Nick74 Μάϊος 14, 2014 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2014 οντως το βασικο ειναι οτι βοηθηθηκε και δεν προκειται να παει σαν προβατο για σφαγη να του δωσουν 5-6 μηνες και να νομιζει πως του κανουν και χαρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Μάϊος 14, 2014 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2014 ευχαριστώ παιδιά και μην λογομαχείτε για μα&%κιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostastlb Μάϊος 24, 2014 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2014 με χαλαει το θεμα με τις εγγυησεις..υπαρχουν καταστηματα τα οποια στο αλλαζουν επιτοπου εαν διαπιστωθει οτι εχει σφαλμα το προιον..το πλαισιο απ'οτι βλεπω, πεταει το μπαλακι στον κατασκευαστη(αυτο ισχυει για συγκεκριμενους προμηθευτες) και δεν ρισκαρει να επωμιστουν αυτοι την ζημια αλλα εχουν τον πελατη στο περιμενε..Υπάρχουν τέτοια καταστήματα; Εγώ μόνο στο πλαίσιο έχω βρει μια καλύτερη υποστήριξη από άλλα καταστήματα π.χ. Eshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Μάϊος 24, 2014 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2014 φυσικα κ υπαρχουν στο μεντια μαρκετ οσες φωρες πηρα κατι με ελαττομα με το καλημερα μου το αλλαξαν αυθημερον χωρις τη παραμικρη αντιριση θυμαμαι μια αλλη φορα που πηρα ενα ups κ πηρα κατα λαθος το κουτι απο το δειγμα που ειχε μονο τη μπαταρια που ηταν ασηκωτη κ ετσι δε το καταλαβα οτι δε το πηρα ολο απο το βαρος κ οταν επεστρεψα κ τους το ειπα μου εφεραν μονοι τους αλλο χωρις τη παραμικρη αντιρισση κ χωρις να πω κιχ σχεδον μια αλλη φορα πηρα ενα καλωδιο που δεν λειτουργουσε κ οταν τους το πα το αλλαξαν με τη μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragontech Μάϊος 24, 2014 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2014 Υπάρχουν τέτοια καταστήματα; Εγώ μόνο στο πλαίσιο έχω βρει μια καλύτερη υποστήριξη από άλλα καταστήματα π.χ. Eshopστο EBW οπως προανεφερα σε προηγουμενο ποστ.βεβαια αυτο μου συνεβη πριν 3 χρονια, τωρα δεν γνωριζω αν αυτη η εταιρεια εχει αλλαξει την πολιτικη της οπως εκανε πχ το πλαισιο που παλια το θεωρουσα ως το καλυτερο καταστημα και τωρα προσπαθωντας να κανει περικοπες ταλαιπωρει τον πελατη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Μάϊος 25, 2014 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 εγω οταν καπιος με ταλαιπωρει λεω αντε γεια οπως τοτε που με επριξαν οταν αγορασα ενα ελλατωματικο card reader που στην αρχη υπολειτουργουσε κ μου λεγα οτι δεν διαπιστωσαν καπιο προβλημα κ μου το εδιναν πισω κ αφου χαλασε εντελως μετα αφου ξημερωσε μου το αλλαξαν με καλυτερο (μετα απο τοση ταλαιπωρια με υποχρεωσαν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.