dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2014 WinWait, PORT.xls [Compatibility Mode] - Excel, IfWinNotActive, PORT.xls [Compatibility Mode] - Excel, , WinActivate, PORT.xls [Compatibility Mode] - Excel, WinWaitActive, PORT.xls [Compatibility Mode] - Excel,Έχω στο autohotkey αυτό εδώ το παράδειγμα, το θέμα είναι όμως πως τοPORT.xls [Compatibility Mode] - Excelείναι δυναμικά, δηλαδή αλλάζουν από αρχείο σε αρχείο... στο net δεν βρήκα άκρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 14, 2014 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2014 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 14, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2014 Για τι πράγμα μιλάμε; προγραμματισμό; αν ναι, τι γλώσσα; τι θέλεις να κάνεις;Στάλθηκε από το GT-I9070 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 15, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2014 Για τι πράγμα μιλάμε; προγραμματισμό; αν ναι, τι γλώσσα; τι θέλεις να κάνεις;Στάλθηκε από το GT-I9070 μου χρησιμοποιώντας TapatalkAutoHotkey: macro and automation Windows scripting language Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 16, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2014 Αν χρησιμοποιήσεις αυτή WinGetγια να πάρεις όλα τα παράθυρα που περιέχουν το κείμενο "Excel" στον τίτλο τους και μετά με ένα loop για όσα βρήκε κάνεις αυτό που θές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 16, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2014 Αν χρησιμοποιήσεις αυτή WinGetγια να πάρεις όλα τα παράθυρα που περιέχουν το κείμενο "Excel" στον τίτλο τους και μετά με ένα loop για όσα βρήκε κάνεις αυτό που θές?όταν τρέχω αυτό το πρόγραμμα, έχω ανοιχτό 1 μονο παράθυρο exel (του οπίου το όνομα αλλάζει) και ένα μονο παράθυρο από άλλο πρόγραμμα (που και αυτουνού το όνομα αλλάζει)θέλω αντί να ψάχνει το συγκεκριμένο όνομα exel και του αλλου προγράμματος (indesign) να ψάχνει απλά exel και απλά indesign ώστε να πάει σε αυτά τα παράθυρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 16, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2014 HEAY!!!Έβαλα Στην αρχή SetTitleMatchMode 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 16, 2014 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2014 IfWinExist / IfWinNotExistΓια δοκίμασε μια αυτό βρίσκει το excel ανεξάρτητα του ονόματος του αρχείου που έχει ανοικτό?if WinExist("ahk_class Excel") WinActivate ; Εdit:Δεν είδα το post με το SetTitleMatchMode οπότε άκυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.