def Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2014 παιδια καλο μεσημερι , διαφημισα χθες την σχολη μου , στο FB και σημερα μου ηρθε μυνημα οτι χρωσταω 40 ευρο , εντομεταξυ μου χρεωσανε την προωθηση 2 φορες , η πληρωμη εγινε μεσο paypal καρτας , πηγα στην τραπεζα και μου ειπαν οτι εχω μεσα 40 ευρο , εβαλα αλλα 30 συνολο 70 , παω να πληρωσω και μου λεει οτι δεν δεχεται την συνναλαγη και πρπει να δωσω ΑΦΜ???? εχουν το δικαιωμα να ζητανε ΑΦΜ? Εφσον η καρτα μου εχει μεσα χρηματα και μου αφαιρεσαν χθες τα 22 ευρο που στοιχιζε η προωθηση.Παιζει καμια απετεωνια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 14, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2014 ΑΦΜ δεν ζητει κανεις. Βρες καποιο email για επικοινωνισεις. Προσωπικα θα "παγωνα" καπως το paypal ή/και καρτα, μέχρι να βγαλω ακρη με αυτους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 14, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2014 σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.