gbdanis Νοέμβριος 22, 2004 #141 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 έ τους κερατάδες πάνε να μας καταστρέψουν αλλα εμεις εδλω σταθερά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Νοέμβριος 22, 2004 #142 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Shit happens Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 22, 2004 #143 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Παιδες απο εδω κ περα μιας κ ειμαστε παθοντες καθε ποτε θα κραταμε backup σε δικο μας μηχανημα????? Αν χρειαστουν χρηματα για κατι, πιστευω πως πολλοι μπορουμε να στερηθουμε μερικα για τον Λαμπη μας!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Νοέμβριος 22, 2004 #144 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Eκδοχη 5η) Δεν ειναι φιλος της Καλομοιρας..και προκειμενου να διαγραψει το τοπικ εκεινο.. διεγραψε και αλλα για καλυψη..Εκδοχη 6η) (δωστε προσοχη εδω) Δεν ειναι amdακιας και δεν του αρεσε ουτε το τοπικ του Ντουρασελ ,ουτε η συναξη των παροντων σε ενα ποστερ.(αυτο ειναι ειμαι σιγουρη..-τι κερδιζω που το βρηκα ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Νοέμβριος 22, 2004 #145 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 18:45] Eκδοχη 5η) Δεν ειναι φιλος της Καλομοιρας..και προκειμενου να διαγραψει το τοπικ εκεινο.. διεγραψε και αλλα για καλυψη.. Εκδοχη 6η) (δωστε προσοχη εδω) Δεν ειναι amdακιας και δεν του αρεσε ουτε το τοπικ του Ντουρασελ ,ουτε η συναξη των παροντων σε ενα ποστερ.(αυτο ειναι ειμαι σιγουρη..-τι κερδιζω που το βρηκα ?) Ενα πλαστικο λουκουμι με τηλεκατευθηνομενη ζαχαρη :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Νοέμβριος 22, 2004 #146 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Μπραβο στα παιδια για την γρηγορη επιστροφη,και καλο κουραγιο για την συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 22, 2004 #147 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K Παιδες απο εδω κ περα μιας κ ειμαστε παθοντες καθε ποτε θα κραταμε backup σε δικο μας μηχανημα????? Αν χρειαστουν χρηματα για κατι, πιστευω πως πολλοι μπορουμε να στερηθουμε μερικα για τον Λαμπη μας!!!!! Τα backup θα είναι από εδώ και πέρα σε ημερήσια βάση... Δεν χρειαζόμαστε χρήματα βρε για τίποτα(αν και ένας FX55 δεν θα με χάλαγε), πως σας μπήκε αυτή η ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Νοέμβριος 22, 2004 #148 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Κακή φασή,αλλά δεν πιάνει μία μπροστά στην ΛΑΤΡΕΙΑ όλων μας προς τον Λάμπη! Αν και βρίσκω ανούσιο να Hackarεις ένα τέτοιο site πρέπει να πω ενα μεγάλο μπράβο στο καραγκιοζάκι που θέλησε να μ@λ@κιστει με τις "γνώσεις" του περι hacking.. Δεν ΜΑΣΣΑΜΕ!!!!! Ένα ΟΛΕ στα παιδια που το επαναφέρανε σε χρόνο DT!!!!! (πάνω που πήρα το NFSU2 και πήγα να ποσταρω το όχημα....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 22, 2004 #149 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 19:12] Δεν χρειαζόμαστε χρήματα βρε για τίποτα(αν και ένας FX55 δεν θα με χάλαγε), πως σας μπήκε αυτή η ιδέα? μάλλον ο κόσμος σας φαντάζεται σαν φτώχα adminια που προτιμάνε να μην έχουν να φάνε παρά να συντηρούν το site που να ξέραν οι καημένοι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 22, 2004 Author #150 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από spc μάλλον ο κόσμος σας φαντάζεται σαν φτώχα adminια που προτιμάνε να μην έχουν να φάνε παρά να συντηρούν το site που να ξέραν οι καημένοι..... πωπω.. μέρα με την μέρα εξελίσσεσαι σε great koufala :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 22, 2004 #151 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Χαχαχαχα, άλλος Jim μας βρήκε με αρχείο Για τους άλλους τον κράταγα τον δίσκο, το δαγκωμένο το είχα από το πρωί Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 22, 2004 #152 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από DJD πωπω.. μέρα με την μέρα εξελίσσεσαι σε great koufala :hehe: ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια Αρχική απάντηση από RootX Χαχαχαχα, άλλος Jim μας βρήκε με αρχείο μπα, δεν τις κρατάω (αν και με τα πρόσφατα γεγονότα θα πρέπει να το σκεφτώ - πως θα μπορέσω να πείσω την κόρη μου αύριο-μεθαύριο να ασχοληθεί με το μπαλέτο πχ χωρίς το φωτογραφικό υλικό του DJD; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 22, 2004 #153 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 χωρίς πλάκα πάντως, το θέμα των χρημάτων, πιθανόν έχει προκύψει από τα σχετικά πρόσφατα γεγονότα με το pctech και τα όσα ακούστηκαν λίγο πριν αλλά και μετά το rip Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 22, 2004 #154 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 E, άμα είναι να το έχετε άγχος, στείλτε μου πμ να σας δώσω paypal :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 22, 2004 #155 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 δε νομίζω να σχετίζονται μεταξύ τους τα γεγονότα...Παιδιά και τη δική μου συμπαράσταση... μεγάλο σπάσιμο, αλλά δεν πειράζει... καλά να είμαστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 22, 2004 #156 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas δε νομίζω να σχετίζονται μεταξύ τους τα γεγονότα...ναι, προφανώς δεν σχετίζονταιαπλώς έδωσα μία πιθανή εξήγηση στο θέμα της προσφοράς χρημάτων, αν και νομίζω ότι όλοι μάλλον απλώς προσφέρονται από καλή πρόθεση και τίποτα παραπάνω (χωρίς δηλ. να σκέφτονται τις αιτίες - απλώς θέλουν να βοηθήσουν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 22, 2004 #157 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από RootX E, άμα είναι να το έχετε άγχος, στείλτε μου πμ να σας δώσω paypal :hehe: Φάνη δώσε το δικό μου καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 22, 2004 #158 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 20:44] Φάνη δώσε το δικό μου καλύτερα εγω δεν εχω......αλλα αμα ειναι να σας διευκολυνω να φτιαξω ενα :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 22, 2004 #159 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από spc μάλλον ο κόσμος σας φαντάζεται σαν φτώχα adminια που προτιμάνε να μην έχουν να φάνε παρά να συντηρούν το site που να ξέραν οι καημένοι..... Φτου σου! Και σε ειχα για καλο παιδι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 22, 2004 #160 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 @samael ρε συ βγαλε αυτο το avatar.... δεν το αντεχω....!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.