Jump to content

Ενημέρωση για την επίθεση

DJD

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από soki

Kαι τον boob11 πως τον βρηκες ? Εκανες search στο google "Who is the hacker/cracker behind tonight attack at www.thelab.gr" ?

οχι. μπηκα στον σελιδα του φορουμ ( homepage την εχω) και ελεγε περιπου οτι και εδω

http://forum.r32.se/member.php?action=getinfo&userid=32

Την εχω αποθηκευμενη κι ολας. οποιος την θελει ας στειλει πμ.

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

....πωωω....πακετοοο.......τα εχω παρει κρανιο....που να μην μην μπορεσει να ξαναπιασει πληκτρολογιο λεμε:mad: :mad: .......αντε κουριαγιο παιδες και αν χρειαστειτε οτιδηποτε...;) .... πειτε...

Δεν εχω διαβασει τι εγινε γενικα με την επιθεση γιατι δεν εχω χρονο.Ελπιζω να μην ειναι καποιοσ/καπιοι απο αλλο site γιατι πραγματικα ειναι μαλ*κια.Εστω και να μην ειναι παλι μαλ*κια ειναι γιατι το site "λεει πολλα"Kαι να πω οτι ηταν διαφημηστικο η κατι τετοιο,εκει ενταξει(οχι πολυ αλλα ενταξει).Aλλα εδω ρε παιδια.Εδω προσπαθουμε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλο σε πολλα θεματα (οχι μονο υπολογιστικα και αλλα τεοια).Οπως και να εχει η συνεχει θα διξει.Κουραγιο.

Αρχική απάντηση από saxon_747 [Σήμερα, στις 21:13]

Moυ χαλασε το κυριακατικο ξυπνημα με Λαμπη και καφε- τσιγαρο.... Α να χαθει το βλημα....

Μια μερα εχω και γω να μπω με την ησυχια μου...

Αντε, καλο κουραγιο σε αυτους που δουλευουν με τον σερβερ...

Ναι ρε παιδια τι ξενερα ηταν αυτη Κυριακη πρωι χωρις Λαμπη:eek:

Κουραγιο ειμαστε μαζι σας

Είναι εύκολο να γίνεται backup καθημερινά σε κάποιο διαφορετικό μηχάνημα; Αν υπάρχει πρόβλημα χώρου μπορώ να διαθέσω, καθώς επίσης έχω καλή σύνδεση στο ίντερνετ για να κατέβει σύντομα το αρχείο.

Pm me...

Ως το νεότερο μελος χαιρετώ άπαντες και φτύνω με τη σειρα μου τους άναδρους

Ασχημη στιγμη να γινω μέλος διαλεξα μάλλον ε.Ειστε όλοι παιδιά τζιμάνια ένας κι ένας και θα τα λεμε συχνα.Για και χαρα

Αρχική απάντηση από soki

Kαι τον boob11 πως τον βρηκες ? Εκανες search στο google "Who is the hacker/cracker behind tonight attack at www.thelab.gr +msn add contact" ?

ελεος ρε Σοκι! Θες σκρινσοτ απο το χακεμενο λαμπ?Κατω κατω ειχε το ΜΣΝ...ρωτα τα παιδια...

Αυριο ποσταρω σκριν γιατι πρεπει να βγω τωρα...δεν εχω ιδεα απο μονταζ! να το ξερεις...

vl3@hotmail.com

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 23:38]

ελεος ρε Σοκι! Θες σκρινσοτ απο το χακεμενο λαμπ?Κατω κατω ειχε το ΜΣΝ...ρωτα τα παιδια...

Αυριο ποσταρω σκριν γιατι πρεπει να βγω τωρα...δεν εχω ιδεα απο μονταζ! να το ξερεις...

vl3@hotmail.com

εγω παντως δεν τον βρήκα online.....

post-523-1416071358,7364_thumb.jpg

....................οταν χτυπανε κατι το οποιο αγαπας ποναει πολυ......................

Πιστευω οτι ολοι εδω μεσα......(περα απο τα νευρα τις καταρες και το βρισιμο που ριξαμε στον υπευθυνο της καταστασης)......στεναχωρεθηκαμε που συνεβη κατι τετοιο γιατι μεχρι τωρα(θελω να ελπιζω και για παντα) ειμαστε μια μεγαλη και ζεστη παρεα που γουσταρουμε να μοιραζομστε καποια πραγματα.......ετσι λοιπον μετα απο 5 σελιδες στο συγκεκριμενο θρεντ βλεπω την ενοτητα που διακατεχει τον λαμπη.............ολα τα ασχημα εχουν και την καλη τους πλευρα.........εγω αυτα συνειδητοποιησα σημερα........ :coax:

Μακαρι ο Λαμπης να βγει δυνατοτερος μεσα απο αυτο που συνεβη........ :flex:

την συμπαρασταση μου σε αυτους που δουλευουν για να γινει οπως ηταν το αγαπημενο μας λινκ:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.