Jump to content

3840 x 2160 589€ και SΑMSUNG!!!

Nick74

Recommended Posts

Με γεια μου... :crazy_pilot::neo:

Η καινουργια οθονιτσα μου... στριμωξε στα πλαγια την 2412 :sorry:

εντυπωσεις... χθες μολις την ξεκινησα ηταν λιγο αναμεικτες...

(μενου ξεκινησε στα κορεατικα :-O ωχ λεω..) με λιγο googlarisma ομως ηρθαν τα Αγγλικα

καποια μενου ηταν παραααα πολυ μικρα... ομως ηρθαν και αυτα σε ποιο ανθρωπινη κατασταση μετα το restart (στο web ηταν μια χαρα απο την αρχη)

Τα χρωματα της (ΟΚ δεν ειναι σαν της 2412) αλλα με λιγο ρυθμισμα..

οσο για τα αλλα τσουκου τσουκου με σκαλισμα ερχεται... στα μετρα μου...

οσο περνανε οι ωρες αρχιζω να την συμπαθω ολο και περισσοτερο...

και ναι οι φωτος ναι την αδικουν... Πολυ !!

ααα. και τιμη.... :woot::woot::woot: €456 στην πορτα μου... (τελωνειο δεν φαγαμε...)

μεγεια, για πες απο που...

το τελωνειο πως το γλυτωσες? ως gift?

Με τι καρτα γραφικων τη "σπρωχνεις"?

Αντε, αναμενουμε εντυπωσεις πανω στη χρηση

Ναι 60Hz ειναι...

μεγεια, για πες απο που...

το τελωνειο πως το γλυτωσες? ως gift?

Με τι καρτα γραφικων τη "σπρωχνεις"?

Αντε, αναμενουμε εντυπωσεις πανω στη χρηση

Απο τον αγιο Ebay το πηρα...

Perfect Pixels Samsung UHD HDMI 2 DP Port TN 28" Monitor 3840x2160 U28D590 4K E | eBay

τελωνειο το γλυτωνεις αποφευγοντας τις UPS,DHL,FEDEX και λοιπες μεγαλες...

απο ανατολη ζητας να στα στειλουν με EMS ..............απο Αμερικη με USPS ... κανονας!!

ναι εβαλε και gift..τιμη παντως εγραφε πανω 390 αλλα τοσο μικρα γραμματακια ολα που δεν νομιζω να το κοιταζει και κανεις το βασικο ειναι να αποφευγεις τις μεταφορικες που εγραψα παρα πανω... και λιγη τυχη ποτε δεν εβλαψε κανεναν..

καρτα γραφικων χρησιμοποιω μια ASUS 270X

Προσωπικά δεν παίρνω τίποτα μέχρι να δω και το μοντέλο της Dell.

Μέχρι τότε θα υπάρχει διαθεσιμότητα σε όλα (και ίσως κάποια εναλλακτικά panel σε επίσης λογικές τιμές).

to dell φορά το ίδιο πανελ και χειροτερα ηλεκτρονικα, μιας και φτάνει μόνο στα 30 hz, τα καλά dell έχουν κάπου 1100 το 24ρι και 2200 το 32ρι..

to dell φορά το ίδιο πανελ και χειροτερα ηλεκτρονικα, μιας και φτάνει μόνο στα 30 hz, τα καλά dell έχουν κάπου 1100 το 24ρι και 2200 το 32ρι..

Νομίζω είναι θέμα χρόνου να βγει σε 60αρι (αν δεν "κλοκαρεται" το ήδη υπάρχον).

Γενικώς αφού έγινε η αρχή, θα δούμε πολλά αντίστοιχα μόνιτορ (και με εναλλακτικά πάνελ ίσως) στο ίδιο price range.

Edit: Άλλο ένα από AOC...

http://hexus.net/tech/previews/displays/70233-first-look-aoc-u2868pqu-4k-monitor/

• 6 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.