Jump to content

τερματισμοι- help!

saradis1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους.Ρε παιδιά έχω το εξής πρόβλημα: Πάω να τρέξω κάποιες εφαρμογές και όταν πάει να αλλάξει την ανάλυση(μάλλον) κάνει restart το σύστημα.Πήγα στα even viewer να δώ για errors και μου βγάζει ένα error που λέει "AMLI: ACPI BIOS is attempting to read from an illegal IO port address (0x71), which lies in the 0x70 - 0x71 protected address range. This could lead to system instability. Please contact your system vendor for technical assistance.". απ'ότι κατάλαβα κάτι λέει με το acpi αλλα δεν ξέρω τι ειναι αυτό και πώς αντιμετωπίζεται.

Επίσης έχω αλλο ένα error που λέει "Error code 1000008e, parameter1 c0000005, parameter2 00000061, parameter3 f5d4fcc8, parameter4 00000000".

Έψαξα για ιούς αλλα πέρα απο 2 worms οπου καθάρισα τίποτα άλλο.

το πρόβλημα δεν το κάνει όταν ειναι απλά μέσα στα windows αλλα όταν πάω να τρέξω κάτι emulators, κάνα παιχνίδι (age of mythology) - τα μεγάλα παιδιά δεν σταματούν να παίζουν ποτέ-

καμια βοήθεια ρε παιδιά γιατι να κάνω format ειναι η τελευταία λύση.

p.s επίσης δοκίμασα να ξανα κάνω install τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών μήπως και γίνει τίποτα αλλα.....:tomato: .Έχω windowsxp Eng, Ati radeon 128pro,128Mb ram, PIII 930 mobo(δεν θυμάμαι).

Αρχική απάντηση από saradis1 [Σήμερα, στις 21:47]

........Έψαξα για ιούς αλλα πέρα απο 2 worms οπου καθάρισα τίποτα άλλο. ...........

Εισε σιγουρος οτι βγηκαν....

1)Ποιο αντιβιρι εχεις...????? ?????

2)Απενεργοποιησε το System restore (αν δεν το εχεις κανει) και ξανα κανε ενα full scan

Καλυτερα κανε ενα φορματ να εχεις το κεφαλι σου ησηχο...:T: :T:

Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 21:53]

Εισε σιγουρος οτι βγηκαν....

1)Ποιο αντιβιρι εχεις...????? ?????

2)Απενεργοποιησε το System restore (αν δεν το εχεις κανει) και ξανα κανε ενα full scan

Καλυτερα κανε ενα φορματ να εχεις το κεφαλι σου ησηχο...:T: :T:

Hταν τα w32.Briss.G, w32.Briss.E και το wintrim.N@Dl

έχω το f-prot 3.15b για windows (ποιό αργά θα κατεβάσω και κανένα norton).

έκανα αυτό που μου είπες με το system restore και ξαναέκανα scan αλλά δεν βρήκε κανένα ιό ή κάτι άλλο. το έψαξα και με το f-prot και με το bitdefender.

Καμια ιδέα ρε παιδιά!!!!!

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 13:21]

Η εύκολη λύση ε; :p

Είναι μια λύση από το να σκαλίσει το λειτουργικό χωρίς κάποιο αποτέλεσμα είναι και χάσιμο χρόνου.

Κάνε format...

:dots:

Αρχική απάντηση από saradis1 [Χθες, στις 19:57]

Hταν τα w32.Briss.G, w32.Briss.E και το wintrim.N@Dl

έχω το f-prot 3.15b για windows (ποιό αργά θα κατεβάσω και κανένα norton).

Τα Worms την έχουν κάνει την βρομοδουλειά τους....

FORMAT... FORMAT... FORMAT...

:worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από R@tNET

Είναι μια λύση… από το να σκαλίσει το λειτουργικό χωρίς κάποιο αποτέλεσμα… είναι και χάσιμο χρόνου.

Κάνε format...

:dots:

:devil:

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 20:36]

:devil:

:D Ξέρεις τι απόλαυση είναι να κάνεις format... :D

έκανα τελικά format. Ευκολη λύση :tw: . Μια χαρά δείχνει μέχρι τώρα αλλα νομίζω οτι ο netcrawler έχει δίκιο. μάλλον κανενα bios update χρειάζεται να είμαστε σίγουροι. To πρόβλημα είναι οτι το pc ειναι του αδελφού μου και δέν ξέρω τι mobo έχει. πώς να την βρώ ώστε να κάνω το update στο bios?

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Everest Home Edition ή άλλο πρόγραμμα hardware info. Επίσης, δες και μήπως το γράφει επάνω στην Μ/Β!!

ok το κατέβασα. έχω μια m/b: QDI Advance 10B/E/F/T

με Award BIOS Type Award Modular BIOS v6.00PG. Τι πρέπει να κάνω μετά για να κάνω Update? (ασχετος με αυτό,δε το έχω ξανακάνει).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.