Jump to content

Αγορά κινητού μέχρι 250 ευρώ.

makisko

Recommended Posts

Γεια σας παίδες.

Θέλω καινούριο κινητό με 250 ευρώ το πολύ 300.

Εδώ και 3 χρόνια έχω το Galaxy Ace και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, αλλά ήρθε η ώρα για αναβάθμιση...

Μ αρέσουν τα Samsung. Τελευταία όμως με χαλάει λίγο αυτή η αίσθηση της πλαστικούρας. Η επόμενη επιλογή μου είναι LG, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θέλω να ξεφύγω από τα Samsung.

Προς το παρών είμαι ανάμεσα στο S3 και το S4 mini.

Πρώτα με ενδιαφέρει η ταχύτητα και μετά η αυτονομία (εννοείται σε normal χρήση)

Επίσης όσων αφορά τις αναβαθμίσεις-υποστήριξη τι παίζει με τα LG?

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Lenovo S650 (110€)

Το εχω εδω και 3 μερες.

Ελληνικα, dual sim, vibe ui (miui lookalike)

Αν παρεις κανα S4 mini, ελα απο το σπιτι μου και πες μου αν καταλαβεις ποιο εχει 220€ και ποιο 110€.

Εχω μεινει πραγματικα εκπληκτος απο το Lenovo, ειναι τρομερα ομορφο, τοσο εξωτερικα οσο και απο το skin του, ειναι πανγρηγορο (δεν υπαρχει ιχνος lag/stuttering) και εχει και καλη καμερουλα για τα λεφτακια του.

Εχει και kitkat version, δεν την εχω δοκιμασει ακομη.

Δεν το πιστευεις οτι αυτο το κινητο ειναι τοσο φθηνο!!

Το πιστεύεις όταν την αγορά και το κόστος την ορίζουν οι Κινέζοι.

Edited: Πάντως με ram 1GB καινούργιο κινητό δεν θα το συνιστούσα, όσο καλά και να ρόλαρε, είναι θέμα χρόνου πότε θα βγεί αυτό το πρόβλημα στην επιφάνεια.

Η RAM είναι ένα θέμα που με απασχολεί. Έτσι και με το Galaxy Ace που είχα. Στην αρχή ήταν μια χαρά, στην πορεία όμως...

Και είναι ο βασικός λόγος που δεν είμαι σίγουρος για το S3 (1GB RAM).

Αν είχε 1,5 GB όπως το S4 mini ή 2GB θα το έπαιρνα χωρίς συζήτηση.

Και συμφωνώ με τον ganastasiou ότι είναι θέμα χρόνου πότε θα βγει το πρόβλημα στην επιφάνεια.

Επίσης δεν αλλάζω κινητό πλέον κάθε χρόνο όπως παλιά. Δηλαδή ότι πάρω τώρα ελπίζω να με βγάλει 2-3 χρόνια.

Ναι tyxeros. Μόνο Android κοιτάω.

Παιδιά, κατά αρχάς σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Έκανα και μια βόλτα στην αγορά σήμερα, είδα από κοντά μερικά τηλέφωνα και νομίζω ότι θα βάλω κάνα πενηντάρικο ακόμα και θα πάρω αυτό https://www.skroutz.gr/s/4047788/LG-Google-Nexus-5-D821-16GB.html ή αυτό https://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html ή κάτι σ αυτήν την κατηγορία επειδή θα αργήσω να ξανακάνω "αναβάθμιση". Μου άρεσε και το moto G, και μου το πρότειναν κιόλας, αλλά δεν θέλω να πάρω Motorola.

Όχι, δεν παίρνω μεταχειρισμένο. Περισσότερο κλίνω προς το LG G2. Το είδα το απόγευμα σε Media Markt. Έχει νομίζω από τις καλύτερες οθόνες, και παρατήρησα ότι έχει αρκετά καλύτερη μπαταρία από το Nexus 5, όμως δεν ξέρω αν είναι καλά ή όχι, από τα 2 GB ram έχει ελεύθερα 750 MB περίπου, χωρίς να έχει τίποτα εγκατεστημένο, με κλειστές όλες τις εφαρμογές και με καθαρή την προσωρινή μνήμη. Στο Nexus 5 δεν κατάφερα να βρω που είναι και αν έχει επιλογή για να δω πόση RAM χρησιμοποιεί και πόση έχει ελεύθερη. ? μου αρέσει όμως ότι είναι pure Android.

Όχι, δεν παίρνω μεταχειρισμένο. Περισσότερο κλίνω προς το LG G2. Το είδα το απόγευμα σε Media Markt. Έχει νομίζω από τις καλύτερες οθόνες, και παρατήρησα ότι έχει αρκετά καλύτερη μπαταρία από το Nexus 5, όμως δεν ξέρω αν είναι καλά ή όχι, από τα 2 GB ram έχει ελεύθερα 750 MB περίπου, χωρίς να έχει τίποτα εγκατεστημένο, με κλειστές όλες τις εφαρμογές και με καθαρή την προσωρινή μνήμη. Στο Nexus 5 δεν κατάφερα να βρω που είναι και αν έχει επιλογή για να δω πόση RAM χρησιμοποιεί και πόση έχει ελεύθερη. ? μου αρέσει όμως ότι είναι pure Android.

Ουτε καν. Με 4,4,2 ολοι λενε οτι εχουν κοντα στο 1GB ελευθερο..

Αλλα τι σημασια εχει?Windows ειναι? :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.