modelakias Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2014 περίπου τον Ιούλιο θα πραγματοποιηθεί 1η έκθεση στατικού μοντελισμού εδώ Σαλαμικονο. σας πρώτη μάτια πως την βλέπετε σαν αφίσα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 17, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2014 βαλε ενα φοντ λιγο πιο wowτο 1η εκθεση" βαλτο καπου στη μεση για να γεμισει το κενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelakias Μάϊος 18, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 1η εκθεση" βαλτο καπου στη μεση για να γεμισει το κενο στην μέση θα μπει ημερομηνία και ώρες, που θα μπουν μόλις ξέρουμε. ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάϊος 18, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Το kyosho ειναι στατικος μοντελισμος?Εχεις βγαλει κινητήρες και τα λοιπά απο μέσα?Στο λεω γιατι εχω και εγώ βενζινοκίνητα ομως.ts4,inferno,mta4,traxxas,savage.Μονο το savage κράτησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Μάϊος 18, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 μου ειχε πει ενα φιλαρακι για την εκθεση... υπηρχε πιθανοτητα να παιζαμε live εκει αλλα δεν θα ειμαστε ετοιμοι για τις ημερομηνιες αυτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Μάϊος 18, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 περίπου τον Ιούλιο θα πραγματοποιηθεί 1η έκθεση στατικού μοντελισμού εδώ Σαλαμικονο. σας πρώτη μάτια πως την βλέπετε σαν αφίσα ? Δεν ξέρω κάτι δεν μου αρέσει.... Το φόντο δεν με ελκύει, το επανω μερος της αφίσας ειναι πολύ πυκνό απο τις φωτογραφίες, και οι χορηγοί πιάνουν πολύ χώρο στο κάτω μέρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 18, 2014 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Αφίσα εποχής '80.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelakias Μάϊος 18, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 λοιπόν φίλε artyom όπως γράψει πάνω πάνω gamersclub υπάρχει μαγαζί ενός φίλου που πιστεύω θα έρθουν να κάνουν μια επιδειξει όσο αφορά τα μηχανοκίνητα,γιαυτό είπα ποιο πάνω ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο έτσι ?(αν και δεν γράφω στατικός μοντελισμός στην αφίσα) εαν δεν έρθει θα αφαιρεθεί αυτό. bassplayer σου είχε πει για αυτή την έκθεση ? γιατί ακόμα δεν το ξέρει καλά καλά ο δήμος...ποιος είναι ο φίλος σου ? υπάρχει κάποιος να βοηθήσει για μια αφίσα πως να την κάνω ? π.χ. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα γιαυτη την δουλειά ?γιατί ευρα δεν υπάρχουν πολλά, αυτό το έφτιαξα με το corel draw..φυσικά όσο ήξερα από αυτό το πρόγραμμα... είχα φτιάξη ποιο παλιά ,άλλη άλλα δεν τους άρεσε καθόλου...παραθέτω... ευχαριστώ για τις απαντήσεις...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 18, 2014 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 no offence αλλα ειναι παναθλια λογικο να μη τους αρεσε. οπως ειπαν νομιζω με ενα καλυτερο font θα δειξει καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelakias Μάϊος 18, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 δυστυχώς οι γνώσεις μου με το corel draw είναι μέχρι εκεί ....αν υπάρχει κάποια βοήθεια έστω το font που λέτε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelakias Μάϊος 18, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 για να δούμε...κατεβάζω το powerpoint και κάποιο βίντεο που είδα ...να δούμε τι θα καταφέρω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelakias Μάϊος 18, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 για χώστε και εδώ να δούμε....σας αρέσει ? ...γιατί μου ακούγετε λίγο πρόστυχο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 18, 2014 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 για χώστε και εδώ να δούμε....σας αρέσει ? ...γιατί μου ακούγετε λίγο πρόστυχο ? Μπα, δε το έχεις. Πάρε ένα πρόχειρο από μένα να ξεμπερδεύεις. Κάτω από τη γραμμή βάλε ημερομηνία. Α4 - 150dpi edit: Άμα θες το gimp αρχείο πες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 18, 2014 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Καλό Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 19, 2014 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Παρεπιπτώντος, άμα είναι να βγάλει κάποιος φράγκα από αυτή την ιστορία, η φωτογραφία του μοντέλου υπόκειται σε copyright. Δε ξέρω σε ποιόν ανήκει, για non commercial use δε παίζει πρόβλημα όμως. Όχι πως θα τη δει κάποιος σχετικός στη Σαλαμίνα, απλά για να είμαστε τυπικοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelakias Μάϊος 19, 2014 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 ευχαριστώ,τώρα βλέπω την διαφορά....ένα κάρο πράγματα έχω βάλει...:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 19, 2014 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 ευχαριστώ,τώρα βλέπω την διαφορά....