Jump to content



Ενημέρωση για την επίθεση


DJD

Recommended Posts

  • Replies 218
  • Created
  • Last Reply

ντροπη και αισχος σε αυτον που το εκανε,να του καει το pc

κατι ασχετο....η μανα του μογγολου τι φταιει?για να ηρεμισουμε λιγο...φταιει η μανα του που βγηκε τουβλο?προσεξτε τη βριζετε μερικοι plz

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ea6gka

γμτ και ψαχνω ποστ του Borg με εκεινο που λεει για upload sites, ξερει κανενας ή μηπως εχει σωσει την διευθυνση που ειχε πει?

http://s13.yousendit.com/

Μπράβο στα παιδιά που προσπαθούνε να επαναφέρουνε το σιτε όπως ήταν

Link to comment
Share on other sites

Κάτι τέτοιες στραβές παίδες δείχνουν το πόσο χαζός και ανεύθηνος μπορεί να είναι κάποιος (ο.....Δράστης ) αλλά και κάτι που εμένα προσωπικά με χαροποιεί και αυτό είναι το δέσιμο και η ομοψυχία των μελών ενός forum.Κουράγιο admins και σας στηρίζουμε όλοι!!!!:clap: :clap: :clap:

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά κουράγιο και μην ανησυχείτε!

Υπάρχει μια μεγάλη αλήθεια που λέει:

"Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό"

:T: :T: :T: :T: :T: :T:

Χρήστες όλου του forum ενωθείτε να ξανα-postάρουμε ότι λείπει!

Link to comment
Share on other sites

Ευχές για γρήγορη ''ανάρρωση"

Είναι λυπηρό αυτό που συνέβει. Νομίζει ότι είναι μάγκας; Μην ασχολείστε μαζί του, για λύπηση είναι! Ιατρική φροντίδα χρειάζεται το άτομο...

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά εγώ μόλις χθες γράφτηκα και μετά από αυτό που συνέβη ξαναγράφομαι

σήμερα. Παρακολουθώ το thelab.gr περίπου μια εβδόμαδα και ειλικρινά έχω μεινει έκπληκτος με τιε γνώσεις σας ,την κατάρτηση σας αλλά περισσότερο για τη αγάπη που έχετε για το forum .Δεν πιστεύω ότι υπαρχει κατι να σας σταματήσει ..... καλη συνέχεια!!!

Φιλικά .

:T:

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά καλό κουράγιο. Λύση για τέτοια θέματα, πιστεύω δεν υπάρχει, ενα ρητό λέει "ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει". Βεβαιά κατα τη γνώμη μου αυτό που έγινε δεν πρόκειται για hacking γιατί δεν είχε κανένα στόχο και κανένα σκοπό. Αυτό που λένε οι hackers είναι οτι όλα τα "παιχνίδια" τους έχουν σαν σκοπό την ελεύθερη πρόσβαση όλων σε πληροφορίες που κρύβονται καλά απο ορισμένους. Είναι τουλάχιστον ηλίθιο να επιτήθεσαι σε ένα forum που σα στόχο έχει να δημοσιοποιεί τη γνώση, και είναι εντελώς χυδαίο να καταστρέφεις τη γνώση αυτή. Με την ενέργεια αυτή στην ουσία βοηθάς στο να μην γίνεται η γνώση και η πληροφορία δημόσιο αγαθό και φτάνεις στην άλλη πλευρά, αυτή που πολεμούν οι hackers.

Link to comment
Share on other sites

Too Bad, Too Bad.......

Μας χαλασε το κυριακατικο ξυπνημα και τιποτα αλλο.... Τα ποστ θα ξαναγινουν αλλα ειναι αδικο ενα παιδακι να καταστρεφει δουλεια 3 εβδομαδων, ειδικοτερα αν το εκανε και καταλαθος λογω της ασχετοσυνης του...

Οταν ειδα το παρακατω αποσπασμα πιστεψα οτι απλα αλλαξε η σελιδα αλλα οταν μου ειπε ο greekfragma οτι εγινε ζημια... φοβηθηκα τα χειροτερα...

post-1094-1416071360,081_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο στα παιδιά που επεναφέρανε το site τόσο σύντομα. Η αλήθεια είναι ότι ένα backup σε άλλο μηχάνημα θα ήταν ότι καλύτερο. Όπως πάλι καλά που υπήρχε και το 27/10 backup.

Τα script kidies πάντα θα υπάρχουν και θα κάνουν μαμακίες. Εμείς πατσάρουμε και κρατάμε αντίγραφα ασφαλείας off-site όταν είναι δυνατόν.

Και αν γινόταν να κάνουμε και καμία αναβάθμιση στο vB καλά θα ήταν.

Και ότι χρειάζεται να συνεισφέρουμε και μεις να μπεί η νέα έκδοση του φόρουμ.

Τι λέτε ?

Κουράγιο παιδιά !

Keep on Labing !

:)

Link to comment
Share on other sites

ξυπναω κυριακη πρωι. παω να μπω στο lab. τζιφος . συντομα κοντα σας η κατι παρομοιο εγραφε. τελικα καποιος το χακαρε. να του καει το pc και να τον γ@μησουν στην χρεωση dialers. παιδια μπραβο για την γρηγορη επαναφορα. δεν πειραζει τα ποστ θα ξαναγινουν.

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα καλά σας λόγια :T:

Η νέα έκδοση του vb έχει αγοραστεί εδώ και κάποιο καιρό και βρισκόμαστε στο στάδιο της μετάφρασης. Υπάρχει μία περίπτωση να την ανεβάσουμε γρηγορότερα από ότι υπολογίζαμε αρχικά(και να τελειώσει η μετάφραση στην πορεία) αλλά αυτό είναι υπό συζήτηση.

Το θέμα των backups και η μεταφορά τους σε 3ο μηχανάκι θα λυθεί πολύ σύντομα, κατόπιν συννενόησης με την εταιρία hosting.

Να είστε όλοι καλά :flower:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.