kagelar34 Νοέμβριος 23, 2004 #181 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 ρε παιδιά τώρα είμαστε οκ?....δλδ δεν μπορούμε να την πατήσουμε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο?Μπαλώσαμε την τρύπα η όποτε θυμηθεί αυτός ξανα , θα μας τα κανει κ**ο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Νοέμβριος 23, 2004 #182 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 ΡΕ...σιτε/φορουμ που δεν εχει χακευθει ειναι σαν το φανταρο που πηγε στον πολεμο και δεν εφαγε καμια σφαιρα...δηλαδη φλωρος...καλυτερα που την φαγαμε στον Κ@λο, τωρα το φορουμ ειναι πιο μαχιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Νοέμβριος 23, 2004 #183 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 ρε παιδια μιλω με τον τυπα ..Ειναι πολύ κουρ@δ@ς βάζει συνέχεια μια ξεδοντιασμένη μλκι@..Μου εσπασε τα νευρα !!@#%@$%$@#Δεν μπορώ να βγάλω ακρη. . . .Θα τον χορτάσω κλοτσιές..@!@#$$#@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Νοέμβριος 23, 2004 #184 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 αφηστε τον στην ησυχια του...αυτος την δουλεια του εκανε'η αλλιως την κ@υλ@ του.....τωρα αν το σιτε που βαραει ειναι τσοντα και ξεφραγκο αμπελι και δεν κανει backup ΠΟΛΥ συχνα,εεε δεν φταιει ο wannabehacker πιπινης....(και δεν αναφερομαι στο λαμπ απαραιτητα, ειναι γενικο αυτου που λεω), αλλωστε ο τροπος που "μπηκε" φανερωνει οτι δεν ειναι (αμπελι) (το λαμπ).Το θεμα ειναι οτι ξεπερασε τους αγραφους κανονες που διεπουν καποια πραγματα.... οπως πχ να σβησει τα threads.. θα μπορουσε πχ να κανει μονο ενα deface και να σταματησει εκει, κρουoντας το κωδονα στους admins...αλλωστε ειμαι ΠΟΛΥ σιγουρος οτι πολλα απο τα παιδια που εγραψαν σε αυτο το thread θα ηθελαν ΠΑΡΑ πολυ να εχουν τις γνωσεις και τα "εργαλια" του μαγκα, ωστε να κανουν και αυτοι κατι αναλογο.... και μην πειτε οχι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Νοέμβριος 23, 2004 #185 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Hero χαβρα ιουδαιων η ο πυργος της Βαβελ ? Καλή μου Πασχαλιά, μπορείς να το εκφράσεις πιο επιστημονικά γιατί δεν καταλαβαίνω την απλή διάλεκτο? () Αρχική απάντηση από Zarrasαλλωστε ειμαι ΠΟΛΥ σιγουρος οτι πολλα απο τα παιδια που εγραψαν σε αυτο το thread θα ηθελαν ΠΑΡΑ πολυ να εχουν τις γνωσεις και τα "εργαλια" του μαγκα, ωστε να κανουν και αυτοι κατι αναλογο.... και μην πειτε οχι.... Το είχα πει και στον Astrolabo στο MSN. Ο τύπος ήταν πολύ μάγκας επειδή κατάφερε να κάνει ότι έκανε, άσχετα από το πως το έκανε ή τι ζημιές προέκυψαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 23, 2004 #186 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 DJD λαθος οχι ο ΝΕΤΡΙΝΙΟ αλλα ο Morius...λοοοοολ!unseen κ εμας εναν ξεδοντιασμενο που γελαει μας εστελνε..Hero εκεινη η συζητηση ξηταν κορυφαια!Πολυ γελιο λεμεεεεεεεε...zarras ναι θα ηθελα να εχω τις γνωσεις του, αλλα οχι με τετοιο μισος...παντου υαρχουν ορια...Η Πασχαλια εννοει Hero οτι ο καθενας ελεγε οτι ηθελε, κ δεν καταλαβαιναμε τπτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Νοέμβριος 23, 2004 #187 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από unseen εμενα κατι χαμογελακια μου εστελνε.... λετε να ειναι πισωγλεντης? Σε γλυκοκοιτάει για να του κανειs service το airconticion Στην Αραβια εχει πολυ ζεστη ρε ............... Αφηστε το ησυχο το μ@@@σμενο το παιδακι Με τοσους να του μιλάνε φτιάχνεται .