ένα κάρο πράγματα έχω βάλει...:cry: δεν είναι μονο αυτό. πέρα την έλλειψη τεχνικής γνώσης από τα προγράμματα A) δεν υπάρχει συνοχή δεν υπάρχει ιδέα Γ) για τον λόγο που δεν έχεις γνώσεις συνοχής μακέτας, βλέπεις πως κάτι δεν πάει καλά, αλλα δεν μπορείς να καταλάβεις τι και για αυτόν τον λόγο χώνεις ακόμα περισσότερα πράγματα γιατί νομίζεις πως κάτι λείπει. οποτε δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα άμα ήσουν επαγγελματίας θα έγγραφα και πολλά ακόμα, αλλα αυτά είναι αρκετά ώστε να σου λυθεί λίγο η απορία το τι και γιατί δεν πήγε καλά με τις μακέτες σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 19, 2014 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 ευχαριστώ,τώρα βλέπω την διαφορά....ένα κάρο πράγματα έχω βάλει...:cry: Κοίτα, αν και δεν είμαι επαγγελματίας και εσύ δε θες ιδιαίτερα επαγγελματική δουλειά από ότι κατάλαβα οπότε ακολούθα την εξής τακτική. Διάλεξε κάποια χρώματα. Μη πας παραπάνω από 3, θα σου βγει σκ@τ@. Π.χ. Googlαρε το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει. Θες να βρεις κάτι που να μην απέχει πολύ από τα χρώματα που έχεις διαλέξει (η να μπορείς να το κάνεις να έρθει στα χρώματα που θες - π.χ. στην αφίσα το buggy το έκανα ασπρόμαυρο μιας και παίζω με άσπρο/μαύρο γκρι) και να είναι ενδιαφέρον. Για αυτό το παράδειγμα ας πούμε αυτό. Άνοιξε το πρόγραμμα ζωγραφικής σου (κατέβασε το gimp άμα δεν έχεις) και φτιάξε με τα χρώματα σου κάποιο σχέδιο. Δε χρειάζονται τρελά πράγματα, π.χ. ένα απλό πλαίσιο είναι μια χαρά: ή κτλ Κότσαρε το αντικείμενο σε μία θέση λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι πρέπει να βάλεις και κείμενο. Το αντικείμενο που θα βάλεις να ξέρεις ότι πρέπει επίσης να "οδηγεί" το μάτι στο κείμενο. Φτιάχτο ώστε να πλησιάζει στα χρώματα που έχεις επιλέξει. Κάπως έτσι: Η μούρη του αεροπλάνου οδηγεί το μάτι πάνω. Ώρα για κείμενο. 1-2 γραμματοσειρές το πολύ. Χρώμα από την ίδια παλέτα που χρησιμοποίησες και στο πλαίσιο. Στη περίπτωση μου κίτρινο κείμενο σε κόκκινο background ή κόκκινο κείμενο σε κίτρινο background. Τελικό: Το βλέπεις το τρίγωνο που δημιουργείται από τη μούρη του αεροπλάνου προς το κείμενο; Αυτό εννοούσα με το να "οδηγεί" στο κείμενο. Done. ~30 λεπτά. Δεν είναι επαγγελματική δουλειά αλλά παλεύεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 19, 2014 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Κοίτα, αν και δεν είμαι επαγγελματίας και εσύ δε θες ιδιαίτερα επαγγελματική δουλειά από ότι κατάλαβα οπότε ακολούθα την εξής τακτική.Διάλεξε κάποια χρώματα. Μη πας παραπάνω από 3, θα σου βγει σκ@τ@. Π.χ. Googlαρε το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει. Θες να βρεις κάτι που να μην απέχει πολύ από τα χρώματα που έχεις διαλέξει (η να μπορείς να το κάνεις να έρθει στα χρώματα που θες - π.χ. στην αφίσα το buggy το έκανα ασπρόμαυρο μιας και παίζω με άσπρο/μαύρο γκρι) και να είναι ενδιαφέρον. Για αυτό το παράδειγμα ας πούμε αυτό. Άνοιξε το πρόγραμμα ζωγραφικής σου (κατέβασε το gimp άμα δεν έχεις) και φτιάξε με τα χρώματα σου κάποιο σχέδιο. Δε χρειάζονται τρελά πράγματα, π.χ. ένα απλό πλαίσιο είναι μια χαρά: ή κτλ Κότσαρε το αντικείμενο σε μία θέση λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι πρέπει να βάλεις και κείμενο. Το αντικείμενο που θα βάλεις να ξέρεις ότι πρέπει επίσης να "οδηγεί" το μάτι στο κείμενο. Φτιάχτο ώστε να πλησιάζει στα χρώματα που έχεις επιλέξει. Κάπως έτσι: Η μούρη του αεροπλάνου οδηγεί το μάτι πάνω. Ώρα για κείμενο. 1-2 γραμματοσειρές το πολύ. Χρώμα από την ίδια παλέτα που χρησιμοποίησες και στο πλαίσιο. Στη περίπτωση μου κίτρινο κείμενο σε κόκκινο background ή κόκκινο κείμενο σε κίτρινο background. Τελικό: Το βλέπεις το τρίγωνο που δημιουργείται από τη μούρη του αεροπλάνου προς το κείμενο; Αυτό εννοούσα με το να "οδηγεί" στο κείμενο. Done. ~30 λεπτά. Δεν είναι επαγγελματική δουλειά αλλά παλεύεται. μια χαρά είναι. (μονο που μου θυμίζει κομμουνιστική προπαγάνδα) προσωπική συμβουλή, προτίμησε να μην ξύνει τίποτα τις άκρες, και να είναι λέκο το φόντο, από την στιγμή που θα τυπώσεις μικρή ποσότητα και δεν θα ξακριστεί (κοπούν οι ατύπωτες πλευρές του χαρτιού) το χαρτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelakias Μάϊος 19, 2014 Author #20 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 ευχαριστω Volrath χρησιμοποίησα την πρώτη που μου έβαλες πολύ καλό !!! ευχαριστώ όλους!! τι να κάνουμε σε αυτό το θέμα είμαι τελείως άσχετος,ευρα δεν υπάρχουν...κοιτάω όσο γίνεται ποιο οικονομικά... .ωραίο το p-51 mustang που έβαλες στο παράδειγμα σου Volrath..:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.