Jump to content

Ενημέρωση για την επίθεση

DJD

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Ακόμα και ο Λάμπης???

Το έχουνε ξεφτιλίσει οι άχρηστοι... Που είναι η ιδεολογία;;; Δεν ντρέπονται;

Καταστροφή γνώσης. Ποός να το περίμενε. Τα ιδανικά είναι είδος προς εξαφάνηση.

Το Λαμπ είναι όλα αυτά τα παιδιά που γράφουν οπότε και μπακαπ να μην υπήρχε χεσμένους θα τους είχαμε... Αφού υπάρχουν οι άνθρωποί του ο Λάμπης θα είναι εδώ...

Μπά!!! Έλλειψα και εγώ μια κυριακή κι έγινε τέτοιο κακό;;;

The one who gives blood to the family must take it back.....η αποψη μου για το θεμα , αλλα μου πεφτουν λιγο μακρυα...Το πιο σπαστικο ειναι οτι απλα χακαραν κατι το οποιο ηταν εργαλειο για πολλους , γ@μω το σπιτι μου, φορουμ για υπολογιστες που μπορει να ηταν χρησιμο και για αυτους ( εαν ηξεραν ελληνικα) ..ποσο αχρηστος και ανεραστος πρεπει να ειναι καποιος στα 17 του για να κανει κατι τετοιο....Τωρα θυμαμαι τα λογια του πατερα μου στα 16 που μου ειχε σπασει τον 1512 λεγοντας μου ρε μαλακαντρεα κατω ειναι κατι κοπελιτσες και θελουν να παιξουν μπασκετ , εμεις αλλιως το λεγαμε αλλα εστω μπασκετ , κατεβα και ασε αυτο το πραγμα που δεν εχει βυζια......Οποτε καταλληγουμε οτι η καταλληλη παιδεια απο το σπιτι εχει δημιουργησει τετοια τσογλανακια . και αρα ο πατερας τους μαλλον ηταν gay.....:p

Τώρα κατάλαβα γιατί μου έβγαλε 9 σελίδες στις νέες απαντήσεις! Βλέπετε λόγω βλάβης του πΟΤΕ στην περιοχή δεν είχαμε τηλέφωνο από το μεσημέρι της Παρασκευής μέχρι σήμερα οπότε έχασα επεισόδεια...

Αρχική απάντηση από spc

μάλλον ο κόσμος σας φαντάζεται σαν φτώχα adminια που προτιμάνε να μην έχουν να φάνε παρά να συντηρούν το site

που να ξέραν οι καημένοι.....

φατε ρε και μας φαγανε

τελικα κανεις δεν ειναι στο απυροβλητο.........

εσεις να ειστε καλα παιδια και ολα τ αλλα ξαναφτιαχνονται

οσο για τους τους χακεραδες (τρομαρα τους), οταν μεγαλωσει κι αλλο το πουλακι τους θα βρουν το νοημα της ζωης τους στις πεομαλαξεις............

Ατυχία αυτό που συνέβη. Πολλά καλά posts πήγαν περίπατο...

Εμείς να μαστε καλά και τα ξαναφιάχνουμε καλύτερα.

Καλή δύναμη στους admin και μπράβο για τον κόπο τους να αποκαταστήσουν το site γρήγορα.

Δεν ξέρω πώς είναι οι διαδικασίες για back-up ενός τέτοιου site αλλα...backup και σε δίσκο που να ΒΓΑΙΝΕΙ από το σύστημα και να μπαίνει στο ράφι (2-3 διαφορετικών μελών/admin για ασφάλεια) Πιστεύω 2 φορές τη βδομάδα καλά είναι. you 've got a life to live too καθε μερα backup... !

Αρχική απάντηση από morph

..............

Δεν ξέρω πώς είναι οι διαδικασίες για back-up ενός τέτοιου site αλλα...backup και σε δίσκο που να ΒΓΑΙΝΕΙ από το σύστημα και να μπαίνει στο ράφι (2-3 διαφορετικών μελών/admin για ασφάλεια) Πιστεύω 2 φορές τη βδομάδα καλά είναι. you 've got a life to live too καθε μερα backup... !

Με την διαφορα οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα αφου οι admins μας εδω δεν εχουν φυσικη προσβαση οι ιδιοι στον server.

Αρχική απάντηση από Βασιλης

45 λεπτα οπως κ δοιποτε...... μην φανταστεις λογοδιαροια........

ερωτησεις-απαντησεις με καθυστερηση......

που ειναι το περιεργο?

κ πριν λιγο μολις μπηκε παλι...

Από την άλλη εμείς ήμασταν 666 άτομα μαζί με τον astrolabo, fani, εμένα και κάποιους άλλους vs thelabites vs τα παιδιά της απεναντινής όχθης. Λογοδιάροια είχαμε όλοι μας (έστω μερικοί κοιμόντουσαν :hehe: ) αλλά ένα περίεργο πράγμα. Δεν μπορούσαμε να συννενοηθούμε. Από την μία ο astrolabos να θέλει να συζητήσει σοβαρά το θέμα εκμετάλλευσης του "εντόμου" και να αναλύσει αιτίες κι αφορμές, από την άλλη ο fanis να επιβάλλει το προφορικό σεξ στους συνομιλητές του, εγώ να φωνάζω ζήτω το Ισραήλ κι ο Θεός είναι μαζί μας, οι άλλοι να κοιμούνται (:hehe: ) και οι "απεναντινοί" να γράφουν στα αραβικά. Μπορείς τώρα εσύ να μου εξηγήσεις πως γίνεται με μια τέτοια σοβαρή κι ευχάριστη συζήτηση να μην μπορούμε να συννενοηθούμε και να πλυμμηρίζουμε? Είμαι γεμάτος απορίες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.