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 23, 2004 #188 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Ένα πράγμα θα πω, μετά απο 2 μήνες έκανα thread και έπεσε το thelab.:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 23, 2004 #189 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 oπότε ξανακάνε σε καμιά 30ριά χρόνια πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 23, 2004 #190 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Λετε να ξερει να χακαρει κ τα μαιλ σας?Χμμμ...υποπτο το οτι εδωσε msn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Νοέμβριος 23, 2004 #191 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Στην αρχή ο DJD έβγαλε και ένα thread για να αλλάξουμε όλοι τα πασσ από του ογαριασμούς μας ....Παιδιά να τα αλλάξουμε τελικά ?Και δεν μπορείτε ξέρω εγώ να μας πείτε αν μπορεί να την ξαναπατήσουμε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο από τον συγκεκριμένο τύπο ?Η θα κάνουμε κάθε μέρα backup και θα ευχόμαστε μην ξαναπέσουμε σε κανά τέτοιον Παιδιά αν χρειαστείτε και βοήθεια πιστεύω ένα tread να ανοίξετε και γέμισε με την μία ....νομίζω το ξέρετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 23, 2004 Author #192 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Όχι δεν χρειάζεται να αλλάξετε τα pass Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Νοέμβριος 23, 2004 #193 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Ένα πράγμα θα πω, μετά απο 2 μήνες έκανα thread και έπεσε το thelab.:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Νοέμβριος 23, 2004 #194 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas oπότε ξανακάνε σε καμιά 30ριά χρόνια πάλι Lol Σωστός ο Βούδας !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Νοέμβριος 23, 2004 #195 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 Οποτε να μην ανησυχουμε βρεθηκε ο υπαιτιος της πτωσης του λαμπη!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 26, 2004 #196 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Ρε Zaras το Vuln του Php εχει βγει εδω και κανα χρονο σιγα την μαγκια του τυπου δηλαδη... Xploit τραβηξε και καπουτ. Μλκς λεμε ; .... Ποιος θελει να γινει Lamer ? Noone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Νοέμβριος 28, 2004 #197 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Όντως ρε Zaras! Δεν φταίει αυτός αλλά εμείς που δεν είχαμε πατσάρει το σέρβερ. Sorry αλλά τώρα το συνηδειτοποίησα εγώ ότι το lab χτυπήθηκε. Ο πιτσιρικάς διάβασε για την τρύπα, πιθανότατα να κατέβασε και ένα έτοιμο προγραμματάκι και το έκανε. Παρακολούθησε site με θέματα ασφαλείας στο internet και κοίτα πότε θα ανακαλύψουν νέα τρύπα. Κάνε ένα search στο google και βρές το xploit. Τέλειωσε η ιστορία. Ποιό site αναβαθμίζεται άμεσα?Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν θέλει κανείς να γίνει lamer... Πολλοί θα το ήθελαν σε πληροφορώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 29, 2004 #198 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Παιδια με την συζητηση αυτήν που λέμε μου κόλησε τρεις φορές το μσν.Πολύς λαός,βρισίδι σε όλες τις γλώσσες και διάφορα τέτοια καλούδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 29, 2004 #199 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 02:40] Παιδια με την συζητηση αυτήν που λέμε μου κόλησε τρεις φορές το μσν.Πολύς λαός,βρισίδι σε όλες τις γλώσσες και διάφορα τέτοια καλούδια... Φυσικό είναι να σου κολλήσει μιας και στη συζήτηση ήταν πάνω από 10 άτομα. Σκέψου 10 άτομα, 10 ταυτόχρονες συνδέσεις και με την 64αρα που έχεις δε θέλει πολύ να κολλήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Δεκέμβριος 8, 2004 #200 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 I know I know... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.