Jump to content

Gigabyte 7790 2GB

intercoolerr730

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γνωριζει κανεις αν μπορω να τρεξω το crysis 2 με αυτη τη καρτα σε mode overclocking? ολα τα αλλα που απαιτει το game τα διαθετω αλλα ετρεξα πριν 2 μηνες το crysis 1 κ ετρωγε γερο κολημα σε medium settings για αυτο ρωταω. αν υπαρχει καποιος που εχει την ιδια καρτα με εμενα κ ξερει ας βοηθησει.

Ναι θα μπορέσεις και με καλά option settings.

ευχαριστω. ξερεις αν θα μπορει να τρεξει κ το batlefield 2?

Όλα τα σύγχρονα παιχνίδια θα τα τρέξει η κάρτα, με μέτρια ή χαμηλότερα settings ανάλογα το παιχνίδι και την ανάλυση της οθόνης σου.

ετρωγε κολλημα στο crysis 1 σε medium γραφικα??? παραξενο!!

σε τι αναλυση τρεχεις τα παιχνιδια?

εμενα σε αναλυση 720p και με την 3650, μου ετρεχε το crysis στα 40 frames average με μεσαια γραφικα...θεμα drivers υποπτευομαι.

στο crysis 2 με την 3870 και settings στο high(η χαμηλοτερη δυνατη επιλογη), εχω 50 fps σε 720p αναλυση.

ετρωγε κολλημα στο crysis 1 σε medium γραφικα??? παραξενο!!

σε τι αναλυση τρεχεις τα παιχνιδια?

εμενα σε αναλυση 720p και με την 3650, μου ετρεχε το crysis στα 40 frames average με μεσαια γραφικα...θεμα drivers υποπτευομαι.

στο crysis 2 με την 3870 και settings στο high(η χαμηλοτερη δυνατη επιλογη), εχω 50 fps σε 720p αναλυση.

την αναλυση φιλε δε θυμαμαι να σου τη πω γιατι παει καιρος που επαιζα το game κ τωρα το εχω κανει απεγκατασταση. παντως τα γραφικα σε medium κ παλι κολλαγε ας πουμε αν κουναγα γρηγορα το ποντικι ή αν εσκαγε καμια χειροβομβιδα μπροστα μου τοτε κολλαγε. οσο για τους drivers την εχω κανει update. κ τη δουλευω κ σε OC αλλιως το game δεν ετρεχε. γενικα το συστημα μου ειναι το εξης: case:coolermaster RC-310 υδροψυξη coolermaster seidon 120mm CPU FX-4130 3.8ghz χωρις OC. mb asus M5A78L LE, RAM 8gb 1600mhz, GPU Gigabyte 7790 2gb με mode OC. επισης δε τρεχει full settings και το assasins liberation.

κατεβασε το gpuz η το msi afterburner και παρατηρησε σε τι συχνοτητα δουλευει ο πυρηνας της καρτας οταν ειναι σε 3d mode και σε τι συχνοτητα οταν ειναι idle.

σε idle θα πρεπει να εχεις 300 στον πυρηνα και 1000+ οταν ειναι σε full load..δες και εδω σε ενα review που βρηκα με την καρτα σου: Gigabyte GV-7790OC-1GD GPU-Z Idle

κατεβασε το gpuz η το msi afterburner και παρατηρησε σε τι συχνοτητα δουλευει ο πυρηνας της καρτας οταν ειναι σε 3d mode και σε τι συχνοτητα οταν ειναι idle.

σε idle θα πρεπει να εχεις 300 στον πυρηνα και 1000+ οταν ειναι σε full load..δες και εδω σε ενα review που βρηκα με την καρτα σου: Gigabyte GV-7790OC-1GD GPU-Z Idle

φιλε χρησιμοποιω το gigabyte oc-guru II ετσι λεγεται το προγραμμα. ειναι official της εταιριας αφου το ειχε μεσα το cd. τα νουμερα σε mode idle ειναι ιδια. σε full load ομως εχω διαφορα στη θερμοκρασια γιατι το ανωτερω που το εχω πιασει να δειχνει ειναι περιπου 58. δλδ 10 βαθμους διαφορα με αυτον. οσον αορα το 3D mode δε το αναφερει πουθενα. αν κ εδω που τα λεμε τωρα τελευταια καμια φορα αν ανοιξω καμια εικονα στο fb στη δεξια μερια μου εμφανιζει ασπρες γραμμες μικρες. πιστευω οτι απο τα πολλα ζορισματα πρεπει να της εχω κανει ζημια.

κατεβασε το gpuz και τσεκαρε με αυτο. στο υπομενου sensors αναγραφει τα παντα για την καρτα σου. παρατηρησε το gpu core clock τι τιμες δινει σε full load και σε idle.

αν μπορεις, ανεβασε και ενα screenshot

κατεβασε το gpuz και τσεκαρε με αυτο. στο υπομενου sensors αναγραφει τα παντα για την καρτα σου. παρατηρησε το gpu core clock τι τιμες δινει σε full load και σε idle.

αν μπορεις, ανεβασε και ενα screenshot

βλεπεις τπτ;

post-32440-1416078413,3142_thumb.jpg

βλεπω πως η συχνοτητα ανεβοκατεβαινει μια χαρα, οποτε υποθετω πως η καρτα δεν εχει καποιο προβλημα..

ισως το crysis 1 να μην "ηθελε" να συνεργαστει με το συγχρονο συστημα σου, αλλα για αυτο ευθυνονται το λειτουργικο,οι drivers και αλλοι 1002 διαφορετικοι παραγοντες..

