intercoolerr730 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2014 εχω windows 7 home premium 64-bit (ελληνικα) κ εχω κ το antivirus kaspersky internet security 2013 (1 χρονος). προτεινετε να εχω ενεργοποιημενο κ το τειχος προστασιας των windows ή οχι; ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit Μάϊος 13, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2014 Μια και είναι Internet security το οποίο έχει δικό του firewall δεν βλέπω τον λόγο να έχεις και των windows ανοιχτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Μάϊος 13, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2014 εγινε! κατι ακομα. εχω αυτα τα windows που εγραψα παρα πανω. ξερεις αν μπορω να τα χρησιμοποιησω σε δευτερο υπολογιστη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit Μάϊος 13, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2014 Η άδεια windows αφορά την εγκατάσταση σε ένα υπολογιστή. Για το Kaspersky ανάλογα με την έκδοση. Στάλθηκε από το HTC Desire X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Μάϊος 13, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2014 δε γινετε να εχεις 2 τοιχη προστασιας ενεργοποιημενα θα γινει διενυξη μεταξυ τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.