Jump to content

Εγκατασταση Windows 8.1 σε Ssd

Salpi

Recommended Posts

Καλησπερα,μολις απεκτησα εναν Adata XPG SX900 64GB και θελω εγκαταστησω τα Windows 8.1 πανω του.Επειδη δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει Ssd,ρωταω λοιπον ποιος ειναι ο σωστος τροπος εγκαταστασης των Windows...?Επισης εχω και εναν WD500 GB.

Ποιες ρυθμισεις πειραζω στα Bios για να λειτουργησει στο μεγιστο(εχω μια Msi 760GA-P43/FX (MS-7699) )?Κατα την εγκατασταση να εχω πανω και τον WD η μονο τον Ssd?

Καλησπερα,μολις απεκτησα εναν Adata XPG SX900 64GB και θελω εγκαταστησω τα Windows 8.1 πανω του.Επειδη δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει Ssd,ρωταω λοιπον ποιος ειναι ο σωστος τροπος εγκαταστασης των Windows...?Επισης εχω και εναν WD500 GB.

Ποιες ρυθμισεις πειραζω στα Bios για να λειτουργησει στο μεγιστο(εχω μια Msi 760GA-P43/FX (MS-7699) )?Κατα την εγκατασταση να εχω πανω και τον WD η μονο τον Ssd?

http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/neos-ssd-diadikasia-egkatastasis-ktl-120294.html#post1063448740

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.