chros26_ Νοέμβριος 21, 2004 #81 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από soki Kαι τον boob11 πως τον βρηκες ? Εκανες search στο google "Who is the hacker/cracker behind tonight attack at www.thelab.gr" ? οχι. μπηκα στον σελιδα του φορουμ ( homepage την εχω) και ελεγε περιπου οτι και εδω http://forum.r32.se/member.php?action=getinfo&userid=32Την εχω αποθηκευμενη κι ολας. οποιος την θελει ας στειλει πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Νοέμβριος 21, 2004 #82 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 τι να πω. κουραγιο και καλη δυναμη. χαθηκε αρκετη δουλεια που ειχατε κανει. ευχομαι πραγματικα να μην ξαναγινη κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 21, 2004 #83 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 ρε παιδια ενα καλο upload site, ειναι επειγον Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Νοέμβριος 21, 2004 #84 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 ....πωωω....πακετοοο.......τα εχω παρει κρανιο....που να μην μην μπορεσει να ξαναπιασει πληκτρολογιο λεμε :mad: .......αντε κουριαγιο παιδες και αν χρειαστειτε οτιδηποτε... .... πειτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arj Νοέμβριος 21, 2004 #85 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Παιδες κουραγιο κριμα που χαθηκε ενας μηνας δουλειας απο ολους εδω μεσα αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας. Παμε για αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 21, 2004 #86 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Κριμα .... κριμα για μια Μ@Λ@Κι@ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Νοέμβριος 21, 2004 #87 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Δεν εχω διαβασει τι εγινε γενικα με την επιθεση γιατι δεν εχω χρονο.Ελπιζω να μην ειναι καποιοσ/καπιοι απο αλλο site γιατι πραγματικα ειναι μαλ*κια.Εστω και να μην ειναι παλι μαλ*κια ειναι γιατι το site "λεει πολλα"Kαι να πω οτι ηταν διαφημηστικο η κατι τετοιο,εκει ενταξει(οχι πολυ αλλα ενταξει).Aλλα εδω ρε παιδια.Εδω προσπαθουμε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλο σε πολλα θεματα (οχι μονο υπολογιστικα και αλλα τεοια).Οπως και να εχει η συνεχει θα διξει.Κουραγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Νοέμβριος 21, 2004 #88 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Παίδες δέν έγινε και τίποτα ας τα σβήσει όλα ο ******* θα τα ξαναγράψουμε δέν μασάμε καλό κουράγιο οι Admins Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Νοέμβριος 21, 2004 #89 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Πολύ πίκρα σήμερα... Που να του μαραθούν και να του πέσουν του παλιο $#()*@)$*)#(*@$#*@$# κτλ κτλ.... Δεν πειράζει back ξανά... Και ελπίζω με περισσότερη ασφάλεια αυτη την φορα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Νοέμβριος 21, 2004 #90 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από saxon_747 [Σήμερα, στις 21:13] Moυ χαλασε το κυριακατικο ξυπνημα με Λαμπη και καφε- τσιγαρο.... Α να χαθει το βλημα.... Μια μερα εχω και γω να μπω με την ησυχια μου... Αντε, καλο κουραγιο σε αυτους που δουλευουν με τον σερβερ... Ναι ρε παιδια τι ξενερα ηταν αυτη Κυριακη πρωι χωρις Λαμπη Κουραγιο ειμαστε μαζι σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 21, 2004 #91 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Είναι εύκολο να γίνεται backup καθημερινά σε κάποιο διαφορετικό μηχάνημα; Αν υπάρχει πρόβλημα χώρου μπορώ να διαθέσω, καθώς επίσης έχω καλή σύνδεση στο ίντερνετ για να κατέβει σύντομα το αρχείο.Pm me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Νοέμβριος 21, 2004 #92 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Μην μασάτε μια τιποτα δεν χάθηκε το thelab είναι κάτι σαν το κάμελοτ για όσους έχετε δει την ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Νοέμβριος 21, 2004 #93 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Ψυχραιμια ρε παιδια, ολα γινονται, μονο οι μαλακες παραμενουν μαλακες Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakokas Νοέμβριος 21, 2004 #94 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Ως το νεότερο μελος χαιρετώ άπαντες και φτύνω με τη σειρα μου τους άναδρουςΑσχημη στιγμη να γινω μέλος διαλεξα μάλλον ε.Ειστε όλοι παιδιά τζιμάνια ένας κι ένας και θα τα λεμε συχνα.Για και χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Νοέμβριος 21, 2004 #95 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Φανταζομαι πως μπορουσαν να γινουν και χειροτερα τα πραγματα... αλλα ο χρονος θα κλεισει τις πληγες...... και της τρυπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 21, 2004 #96 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από soki Kαι τον boob11 πως τον βρηκες ? Εκανες search στο google "Who is the hacker/cracker behind tonight attack at www.thelab.gr +msn add contact" ? ελεος ρε Σοκι! Θες σκρινσοτ απο το χακεμενο λαμπ?Κατω κατω ειχε το ΜΣΝ...ρωτα τα παιδια...Αυριο ποσταρω σκριν γιατι πρεπει να βγω τωρα...δεν εχω ιδεα απο μονταζ! να το ξερεις...vl3@hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Νοέμβριος 21, 2004 #97 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Ποτε δεν ειναι ασχημη στιγμη για την εισοδο σου στο lab. ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ karakoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Νοέμβριος 21, 2004 #98 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 23:38] ελεος ρε Σοκι! Θες σκρινσοτ απο το χακεμενο λαμπ?Κατω κατω ειχε το ΜΣΝ...ρωτα τα παιδια... Αυριο ποσταρω σκριν γιατι πρεπει να βγω τωρα...δεν εχω ιδεα απο μονταζ! να το ξερεις... vl3@hotmail.com εγω παντως δεν τον βρήκα online..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 21, 2004 #99 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 ....................οταν χτυπανε κατι το οποιο αγαπας ποναει πολυ...................... Πιστευω οτι ολοι εδω μεσα......(περα απο τα νευρα τις καταρες και το βρισιμο που ριξαμε στον υπευθυνο της καταστασης)......στεναχωρεθηκαμε που συνεβη κατι τετοιο γιατι μεχρι τωρα(θελω να ελπιζω και για παντα) ειμαστε μια μεγαλη και ζεστη παρεα που γουσταρουμε να μοιραζομστε καποια πραγματα.......ετσι λοιπον μετα απο 5 σελιδες στο συγκεκριμενο θρεντ βλεπω την ενοτητα που διακατεχει τον λαμπη.............ολα τα ασχημα εχουν και την καλη τους πλευρα.........εγω αυτα συνειδητοποιησα σημερα........ Μακαρι ο Λαμπης να βγει δυνατοτερος μεσα απο αυτο που συνεβη........ την συμπαρασταση μου σε αυτους που δουλευουν για να γινει οπως ηταν το αγαπημενο μας λινκ:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
androu Νοέμβριος 21, 2004 #100 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2004 ρε παιδιά απο το hotmail δεν γίνεται να βρεθεί πoιος είναι ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.