Jump to content

H100 δε δουλεύει σωστά;

Delijohn

Recommended Posts

εχεις καποιον τροπο να δεις με ποσες στροφες γυρναει η αντλια?

ως τώρα θεωρούσα πως όχι, μα αν συνδέσω το βυσματάκι της h100, εκτός από το ρεύμα της, σε θέση ανεμιστήρα, βλέπω γύρω στις 2200rpm.. κι όντως βλέπω.. ακόμα κι από το BIOS..

OTkyJdY.png

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Delijohn τσάμπα ασχολήθηκες και πήγες πείρες βίδες. Πάντην στο κατάστημα για RMA να μην πληρώνεις τσάμπα μεταφορικά κιόλας προς corsair. Θα διαπιστώσουν το πρόβλημα και θα στην αλλάξουν.

Αυτό ελπίζω :wall: Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να υπολειτουργεί... έτσι ξαφνικά... μαμώ τη γκαντεμιά μου.. μετά από hdd και ssd :wall:

Κι όχι τίποτ'άλλο.. θα την πάω στάνταρ e-shop για να την στείλουν εκείνοι, μια και σήμερα που ρώτησα, μεταφορικά πακέτου 2-3 κιλών για Ολλανδία είναι 43-55€!!!

Για πράγμα, που μεταχειρισμένο κοστίζει 70€!!!

Αν την πάρω σε ένα μήνα πίσω, καλά θα'ναι... :mad:

Μου φαίνεται υψηλή η τιμή...νομίζω πως με απλό συστημένο είναι σημαντικά πιό φθηνό, αλλά αφού έχεις πλάνο να την επιστρέψεις στο μαγαζί, οκ....

Καλό είναι σε αυτά να πηγαίνεις από ένα υποκατάστημα....έστειλα Taiwan με 7€ συστημένο κ με αναφορά παράδοσης πακετάκι με 2.5" δίσκο.

Έγραφε αλλανταλον το εργαλείο, τύπου τα διπλά και βάλε....

δεν είναι τίποτα να περάσω αύριο από ένα ταχυδρομείο πριν το πάω σε υποκατάστημα e-shop.. κι όχι τίποτα άλλο, όσα γλιτώσω αν το πάω στο e-shop, θα τα φάω σε αναμονή.. οπότε αν είμαι μέχρι ένα 20άρικο π.χ., κομμάτια να γίνει να το στείλω.. να ξέρω πως η ίδια η corsair θα μου στείλει asap κάτι (φτιαγμένο ή αντικατάσταση) πίσω..

Παρασκευή μεσημεράκι, απογοητευμένος και με άγχος για το πόσο θα κοστίσει, πήγα να στείλω την πακεταρισμένη h100..

oOoqS7J.png

Μου είπαν ότι θα φτάσει μάλλον Τετάρτη.

Πριν λίγο, μου χτυπάνε το κουδούνι και έρχεται στην πόρτα μου αυτό:

z1NWeKr.jpg

Το μόνο δυσάρεστο είναι πως έστειλαν την ίδια.. χάθηκε βρε τσίπηδες να στείλετε την h110 ή έστω την h100i; Εν τω μεταξύ ενώ είναι συσκευασμένη κ κλειστή, λέει refurbished κι έχει από την ίδια την corsair 90day warranty..

Αν χαλάσει μετά τις 90 μέρες ΠΑΛΙ δηλαδή;;; Ξαναστέλνω; Πού πήγαν τα 5 χρόνια που έχει η h100; Τέσπα.. νεότερα για θερμοκρασίες..το απογευματάκι που θα την στήσω..

ας την πήγαινες στο μαγαζί ρε συ, θα στην βγάζαν off αφού είχε οφθαλμοφανές πρόβλημα.. δεν θα είχαν την ίδια για αντικατάσταση θα σε πρότειναν άλλη θα έλεγες οχι θα σε πίστωναν και θα έπαιρνες καινούργια (σε μένα έτσι έγινε). Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να την στέλναν στην corsair και να έπαιρνες πάλι refubrished αλλά δεν νομίζω, και στην τελική πάλι κερδισμένος θα ήσουν γιατί δεν θα πλήρωνες τουλάχιστον τα 16,50 ευρώ αλλά μάλλον θα αργούσε πολύ περισσότερο απο το διάστημα που έκανε τώρα που την έστειλες εσύ ;)

ε αυτό ήθελα να αποφύγω.. να περιμένω ναααα την στείλουν και νααααα παραλάβουν την καινούρια και ναααα με ενημερώσουν..

το ίδιο έπαθα και με τον ssd στο πλαίσιο

τον έδωσα στο πλαίσιο 15 του μήνα.. σε 2 μέρες κατάλαβαν ότι είναι χαλασμένος.. τους πήρε όμως μέεεεχρι τις 23, να τον στείλουν στην ocz για να γίνει rma.. που να τους πάρει και@#%$^&.. κι έφτασε 27 στην ocz και τώρα περιμένω εγώ σαν τον βλάκα νααααααααα έρθει από την ocz ο ssd στο πλαίσιο.. και νααααα με ενημερώσουν πως ήρθε να πάω να τον πάρω..

Για την 90-ήμερη εγγύηση που σου έστειλαν, καλό θα ήταν να μπείς στα forum της Corsair και να ρωτήσεις. Εάν η εναπομείνουσα εγγύησή σου από την αγορά της πρώτης ήταν μεγαλύτερη, τότε καλό θα ήταν να ζητήσεις να σου καταχωρήσουν την υπόλοιπη και όχι τις 90ημέρες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.