιαση αλλα μονο σε θεματα οπως πχ ποιο antivirus χρησιμοποιητε τι θα επρεπε να απαντησει καποιος;Δηλαδη το να δινεις απαντηση σε αυτο το μηνυμα ειναι spam;Την πρωτη φορα ειχα αδικο δεν λεω και σωστα πραξατε αλλα τωρα νομιζω οτι υπερβαλετε.Αυτα φιλικα
sakis_the_fraud Ιούνιος 2, 2009 #16 Ιούνιος 2, 2009 Τελικα το να γραψεις και 30 post για να εχεις προσβαση στις αγγελιες δεν ειναι λιγο υπερβολικο? Οι αγγελιες δεν ειναι λειτουργια του φορουμ, αν ψαχνεις κατι τετοιο μαλλον εισαι σε λαθος μερος. Οι αγγελιες υπαρχουν για να βοηθουν τα μελη που εχουν βοηθησει αλλους (εδω κολλανε τα 30 ποστ) να πουλησουν ή να αγορασουν καποια εξαρτηματα. Επιπλεον, να σου πω πως υπαρχει και ενα οριο ημερων απο τοτε που εκανες εγγραφη (αν δεν κανω λαθος ειναι 30), κατι που υπαρχει για να αποφευγονται περιπτωσεις παρομοιες με την δικια σου.
subneo Ιούνιος 22, 2010 #17 Ιούνιος 22, 2010 Ο περιορισμός θα μπορούσε να ήταν να μη μπορεί το νέο μέλος να κάνει νέα αγγελία πώλησης η αγοράς.Γιατί όμως να μη μπορώ εγώ να δω τις υπάρχουσες αγγελίες πώλησης? Καλό θα κάνω σε αυτόν που πουλάει, αν αγοράσω.Και άντε οτι έκανα εγγραφή μόνο και μόνο για να δω τις αγγελίες, που είναι το κακό?
unseen Ιούνιος 22, 2010 #18 Ιούνιος 22, 2010 Αδερφε ο λογος ειναι οτι δεν ειμαστε site αγγελιων. Δεν θελουμε να εχουμε τυχον μπλεξιματα με προβληματα απο τις αγοραπωλησιες γιατι οι καιροι ειναι περιεργοι και το internet αρκετα απροσωπο. Οσο γιαυτο που λες ακομη κι εκει υπαρχει κινδυνος. Σαν παραδειγμα θα σου δωσω κατι που κανουν στο ebay μερικοι. Αγοραζουν ενα προιον , πληρωνουν με paypal και μολις το παραλαμβανουν ζητανε απο το paypal τα λεφτα τους πισω λεγοντας οτι ο πωλητης τους εξαπατησε.
subneo Ιούνιος 22, 2010 #19 Ιούνιος 22, 2010 Αδερφε ο λογος ειναι οτι δεν ειμαστε site αγγελιων. Δεν θελουμε να εχουμε τυχον μπλεξιματα με προβληματα απο τις αγοραπωλησιες γιατι οι καιροι ειναι περιεργοι και το internet αρκετα απροσωπο. Οσο γιαυτο που λες ακομη κι εκει υπαρχει κινδυνος. Σαν παραδειγμα θα σου δωσω κατι που κανουν στο ebay μερικοι. Αγοραζουν ενα προιον , πληρωνουν με paypal και μολις το παραλαμβανουν ζητανε απο το paypal τα λεφτα τους πισω λεγοντας οτι ο πωλητης τους εξαπατησε. Θα πρέπει να συμφωνήσω με αυτά που λες. Απλα κανω ποστ μόνο οταν έχω κατι ουσιαστικό να πω η να ρωτήσω (σπάνια δίνω απαντήσεις του τύπου "ναι" η "οκ" η "lol") και φοβάμαι πως θα αργήσω παααρα πολύ να δω τις αγγελίες. Για παράδειγμα, στο thelab είμαι μέλος απο το 2005 αλλα εχω μόνο 159 posts! Anywayz... Aal Izz Well
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.