R@tNET Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2004 Έχω πάρει ένα Palm το Zire m150 το είχα για την δουλεία μου - αλλά τώρα μου έχει ξεμείνει δεν το έχω παρατήσει το χρησιμοποιώ αλλά δεν παύει να είναι ένα περιττό gadget.Τέλος πάντων. Χρησιμοποιεί κανένας Palm στην δουλεία του. Σας διευκολύνει καθόλου;:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Νοέμβριος 21, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Εδώ είναι το Palm ... είναι λίγο βίδες αλλά δεν παύει να είναι το Palm μου. :D :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Νοέμβριος 21, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Και μια κανονική foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 22, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Καθημερινά. Απαραίτητο πια. Όλες οι επαφές, συναντήσεις, βιβλία, χάρτες κτλ. Το μόνο που λείπει είναι το τηλέφωνο αλλά μάλλον θα είναι η χριστουγεννιάτικη αναβάθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Νοέμβριος 22, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 00:10] Καθημερινά. Απαραίτητο πια. Όλες οι επαφές, συναντήσεις, βιβλία, χάρτες κτλ. Το μόνο που λείπει είναι το τηλέφωνο αλλά μάλλον θα είναι η χριστουγεννιάτικη αναβάθμιση. Μπα... Χριστουγεννιάτικη αναβάθμιση φέτος είναι laptop:devil: καλύτερα... :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 22, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από R@tNET Μπα... Χριστουγεννιάτικη αναβάθμιση φέτος είναι laptop :devil: καλύτερα... :banging: Ου να μου χαθείς που θέλει και laptop η μούρη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Νοέμβριος 22, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 20:32] Ου να μου χαθείς που θέλει και laptop η μούρη σου Το να χρησιμοποιώ το Laptop του αδερφού μου δεν είναι λύση... δεν πρέπει να πάρω ένα δικό μου... Καλά... θα πάρω Laptop και σε εσένα δεν θα σου δώσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 22, 2004 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από R@tNET Το να χρησιμοποιώ το Laptop του αδερφού μου δεν είναι λύση... δεν πρέπει να πάρω ένα δικό μου... Καλά... θα πάρω Laptop και σε εσένα δεν θα σου δώσω... Και τώρα κάτι που έχεις ξανακούσει: "Θα το πάρεις το laptop. Τι θα το κάνεις;" :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Νοέμβριος 22, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 21:50] Και τώρα κάτι που έχεις ξανακούσει: "Θα το πάρεις το laptop. Τι θα το κάνεις;" :devil: :giveup: Η απάντηση σε αυτό το κρίσιμο ερώτημα είναι: :giveup: Μα... δεν θα πάρω εγώ το Laptop θα μου το κάνουν δώρο... :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.