Jump to content

Corsair RM850 vs EVGA supernova 850 v2

automatos

Recommended Posts

καλησπερα στην παρεα !

Βρισκομαι σε αναζητηση καινουργιου τροφοδοτικου και μετα απο μια αναζητηση κατεληξα στις επιλογες αυτες

corsair rm850 και evga supernova 850 v2

Με λιγο ψαξιμο βρηκα οτι οι αποψεις σε ξενα site και forums διιστανται οποτε δεν εβγαλα ακρη :tw:

Γι αυτο και ζηταω την αποψη / γνωμη σας , οι τιμες ειναι οι ιδιες ακριβως και το συστημα που θα δουλεψει ειναι το εξης

cpu phenom II x4 (με προοπτικη αναβαθμησης σε 8320/8350)

8gb ram 1600

gigabyte 990fxa d3

2x 7870 ghz edition

περιπου 6 σκληρους δισκους ( 2 ssd)

οπτικους δισκους 2 και 5-6 ανεμιστηρες for sure :laughing:

τα αναφερω ολα γιατι τραβανε ρευμα ολα απο λιγο

Στο pc θα γινει overclock και σε cpu ram gpu οποτε ακομα περισσοτερο ρευμα θα χρειαστω

Οποιαδηποτε βοηθεια σας πολυτιμη

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας

Ως προς την ποιότητα του ρεύματος που βγάζουνε, είναι πολύ καλά και τα δύο. Σαν ποιότητα κατασκευής μάλλον το EVGA προηγείται σε αυτήν την περίπτωση, όχι ότι το RM είναι δευτεράντζα. Απλά, είχε τα γνωστά θέματα της σειράς που δεν αφορούν στο μέσο χρήστη αλλά τους reviewers. Ως προς την ήσυχη λειτουργία, και τα δύο είναι ήσυχα, απλά το RM σίγουρα προηγείται στο θέμα αυτό γιατί είναι dead silent τον περισσότερο χρόνο.

Άρα! Εγώ θα κοίταζα πρωτίστως το θέμα πολιτικής εγγυήσεων. Το EVGA έχει με subscription 10 χρόνια εγγύηση, αντί 5 που έχει το Corsair. To θέμα είναι, ποιά εταιρεία έχει πιό καλή πολιτική RMA αν τύχει κάτι. Για EVGA δεν ξέρω πολλά, για Corsair είμαι σίγουρος ότι έχει άριστη υποστήριξη-πολιτική αλλαγών (είμαι και παθών). Αν και για την EVGA ισχύει κάτι τέτοιο, τότε μάλλον στο δικό της θα πήγαινα. Τα 10 χρόνια για μένα προσωπικά δεν θα ήταν και κάτι φοβερό σαν επιχείρημα υπέρ. Θα το κρατούσα τόσο; Δεν νομίζω. Απλά, σαν ποιότητα είναι ένα κλίκ καλύτερο. Αν κάποιος ξέρει κάτι για την υποστήριξη της EVGA καλό θα ήταν να συνεισφέρει.

• 4 weeks later...

Προσωπικη μου αποψη επειδη το εχω κιολας αλλα μπορεις να το τσεκαρεις και απο τα Reviews να πας εδω XFX 850W Black Edition | Skroutz.gr

κορυφη τροφοδοτικο ουσιαστικα ΟΕΜ κλωνος Seasonic Platinum βαση του Efficiency του και τα Compοnents απλα η XFX το βαπτισε Gold για χαμηλοτερο κοστος.

Προσωπικη μου αποψη επειδη το εχω κιολας αλλα μπορεις να το τσεκαρεις και απο τα Reviews να πας εδω XFX 850W Black Edition | Skroutz.gr

κορυφη τροφοδοτικο ουσιαστικα ΟΕΜ κλωνος Seasonic Platinum βαση του Efficiency του και τα Compοnents απλα η XFX το βαπτισε Gold για χαμηλοτερο κοστος.

και εγω xfx προτεινω^^

Η xfx εχει μαλλον χαλασει οσον αφορα το RMA της, οποτε κοιταξτε το καλυτερα

Εγω προσπαθησα πριν μερικους μηνες να επικοινωνησω μαζι τους για ενα θορυβο που κανει το τροφοδοτικο μου και δεν απαντησαν ποτε στα μειλ μου

Περαν που ενω ειχα κανει online registration οταν το ειχα αγορασει για να παρω την 5ετη εγγυηση (και στα 2 που εχω) σε 2 διαφορετικα accounts, κανενα απο τα 2 δεν ειναι ενεργο για καποιον περιεργο λογο Οο

Μια αρνητική σε μένα στα Corsair γιατί ενώ έχουν γενικά ποιοτική κατασκευή βάζουν σκάρτα fans στα τροφοδοτικά τους. Τουλάχιστον ήσυχα δεν τα λες εύκολα. Σε EVGA θα πήγαινα και εγώ μεταξύ των 2.

Μια αρνητική σε μένα στα Corsair γιατί ενώ έχουν γενικά ποιοτική κατασκευή βάζουν σκάρτα fans στα τροφοδοτικά τους. Τουλάχιστον ήσυχα δεν τα λες εύκολα. Σε EVGA θα πήγαινα και εγώ μεταξύ των 2.

Δεν ξέρω τί εμπειρία έχεις από Corsair, αλλά τα RM είναι τα πιό ήσυχα τροφοδοτικά της αγοράς. Από φθηνότερες σειρές, εντάξει, μπορεί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.