Jump to content

commodore64

modelakias

Recommended Posts

να μην βάζουμε στην πάντα του υπολογιστές που μας έδωσαν ότι καλύτερο στην σήμερα ήμερα,χωρίς αυτους ισος να μην ειχαμε σημερα κομπιουτερ...

έχω λοιπόν τον commodore64 ...P1000141.jpg..το κασετόφωνο του...με ενα χειριστηριο original της c-64 και ενα τυπου pac-man (ελληνικό 100%)..P1000142.jpg...για οσους δεν ξέρουν,τα παιχνίδια του τα παίζει μέσα από κασσετα που ακούγαμε τραγούδια!!..συνεχίζω με τον εξωτερικο drive 5-25'' ..P1000143.jpg...και τέλος εχω 500 δισκετες μεγαλες ...της θυμοσαστε οσοι ειναι οι παλιοί εδω μεσα ....γεματες και η 500 με παιχνίδια!!...έχω είδη ξεκινήσει να κάνω και εξώφυλλα στης δισκέτες...α ν υπάρχει καποιος που εχει τέτοιες μπορώ να της αγοράσω ...σε DD ... P1000144.jpg..:spell:

Καλή φάση!!

Έχω κάπου θαμμένο στο χωριό ενα Commodore 128D με την πράσινη οθόνη του και οδηγό δισκέτας (γυρνούσε με mode σε commodore64 για compatibility) εχω σίγουρα αρκετές δισκέτες, θα δω και θα σου πω :D

εμμμ δεν κατάλαβες τι θέλει ? μια τηλεόραση..:)..ευχαριστω Λευτερη...:T:

και ετσι για την ιστορια ο c-128 δυστυχώς δεν αξιοποιήθηκε αρκετά όσο ο 64 και είχε πολλές δυνατότητες για την εποχή εκείνη,φυσικά και ο 64 είχα ακόμα να δώσει πράγματα άλλα δεν έκαναν κάτι και γιαυτόν...ώσπου βγήκε η amiga500 και σάρωσε τα πάντα,και χωρίς να κάνω πλάκα μέχρι και σήμερα ακόμα δουλεύουν amiga!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.