AsuS Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2014 Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το περιβόητο pc μας καταρχάς έχω το εξής σύστημα :CPU:Intel Pentium 4 3,2ghz 1coreGPU:Asus gt610 1gbRAM:2gb (4x512mb) είναι dual channel δν ξερω βσκ πως ακριβώς λέγεται έχει 4 slots για ram και τα έχω γεμάτα τωρα quad είναι dual δν ξερω..τεσπαPSU:530watt powertechMOBO:GA-8I945P-GSSD:120gb kingstonHDD:250gb western digitalOS:Windows 7 ultimate 32-bitΚαι ξεκινάμε με το πρώτο πρόβλημα είναι ότι έχω ram ελεύθερη 300 στην επιφάνεια εργασίας χωρις να είναι τιποτα ανοιχτό και δεν μπορώ να παίξω ενα game lol,dota 2 και λεω τι νομίζω οτι φταίει.. Στον ssd που τον έχω πρωτεύων εχω μεσα τα windows 7 ενω στον άλλον που τον έχω δευτερεύων εχω μεσα τα xp 32-bit... Μήπως αυτο κανει να εχω ελεύθερη ram 300 στην επιφάνεια εργασίας και το λέω γιατι ενας ξάδερφος που έχει σχεδόν το ιδιο pc και λιγο πιο χαλια απο το δικο μου εχει 2.5ram και παίζει οχι ενα game lol αλλα 6 games..Η φταίνε τα windows 7 επειδη θελουν παραπάνω ram κτλ.. Και το δεύτερο πρόβλημα είναι οτι εκει που κάθομαι στο ιντερνετ facebook συγκεκριμένα το τροφοδοτικο κανει τσαφφφφφ σαν να πατας το κουμπι power και να κλείνει το pc και κανει τον ολόιδιο ήχο όταν ξεκινάει εγω ομως συνεχίζω να ειμαι facebook κανονίκα απλα οταν το κανει το τσαφφ φρηζάρει η οθόνη για 2-3 δευτερολεπτα και μετα ολα κομπλε αλλα το τροφοδοτικο κανει εκεινο τον ηχο ...Μπορεί να φταίει και η ραμ αλλα και το παράξενο είναι οτι και το προηγούμενο μου τροφοδοτικο (350watt) το εκανε αυτο (Δεν κάηκε απλα το αλλαξα με του πατέρα μου)..Και στου πατέρα μου δεν το εκανε ούτε το δικο μου το παλιό ουτε αυτό...Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 11, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2014 με 7αρια ultimate σε P4 δεν πας πουθενα!η βαζεις 7αρια απλα η πας σε XP η παιρνεις καινουριο PCαμα εχεις και τσαφ τσουφ και εχεις αλλαξει και τροφοδοτικο.....μαλλον η τριτη επιλογη ειναι η καλυτερη.κρατας εννοείται τον ssd για το νεο σου συστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsuS Μάϊος 11, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2014 χαχααχχααχ κοιταω για καινουργιο αλλα για αρχη θα βαλω τα ΧP .... το νεο θα είναι η amd fx 8350 η intel i5 4570 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Μάϊος 11, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2014 και celeron νεας γενιας να παρεις θα ειναι απειρες φορες καλυτερο απο αυτο που εχεις τωρα, οποτε θα ελεγα να ξεκινουσες να στηνεις σιγα σιγα κατι -εστω και pc του κατοσταρικου- εστω και προσωρινο γιατι ενα μηχανημα εικοσαετιας και βαλε τα χει φαει τα ψωμια του και δε μπορει να θεωρηθει ουτε προσωρινη λυση.Το οτι μπορει να σηκωσει 7ρια παντως ακουγεται λιγο περιεργο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAmLiakos Μάϊος 11, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2014 Για τη ram το πρόβλημα σου βρίσκεται στην κάρτα γραφικών..η συγκεκριμένη σειρα της κάρτας σου δανείζεται κάμποσα mb απο τη ram σου και γιαυτό εχεις αυτό το αποτέλεσμα.Χρήστες της Gt610 αναφέρουν χαρακτηριστικά οτι αν δεν έχεις τουλαχιστον 4gb ram στο μηχάνημα σου τοτε θα εχεις κολλήματα-memory problems.Για το θέμα του τροφοδοτικό σου πιστεύω χωρις να ειμαι σίγουρος οτι παιζει κάτι απο τα παρακατω :Πρόβλημα σε καλώδιο τροφοδοσιαςΑνεπάρκεια σε ampere στις εξόδους Κακής ποιότητας τροφοδοτικό η και πρίζαςΑυτά απο εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.