AsuS Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2014 Παιδιά έχω ενα προβλημα στο steam κατέβασα στα windows 7 (ssd) το dota 2 και το αποθήκευσα στα windows xp(hdd) οταν ανοίξα το steam στα windows xp και εκανα πρώτη φορα εκκίνηση το παιχνίδι μου έβγαλε (όπως κάνει κάθε φορα οταν κατεβάζεις ενα παιχνιδι και πατας εκκίνηση) Γίνετε εγκατάσταση microsoft directx for windows και μετα μου βγάζει error τι πρεπει να κανω??μηπως να κατεβάσω τιποτα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάϊος 14, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2014 Θα βοηθούσε αν μας έλεγες τι error βγάζει (ένα screenshot πχ).Επίσης καλύτερα να βάζεις σημεία στίξης ώστε να διαβάζεται το κείμενο σου πιο εύκολα και άρα όσοι θέλουν να βοηθήσουν να μην τα παρατάνε γιατί δεν βγάζουν νόημα.Και τέλος δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ στο παιχνίδι > properties > local files > verify integrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsuS Μάϊος 15, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2014 πως ανεβάζω εικόνα για αρχή για να σας τα δείξω όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantinos77 Μάϊος 15, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2014 Οταν πατησεις απαντηση, σου ανοιγει ενα αλλο παραθηρο που λεει απαντηση στο θεμα.Λιγο πιο κατω στα αριστερα, γραφει Προσθετες Επιλογές.Θα δεις εκει να λεει διαχείρηση συνημμενων αρχειων.Πατα το και μετα choose file.Ελπιζω να βοηθησα.:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.