Jump to content

πρόβλημα με σκληρό δισκο seagate barracuda

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

έχω εναν εξωτερικό σκληρό seagate barracuda 7200.12 , 500G με στοιχεία:

S/N :5VM4GCE8

P/N : 9SL142-568

Firmware : CC38

Date Code :10182

Site Code : WU

Δεν αναγνωρίζεται απο τα Windows (XP & 7) ουτε απο CD linux .

Δεν αναγνωρίζεται ουτε πανω στην μητρικη (ASUS P5QPL-AM ,Socket 775)

και στο bios βγαζει ενα μηνυμα για bad sectors και press F1 to resum.

Δεν εχει γίνει update στο firmware.

Ο δίσκος γυρίζει κανονικά χωρίς κανένα περίεργο ήχο.

Σκέφτομαι να αλλάξω πλακέτα (100532367 REVB).

Εχει κανείς τέτοια πλακέτα;

Κάθε άλλη ιδέα ευπρόσδεκτη,

Ευχαριστώ

Φίλε μου δεν έχω, αλλά το να ασχοληθείς να πληρώσεις, αν βρεις, και να αντικαταστήσεις πλακέτα σε ένα δίσκο που έχει στην καλύτερη 20€ μου φαίνεται λίγο δώρον άδωρον.

Δοκίμασες σε άλλη μητρική αν παίζει κανονικά?

βασικα δεν εχει νοημα να χρησιμοποιησεις ενα δισκο που δεν αναγνωριζετε σωνεις οτι δεδομενα εχει κ μετα παιρνεις αλλο

Απ' την στιγμη που σου βγαζει μηνυμα για bad sectors τι θες και ασχολησε αλλο, εχουν δικιο και οι υπολοιποι, απ το να δωσεις 10-15 ευρω για πλακετα δινεις 55-60 σε προσφορα και περνεις 1ΤΒ, προσφατα ειχε το e-shop.

Το πρόβλημά μου είναι τα δεδομενα που θελω να ανακτησω και οχι ιδιος ο δίσκος.Γι΄αυτο θελω να αλλαξω πλακέτα.Δεν ξερω ομως αν θα εχει αποτελεσμα

Αυτο κανενας δεν το ξερει,αν θες τοσο πολυ ψαξε στο ιντερνετ και θα βρεις, μου ετυχε κι εμενα απλα η δικη μου ειχε καει. Το κοστος παιζει, οπως σου εγραψα και παραπανω υπολογιζε το πολυ 18-20 ευρω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.