michalos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2014 Ψαχνω για νεα καρτα και ειμαι μεταξυ αυτων των 2Μαλλον θα παω σε gigabyte οποιαα απο τις 2 παρω λογω του μικρου μεγεθους της καρτας και του συτηματος ψυξηςπου εχουν που ειναι αθορυβοΟι τιμες ειναι ιδιες περιπου στις 2 καρτες :Gigabyte GeForce GTX750 1GB OC (GV-N750OC-1GI) | Skroutz.grGigabyte Radeon R7 260X 1GB OC (GV-R726XOC-1GD) | Skroutz.grεπισης ειδα οτι με 2 GB η 750 εχει 5 ευρω διαφορα μονο Gigabyte GeForce GTX750 2GB OC (GV-N750OC-2GI) | Skroutz.grοπτε δεν με χαλαει αντι 1 να εχει 2 gb ,αν και αμφιβαλω που θα μου φανει αυτο χρησιμοστο passmark η 260x βγαζει 3000 μοναδες και η gtx750 3314 μοναδες http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.htmlβεβαια στα reviews βλεπω σε μερικα games να ειναι καλυτερη η μια σε αλλα η αλλη :ASUS GTX 750 OC 1 GB Review | techPowerUp Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 17, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2014 Ρίξε μία ματιά εδώ:http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/nea-vga-mid-range-260x-650-ti-133008-2.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Μάϊος 18, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Εχω μπερδευτει πολυ με τα benchmarks, βλεπω πχ sto ΒF4 high settings σε πολλα sites να ειναι η 260x μεταξυ gtx 750 k 750ti (που το βλεπω λογικο) σε αλλα να ειναι πανω απο αυτες τις 2 , και σε αλλα να ειναι κατω και απο τις 2 . Οποτε το συμπερασμα ειναι ειτε χρησιμοποιηθηκαν πιο βελτιωμενοι drivers ανα περιπτωση (λογου του οτι ολες ειναι νεες καρτες, ειδικα η gtx 750) ,ειτε οτι καποιοι "τα παιρνουν " ειτε απο την AMD ειτε την nvidia και δινουν μερικα fps παραπανω, αφου στις περισοτερες περιπτωσεις στις καρτες που αναφερα οι διαφορες στα fps ειναι κατω απο 10 ,πολλες φορες 2-3 , οποτε δεν χανει και πολυ την αξιοπιστια για 2-3 fps πανω κατω (δεν λεμε να βγαλεις πχ μια gtx 550 καλυτερη απο μια r9 270, αλλα σε καρτες με παρομοιες επιδοσεις γινεται) Πιστευω ομως απο οσα εχω δει οτι η 260x ειναι μεταξυ 750 k 750ti Οι διαφορες ομως δεν ειναι τρελλες , και πρεπει καποιος να λαβει υποψιν την τρομερα χαμηλη καταναλωση της 750 και τις πολυ χαμηλες θερμοκρασιες της αλλα και την αξιοπιστια των drivers της nvidia (στο δευτερο ξερω υπαρχουν διαφωνιες εγω συνεχιζω να το πιστευω), μπορει να παρω τη 750 με λιγο χαμηλοτερες επιδοσεις (σε καποια παιχνιδια, σε αλλα ειναι ιδιες ) αλλα να κερδισεις αυτα που ειπα πριν Πιστευω οτι σε αυτην την κατηγορια τιμης (105-110 ευρω) ή παιρνεις μια φτηνη 750(non ti) - 260χ ή πας σε gtx 660 αν ανεβεις μεχρι 140-150 ευρω Επισης μια ερωτηση? εχει διαφορα στις επιδοσεις σε αναλυση 1080p η μνημη της καρτας αν ειναι 1 ή 2 gb? ή ειναι πιο πολυ marketing? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Μάϊος 18, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Πόσα χρήματα έχεις για αγορά νέας κάρτας ? τι games παίζεις ? αν πάντως είσαι gamer καλύτερα να βάλεις 20 ευρώ παραπάνω απο τις κάρτες που κοιτάς τώρα και να πάρεις κάτι ανάμεσα σε 750Τi -7850 - 265X, είναι κάρτες που θα τα βγάλουν καλύτερα πέρα με τον χρόνο και θα παίξουν τα πάντα σε 1080p με μερικές υποχωρήσεις στα βαριά games. p.s To nick σου το θυμάμαι τουλάχιστον μια 7ετία πριν στο cod2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Μάϊος 19, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Πόσα χρήματα έχεις για αγορά νέας κάρτας ? τι games παίζεις ? αν πάντως είσαι gamer καλύτερα να βάλεις 20 ευρώ παραπάνω απο τις κάρτες που κοιτάς τώρα και να πάρεις κάτι ανάμεσα σε 750Τi -7850 - 265X, είναι κάρτες που θα τα βγάλουν καλύτερα πέρα με τον χρόνο και θα παίξουν τα πάντα σε 1080p με μερικές υποχωρήσεις στα βαριά games. p.s To nick σου το θυμάμαι τουλάχιστον μια 7ετία πριν στο cod2 Τελικα πηρα την gtx 660 150Ε Ηθελα μια καρτα να με κρατησει για καποια χρονια και πιστευω ειναι πολυ δυνατη Ενας λογος ειναι οτι εχω την ψυκτρα setsugen 2 απο την 560ti που ψοφησε και θα μπει στην 660 Η 750 δεν ειναι συμβατη με την setsugen Ναι επαιζα cod μερικα χρονια αλλα το σταματησα οταν ολοι αρχισαν τα cheats Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Μάϊος 19, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Τελικα πηρα την gtx 660 150ΕΗθελα μια καρτα να με κρατησει για καποια χρονια και πιστευω ειναι πολυ δυνατη Ενας λογος ειναι οτι εχω την ψυκτρα setsugen 2 απο την 560ti που ψοφησε και θα μπει στην 660 Η 750 δεν ειναι συμβατη με την setsugen Ναι επαιζα cod μερικα χρονια αλλα το σταματησα οταν ολοι αρχισαν τα cheats Η 660 είναι μια χαρά καλή επιλογή είναι κοντά και καλύτερη απο τις κάρτες που σου έγραψα. Στο μέλλον της κάνεις και λίγο oc και είσαι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Μάϊος 24, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2014 Η παραγγελια μου (απο visionstudio) βλεπω και εχει κολλησει στο σταδιο δρομολογειται , κ στις λεπτομερειες βλεπω "εκδοθηκε παραστατικο" εδω κ 3 μερεςΣτην αρχη εβλεπα "αναμονη παραλαβης" , μετα ειδα εγινε"στην αποθηκη μας" , και εδω κ 3 μερες λεει "εκδοθηκε παραστατικο" αλλα τπτ . wtf ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Μάϊος 25, 2014 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Η παραγγελια μου (απο visionstudio) βλεπω και εχει κολλησει στο σταδιο δρομολογειται , κ στις λεπτομερειες βλεπω "εκδοθηκε παραστατικο" εδω κ 3 μερεςΣτην αρχη εβλεπα "αναμονη παραλαβης" , μετα ειδα εγινε"στην αποθηκη μας" , και εδω κ 3 μερες λεει "εκδοθηκε παραστατικο" αλλα τπτ . wtf ?Πάρε τους τηλέφωνο να μάθεις τι παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.