αν στα αλλα παιχνιδια που παιζεις δεν εχεις περιεργα frame drops, τοτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις..οσον αφορα το crysis 2 και b.f.2 για τα οποια ρωτησες, θα στα τρεχει μια χαρα..αν ομως εχεις προβλημα και με αυτα, τοτε...RMA!

Γνωριζει κανεις αν μπορω να τρεξω το crysis 2 με αυτη τη καρτα σε mode overclocking? ολα τα αλλα που απαιτει το game τα διαθετω αλλα ετρεξα πριν 2 μηνες το crysis 1 κ ετρωγε γερο κολημα σε medium settings για αυτο ρωταω. αν υπαρχει καποιος που εχει την ιδια καρτα με εμενα κ ξερει ας βοηθησει.

καλησπερα. βαση αυτου AnandTech | Bench - GPU13

οι 2 καρτεσ ειναι περιπου στα ιδια κυβικα.. το crysis 2 το τερματησα με την 6870 + 8 giga ram + amd fenom 965 sta 3,8mhz. επερνα 60 καρε ακατεβατα στο setting very high φιλτρα κλειστα . και v-synk ( καποσ ετσι) on. Στα 1920χ1080... direct 11 .

καπου αλλου θα ειναι το προβλημα σου φιλε.

βλεπω πως η συχνοτητα ανεβοκατεβαινει μια χαρα, οποτε υποθετω πως η καρτα δεν εχει καποιο προβλημα..

ισως το crysis 1 να μην "ηθελε" να συνεργαστει με το συγχρονο συστημα σου, αλλα για αυτο ευθυνονται το λειτουργικο,οι drivers και αλλοι 1002 διαφορετικοι παραγοντες..

αν στα αλλα παιχνιδια που παιζεις δεν εχεις περιεργα frame drops, τοτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις..οσον αφορα το crysis 2 και b.f.2 για τα οποια ρωτησες, θα στα τρεχει μια χαρα..αν ομως εχεις προβλημα και με αυτα, τοτε...RMA!

κοιτα ολα τα αλλα τα τρεχει κανονικα δλδ: revelations, brotherhood, most wanted2, fifa12, san andreas, hitman. sniper ghost warrior, splinter cell convinction, black ops. μονο το liberhation δε τρεχει χωρις OC καθολου ομως. οταν τη κανω OC τοτε το τρεχει αλλα σε γραφικα high ενω δινει κ την επιλογη very high. τωρα δε ξερω γτ με το crysis ετρωγε τετοιο κολλημα. για αυτο εθεσα το θεμα γτ σκεφτομαι να παρω το crysis 2. anywhay ευχαριστω!

καλησπερα. βαση αυτου AnandTech | Bench - GPU13

οι 2 καρτεσ ειναι περιπου στα ιδια κυβικα.. το crysis 2 το τερματησα με την 6870 + 8 giga ram + amd fenom 965 sta 3,8mhz. επερνα 60 καρε ακατεβατα στο setting very high φιλτρα κλειστα . και v-synk ( καποσ ετσι) on. Στα 1920χ1080... direct 11 .

καπου αλλου θα ειναι το προβλημα σου φιλε.

με βαση τα χαρακτηριστικα που εγραψα πιο πανω πιστευεις πως θα το σηκωνει το crysis 2 ή θα τρωει ακομα πιο γερο κολλημα;

Θέλει και επεξεργαστή το crysis 2 και δεν είσαι και καλά από αυτή τη σκοπιά. Επίσης η 6870 είναι και λίγο καλύτερη.

εδω εμενα που ειναι τριπυρηνος σε στοκ ταχυτητα και δεν χρησιμοποιει καν τους 3 αλλα αρκειτε στους 2, εχω πολυ ομαλο παιχνιδι....

δεν βλεπω να αναφερει πουθενα επεξεργαστη..με μονοπυρηνο τρεχει?

με βαση τα χαρακτηριστικα που εγραψα πιο πανω πιστευεις πως θα το σηκωνει το crysis 2 ή θα τρωει ακομα πιο γερο κολλημα;

για αρχη θα ελεγα να κανεισ πληρη απεγκατασταση τον οδηγων τησ καρτασ σου.. χρησιμοποιησε το προγραμματακι του

[MENTION=9179]atiman[/MENTION] αν δεν κανω λαθοσ ειναι η εκδοση 8.3.6, κατεβασε και τουσ 14.4 απο το site τησ AMD , και ξαναμπεσ στο παιχνιδι..

δεν ειναι καλα με phenom 965 στα 3.8 ghz???

εδω εμενα που ειναι τριπυρηνος σε στοκ ταχυτητα και δεν χρησιμοποιει καν τους 3 αλλα αρκειτε στους 2, εχω πολυ ομαλο παιχνιδι....

το παιχνιδι πηγενε κρεμα!!! δυστηχοσ δεν εχω κρατησει φωτογραφιεσ , με cpu used kai gpu used,

το παιχνιδι πηγενε κρεμα!!! δυστηχοσ δεν εχω κρατησει φωτογραφιεσ , με cpu used kai gpu used,

διορθωσα το ποστ μου...το μηνυμα ομως απευθυνοταν στον trexx.

το crysis με δυσκολια αξιοποιει πανω απο δυο πυρηνες, εξαρχης ηταν gpu bound και αυτο δεν αλλαξε ουτε με το δευτερο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.