Jump to content

Επιλογή κάρτας ήχου

Christos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σε όλους..Είμαι ανάμεσα σε τρεις κάρτες ήχου:

1.ASUS XONAR DX

2.CREATIVE SOUND BLASTER 7.1 X-FI XTREME AUDIO PCI-E

3.CREATIVE SOUND BLASTER Z RETAIL

Την κάρτα τη θέλω μόνο για μουσική και ταινίες. Για την asus έχω ακούσει τα χειρότερα για τους drivers της, για την x-fi δεν ξέρω τίποτα και η soundblaster z με χαλάει που δεν έχει 7.1(από την άλλη καμία ταινία δεν έχει 7.1 ήχο).

Πείτε μου την γνώμη σας.

Thanks!

Edit

βρήκα και αυτή: Creative Sc Soundlaster Audigy RX

Asus DX / Creative Z. Καποια απο αυτες!

Την X-Fi Xtreme Audio αφησε την εκτος!!!

Παλια καρτα, η οποια (απ' οσο θυμαμαι) ηταν X-Fi μονο στο ονομα. Ουσιαστικα ηταν μια Audigy (η παλια Audigy) με μερικα extra παπ@ριλικια.

Για την καινουρια Audigy δεν εχω ιδεα! Θα σου πει κανενα αλλο παιδι!

Προσωπικα θα αγοραζα την Creative Z!

Edit:

X-Fi Xtreme Audio does not use the EMU20K1 chipset used in the rest of the series, but an old one used in the Audigy SE, Audigy Value and SB Live! 24-bit. It also has Crystallizer and CMSS-3D.

Η δουλειά σου γίνεται με όλες :bigsmile: . Η Asus θεωρείται πιο audiophile γενικά (stx βέβαια) και η creative για παιχνίδια περισσότερο (ταινίες και οι δύο).

Αναλόγως του budget που διαθέτεις και τι ηχεία έχεις στο pc προχωράς σε επιλογή. Εγώ έχω μια xfi xtreme music και είμαι ευχαριστημένος. Στη θέση σου θα πήγαινα στη Ζ . Θα σε καλύψει μια χαρά νομίζω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.